Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Big Game Bandwidth


Laorx

Öne çıkan mesajlar

spor mu internet mi karar vermedim, buraya basıyorum.



Arizona Cardinals'ın seyircilere sunduğu internet ve mobil app.

Şu imkanlar bizim stadlarda var mı? bilmediğimden soruyorum heh

http://www.youtube.com/watch?v=ET1m878O7O0



said:
With this year's Super Bowl on the horizon, the Arizona Cardinals wanted to build an in-stadium technology infrastructure that could rise to the occasion. They called in CDW, who rolled out one of the most powerful wireless networks in the NFL.

University of Phoenix Stadium can now support Wi-Fi access for a capacity crowd of over 63,000, allowing fans to check their fantasy scores and pull up replays from their smartphones, and giving the Super Bowl the broadband power it needs. Thanks to CDW, the weight of the world’s interest won’t slow down coverage at the Big Game.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yaparlar, altyapı badwidth yetmez, "biz yaptık siz kullanamadınız" "hayvan gibi asılmayın" "pornmoyu kısın" "o torrent insin bi" açıklamaları havada uçuşur

sonra süper zeki bir insan gelir "bunlara fazla kafa yormayacaksın, işine yarayanı kullanacaksın, nimetlerinden kullanacaksın, gerisini kafana takmayacaksın, hikmetine fazla şeyapmamak lazım" der öylece bakarsın
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
Akıllı stad olayları dünya çapında yaygınlaşmaya başladı. Bu herkese fazlasıyla yetecek kadar sağlam internet sunma olayıda bunun bir parçası oldu. 3G ve 4G üzerinden bunu sağlamak zor ancak stada kadar döşedikleri fiberi wi-fi ile sonrasında videoda bahsettikleri gibi Cisco çözümleriyle yapabiliyorlar. Mobil uygulamadaki farklı açılardan gösteren kamera olayı güzelmiş :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...