Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kafama takılan bir durum...


somebody

Öne çıkan mesajlar

Bu siteye, takip ettiğim kadarıyla, çoğunlukla 16-22 yaş arası gençler katılıyor.Ben yaklaşık 6 aydır katılıyorum. Oldukça keyif alıyorum.Dinamik, eğlenceli bir yer gibi geliyor ve gençliğime dönmüş gibi hissediyorum.Sizin birbirinize takılmanız,esprileriniz samimiyetiniz, orjinal fikirleriniz , enerjiniz vesaire vesaire hoşuma gidiyor.
Yalnız son günlerde kafama şöyle bir şey takılıyor.Acaba ben bu site için çok yaşlı mıyım ? Girmemem mi gerekiyor ? Kocaman bir adamın çocuk parkında oynaması gibi bir durum mu mevzu bahis? :)
Sizin bu konudaki düşünceleriniz ne ? Hep yaşıtlarınızı mı bu sitede görmek istiyorsunuz ? 30 yaşında bir adamın bu siteye girmesi hakkında ne düşünüyorsunuz ? Sizi rahatsız eder mi?Samimi düşüncelerinizi bekliyorum. :)[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

(Denzel Washington - Man on Fire )
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sağol ya . :) işyerinden katılıyorum hep bu arada.. daha evden hiç katılmadım. :)[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

(Denzel Washington - Man on Fire )
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tek değilsin ki... Baba patilerimiz (bkz. Absolut) var... Daha nicelerimiz var. Paticik'in gençler topluluğu olduğu olduğu yanılgısına düşme ;)

Her zaman olgunluğuyla kendini kanıtlamış olanlara ihtiyaç vardır ve sevgiyle yanaşılır ;)[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zegna, 14 Ocak 2005 23:54 tarihinde demiş ki:
babam 53 yasinda , cok koyu besiktasli , ayni zamanda kongre uyesi.

spor bolumunu okuyor mesela.

yasla hic bir alakasi yok :)
,

söyLe bu sene okumasın :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

burada zaten yaş cinsiyet , nerden gelmiş nereye gidiyomuş gibi kavramlar da hiç geçmio ki nerdeyse... Abi burası sanal dünya değil mi sen hissettiğin yaştasın burda gerçekten :)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

alakası yok yaşın falan
ki bikaç sene sonra yanına geleceğiz, çoğunluğun artık üniversiteli(hatta bitiren) olduğunu düşünürsen aslında pek yaş farkı bilem yok.
hatta burda olman iyi bişey, genciz biz(en azından ben), tecrübeye ihtiyaç var:)[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor
A fall into the ditch makes you wiser.
beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir
Member of AAL'05
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi paticik gerçekten de genç ağırlıklı bir topluluk. Ama herkes böyle değil. Aramızda 30 ve üzeri yaşlarda üyeler de mevcut. Absolut ve Kumadam ilk aklıma gelenler. Bunun dışında hani derler ya "Herkes hissettiği yaştadır", gerçek hayatta belki doğru olmaz, çünkü koşullar farklıdır. Ama şurada klavye kullanıp da buradaki muhabbetten hoşlanan herkesin sanal yaşı "genç" statüsünde işte. Biraz da bu var, insan karşısındakini görmediği için "14 yaşında be bu, bunla muhabbet mi edilir" demediği ya da "35 yaşında iş güç sahibi adam, benim muhabbetim onu açmaz zaten" diye çekinmediği için oluşuyor bu ortam. Yani burada hepimiz aynı yaşlardayız aşağı yukarı ;)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...