JrStorMesT Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Wow-tbc-wotlk-cata-panda-wod, bi kısmı kutulu, isteyene kutusunu da yollarım. 4x 90 var, ama sadece mage oynadım, diğerlerini leveling seven bi arkadaşa eşlik ederken kastım. SC2 WoL + Hots D3 + D3 RoS, bi tane dh var paragon 340 civarı WC3 + TFT Hesap bu şekilde, fiyat önerilerine açığım, ama 50 liraya da vermem, hani öldürmeyin. Artık elimi ayağımı oyun ve pc den çekiceğim için toptan kurtulayım diyorum. Forumun çoğu tanıyo zaten, bursalıların bi kısmı da irl den gördü, arada mayhemle görüşürüz hatta. Mail şifre gizli soru vs, alayını veririm, daha da arkama bakmam, zaten stream izlemek daha çok bağımlılık yapar oldu, canım pek oyun oynamak istemiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 51 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 52 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Sen 1051 tl versen de vermem kermit, boşa yorma kendini :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 50 lira satmaya değmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Ya işte canı sc2,d3 falan oynamak isteyen, ama çok para vermek istemeyen varsa diye yazdım zaten, yanında bol packli heartstone ve kasılmış charlı wow da hediye. 100'e tavım anasınısatim. 100'e alırım diyen varsa anlaşalım. http://i.imgur.com/nWDWIZc.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 53 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 54 olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Kayserili Kermit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 65 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 editör niye oyunbozanlık yapıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 PM göndericem ama mesaj kutun dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunterx Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Account alınmıştır konu kapanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 ürünler forum dışı satılmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Adam 0ne olmasa almayı da düşünebilirdim de, 0ne işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Gerçi kimlik fotokopisiyle dalga geçmek için 100 TL verilebilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 hunterx said: Account alınmıştır konu kapanabilir. Güle güle kullan, 100 den açtık, 70'e verdik, napak alan olmadı. Artık eskisi kadar bu ounlara zaman ayıramadığım sattım zaten. Kalan çok az zamanı da oyunlarla geçirmek istemediğim için. Hesap elimin altında olunca sürekli yükleyip 1-2 oynadıktan sonra kapatıyodum zaten. Artık gg no re oldu. @Zaugna, blizze hiç bi zaman kimlik fotokopisi yollamadım, problem olunca kutulardaki cd-key'leri söylüyodum skype'tan. Senin yararına oldu yani bi nevi, sevinmelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar