Esh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 konu biradan beyaz yakali koleligine geldiyse dogru yoldayiz demektir. Evet abi bakkalda da pahali bira, dukkanda da. Sen ne yaptin hayat pahalilasirken diye soruyorum. Pozisyonumu korudum, hayat kurdum falan diyosun. Emegine saygim sonsuz da, beyaz yakali hayatlari havuz problemi gibi ulkede. Sen havuzu dolduruyosun ibnenin biri delik acmis alttan bosaltiyo. O yizden beyaz yakaliliktan once havuz problemiyle ugrasmasi gerekiyo herkesin. Yoksa herkes kole olacak 5 sene sonra. çinden beter olacak hayatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 pascalnouman said: Londra lordu is basinda gene va masallah Onunu iliklemeden atmasaydin post'u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 eşhçiğim kusura bakma da fırsatın olmasa muhtemelen beyaz yakanın en önde bayrak taşıyanı bir herif olacaktın, orta sınıf yönetim kademesi için satmadığın adam olmayacaktı. sende tam altındakilere emrederken çoğul kipi kullanarak yapalım edelim diyen, ama üst yönetime rapor sunarken "organize ettim, toparladım, şu şu konuda da tecrübe sahibiyim" diyecek çalışan tipi var sanki. oh altında çalışmak istiyorum............. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Bill gates e gidip “ulan windows olmasaydi bankaciydin” demek gibi bisi bu. Ee abi? Realiteyi degistiriyo mu benim jamaika prensi olmam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 esh zenci mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 eşh kürd mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Adama oteli var diye vurmak ne varośluktur allam yareppim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 esh koylu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Esh haklı yine. Akşam yemeğinde masaya 2 çeşit yemek koymanın lüks hale geldiği memlekette mekanda bira içmenin pahalılığından dem vurmak bayağı goygoy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Tim said: toggie said: Boyle bi mekan lazimdi, super olmus (tu) Llama panpamla geliriz ilk firsatta. Bu arada La Puerta icin bir onerim olacak, lutfen 4+ kisi olmadikca masa rezervasyonu yapmayin. Geldigimizde bos oldugu halde masalara oturamiyoruz. Kalabalik gruplari anliyorum ama 2-4 kisi icin masa tutmayin, yazik oluyor. 2-4 kisilik masa varsa niye tutmasinlar anlamadim? Planimi programimi yapmisim, yer ayirtmiskm, kafam rahat gidicem oturucam icicem. Senin “belki kafamiz eserse ugrariz”in icin ben niye masadan oluyorum? sen 8'de geleceksin diye 7'de mekana gelen insan oturamiyor. kalabalik degilsen zaten yer bulabiliyorsun eger butun masalar rezervasyonla isgal edilmediyse. belki kafamiz esersa ugrariz ne demek onu da anlamadim. rezervasyon yapmayan insan disarda gezinirken duzgun bi mekanda bi seyler yiyip icmek istediginde evine donmek zorunda mi amk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 rez hakki mudavimlere verilmeli. diyelim adamin en az 5 sorunsuz adisyonu varsa, sistemden isme bakilir verilir. ilk defa arayan adama kusura bakmayin mudavimlere veriyoz dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 yatın uyuyun ya pazar sabahı 9da konuya gel ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Turkiyede rezervasyon kulturu yok abi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 dün varunada oturduk 3te oturmaya başladık 2 sap saat 6.30 gibi garson geldi buranın yedide rezervasyonu var sizi bara alalım dedi iyi len dedik getirin hesabı biz kaçıyoruz resmen iki sapız diye masadan itelediler bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 doğru hareket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Llama said: yatın uyuyun ya pazar sabahı 9da konuya gel ya once guldum. Llama said: dün varunada oturduk 3te oturmaya başladık 2 sap saat 6.30 gibi garson geldi buranın yedide rezervasyonu var sizi bara alalım dedi iyi len dedik getirin hesabı biz kaçıyoruz resmen iki sapız diye masadan itelediler bizi sonra bastim eksiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Iyi iste ders olur bi daha gitmezsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 4 dk dayanamadım konuya ilgisiz kalamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Ama genelde tam tersi etki yaratip “ bize nasil bu muamele ya, gidip 1000 lira hesap odeyeyim de bi daha boyle olmasin” tarzi eylemler oluyo. O yuzden 4S kanunu Turkiye’de hayatin her alaninda is yapiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Bi de bunun yavsak musteri tarafi da var 2 bira alip masayi 6 saat kitlemeyi kendinde beis goren. Onlari da bi sekilde sallaminz lazim, boyle oluyo genelde o is. Ya da divan gibi caya 14 lira yazarak bunu kesebikiyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 İste istedigin kadar turklerden nefret et, dna da olunca kacamiosun. 3. Birayi soylemeyni kovalim! Budapestede nasil bilmiyorum da benim gittigim yerlerde 2 bira ve 6 saat denklemi olmadi hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 bence kademeli bonuslu bir sistem olsun..mudavimine de yarasin.. masa hesabi 100 tl altindaysa bira 30 lira.. 100 500 arasi bira 25.. 500 1000..20.. ole ayarlayin iste..tutup 1000 ustu hesap odeyen elemanlarin da bir guzelligi olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Mekanların nerdeyse hepsinde var abi o muhabbet. 2 ve uzeri kisi gelecek olanlar yer yok yapmasin diye rezerve ayağı yapılır. Ondan sonra random gelen 3 4 kisilik grup oldugunda hemen kalkar o rez buyrun derler fjfj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 İste su samimiyetsizligi yapan yerlere gitmeseniz konu kapanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 oturmadan önce "beyefendi orası saat 8de rezerveli ozmna kadar buyrun" tarzı bir bilgilendirme yapmadan ben oturup yemeğimi yiyip biramı içerken orası rezerve yalnız saat 8de diye kaldıramazlar. daha masaya oturturken söylemesi lazım. öyle bir şey yapan yer var gitmeyin abi bir daha ne işiniz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar