ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Merhaba, Domain satın almak istiyoruz fakat whois'de çıksın da istemiyoruz. Nasıl oluyor bu iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Bitcoin ile satan yerler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 godaddy de var oyle bisey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Godaddy'den alıp, whois'de gerçek bilgileri vermesek oluyor mu? sadece whoise bakınca bir kişiyi işaret etmesin istiyoruz. https://tr.godaddy.com/domainaddon/private-registration.aspx şu işimizi görür mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 ben godaddyden domain alırken privacy ile aldım domains by proxy tarzı bi yerden görünüyordu domain. normalde türkiyedeki firmalardan alınca ücretsiz olmuyomuydu ya bu iş ben mi yanlış biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Cogu yerde var bu olay amerika disinda heryerde kimligini korumus oluyorlar Amerikadabile terorist olmadigin surece kimlik vermiyorlar Bir uyari geldigi ozaman ordaki gizli maile geliyor filan firma araci oluyor yani Ucretsiz yok olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar