Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nokia Alınır mı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
PrudenT said:

10 12 saat dediği ekran açık süre değildir heralde.

aynen, spotify bir iki saat arada bir de mail checklesin saat basi

4 yillik sgs bile gidiyorsa gitmeli
Mesaj tarihi:
her isten az az yapsin yeter. foto cekip facebooka koyacak iste, napcak baska. 925 alalim madem. 820'lerle arasinda 200 lira falan fark var, deger mi?

samsung s3 mini yerine 925 daha mantikli di mi bi de
Mesaj tarihi:
fizban said:

her isten az az yapsin yeter. foto cekip facebooka koyacak iste, napcak baska. 925 alalim madem. 820'lerle arasinda 200 lira falan fark var, deger mi?

samsung s3 mini yerine 925 daha mantikli di mi bi de

s3 mini sakın abi
kanser resmen telefon
Mesaj tarihi:
Mesela instagram, facebook, twitter, here maps, spotify.

Hizli acilir, stabil kullanilir.

Bu yani

Arti olarak internet explorer for mobile sanirim chrome for mobiledan daha iyi. Ama o kadar fazla denemedigim icin bilemiyorum.

Bir basic telefondan bekledigin herseyi yapiyor fiyati ucuz ve premium kasali aletler
Mesaj tarihi:
Winmo daha cok iphonevari ilerliyor zaten, kisitli kullanim amacli ama stabilite ve touch odakli.

Bu yuzden basarili olacak ama bir android kadar buyuyemeyecek hicbir zaman. Adamlar klozet kumandasina bile android koyacaklar yakinda.
Mesaj tarihi:
Bir de onedrive entegrasyonu cok basarili. Iclouddan daha kullanisli su anda mesela. Her yukledigini acabiliyosun falan. Bilgisayardaki icloud klasorune attigini iphonedan acamiyosun cunku gorunmuyo. Bir standalone app lazim gibi.

Ayrica office entegrasyonu da cok basarili. Kisacasi cloud u baya iyi ms in kanimca
Mesaj tarihi:
Esh said:

Arti olarak internet explorer for mobile sanirim chrome for mobiledan daha iyi. Ama o kadar fazla denemedigim icin bilemiyorum.

mobil chrome tokatlar ie mobili havada karada, wp platformundan tek istediğim chrome veya opera gelmesi onun dışıdna çok memnunum.

şöyle düşünün kaç kişi primary linux kullanıyor burada her şey opensource, her istediğimi yapabilirim vs laylaylom diye? %1 anca kullanıyodur bu şekil, gerisi windoz. desktopda linux kullanmıyosan cebinde niye linux kullanıyosun lan derler adama bence. ben derim yani
Mesaj tarihi:
1 Haftadır kullanıyorum 10/10 verdim. Androidden çok daha iyi. Tek problemi uygulama azlığı, az derken çer çöp uygulamalar yok. Çepte laptop taşımak gibi bu telefonları en iyi anlatıcak kelime.
Mesaj tarihi:
forgiver said:

kullanım pratikliği nasıl şimdi bunları
bir iphoen değil benim incelediğim akdarıyla mağazalarda

bence ona yakın, bu yüzden aldım şahsen ben

ama müzik çalar çoooooooooooooook boktan e iyi bir şey bulamadım

iphodan sonra atan inip, emeklemek gibi bir şey, nasıl bu kadar kötü bir program olabilir bilmiyorum
Mesaj tarihi:
iphone tabii ki değil, flagship telefonu 700tl'ye satılan bir şeyden bahsediyoz http://www.hepsiburada.com/liste/nokia-lumia-925-16-gb/productDetails.aspx?productId=telcepnoklu925&categoryId=371946

ama iphone almaya gücü yetmeyen veya bir telefona o kadar para gömmeyi mallık varsayan için şu an tek seçenek bence. android yalan.
  • Yeni Oluştur...