oldun Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 cok fazla application kullanıyorsan alınmaz ama basit seylerle idare ediyorum dersen alınır cunku androidler gibi cakılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 PrudenT said: 10 12 saat dediği ekran açık süre değildir heralde. aynen, spotify bir iki saat arada bir de mail checklesin saat basi 4 yillik sgs bile gidiyorsa gitmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 vatan satmıyor nokia bitirdi mi acaba stoklarını bir de bence kurdan dolayı ucuzlatabildiler baya önceden girmişti stoklara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Anneye hangi nokia alinir eheuh? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Skype layacak mi? Ya da direk 925 alin abi 700e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 her isten az az yapsin yeter. foto cekip facebooka koyacak iste, napcak baska. 925 alalim madem. 820'lerle arasinda 200 lira falan fark var, deger mi? samsung s3 mini yerine 925 daha mantikli di mi bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Degmez sdf Ama 200 de cok buyuk bi fark olmayacagindan degebilir de bilemicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Abi anaya babaya dedeye winmo ya da iphone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 530 ya da 620 yeter ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Kamerasi da iyi olsun biraz ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 manzara fotoğrafı çekmeyi sevmiyor ya yaşlılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Fizbanin bebegi gelecek 7 aya, bebe gotunu iyi cekmesi lazim telefonun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 oo simdiden kutlariz sayin fizban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 YOK ARTIK DAHA NELER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Aa senin haberin yok muydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 fizban said: her isten az az yapsin yeter. foto cekip facebooka koyacak iste, napcak baska. 925 alalim madem. 820'lerle arasinda 200 lira falan fark var, deger mi? samsung s3 mini yerine 925 daha mantikli di mi bi de s3 mini sakın abi kanser resmen telefon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 kullanım pratikliği nasıl şimdi bunları bir iphoen değil benim incelediğim akdarıyla mağazalarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Mesela instagram, facebook, twitter, here maps, spotify. Hizli acilir, stabil kullanilir. Bu yani Arti olarak internet explorer for mobile sanirim chrome for mobiledan daha iyi. Ama o kadar fazla denemedigim icin bilemiyorum. Bir basic telefondan bekledigin herseyi yapiyor fiyati ucuz ve premium kasali aletler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Winmo daha cok iphonevari ilerliyor zaten, kisitli kullanim amacli ama stabilite ve touch odakli. Bu yuzden basarili olacak ama bir android kadar buyuyemeyecek hicbir zaman. Adamlar klozet kumandasina bile android koyacaklar yakinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Bir de onedrive entegrasyonu cok basarili. Iclouddan daha kullanisli su anda mesela. Her yukledigini acabiliyosun falan. Bilgisayardaki icloud klasorune attigini iphonedan acamiyosun cunku gorunmuyo. Bir standalone app lazim gibi. Ayrica office entegrasyonu da cok basarili. Kisacasi cloud u baya iyi ms in kanimca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Esh said: Arti olarak internet explorer for mobile sanirim chrome for mobiledan daha iyi. Ama o kadar fazla denemedigim icin bilemiyorum. mobil chrome tokatlar ie mobili havada karada, wp platformundan tek istediğim chrome veya opera gelmesi onun dışıdna çok memnunum. şöyle düşünün kaç kişi primary linux kullanıyor burada her şey opensource, her istediğimi yapabilirim vs laylaylom diye? %1 anca kullanıyodur bu şekil, gerisi windoz. desktopda linux kullanmıyosan cebinde niye linux kullanıyosun lan derler adama bence. ben derim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 1 Haftadır kullanıyorum 10/10 verdim. Androidden çok daha iyi. Tek problemi uygulama azlığı, az derken çer çöp uygulamalar yok. Çepte laptop taşımak gibi bu telefonları en iyi anlatıcak kelime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 gerçekten güzel telefonler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 forgiver said: kullanım pratikliği nasıl şimdi bunları bir iphoen değil benim incelediğim akdarıyla mağazalarda bence ona yakın, bu yüzden aldım şahsen ben ama müzik çalar çoooooooooooooook boktan e iyi bir şey bulamadım iphodan sonra atan inip, emeklemek gibi bir şey, nasıl bu kadar kötü bir program olabilir bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 iphone tabii ki değil, flagship telefonu 700tl'ye satılan bir şeyden bahsediyoz http://www.hepsiburada.com/liste/nokia-lumia-925-16-gb/productDetails.aspx?productId=telcepnoklu925&categoryId=371946 ama iphone almaya gücü yetmeyen veya bir telefona o kadar para gömmeyi mallık varsayan için şu an tek seçenek bence. android yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar