kermit Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Esh said: abi sen bilgisayarı "modemin fişi takılı mı" stayla bi şekilde kullanıyomuşsun cidden. yazık lan, anası babası kimse alsın şunu Biosta boot menüsü dışında bi işimmi olcaktı anasını satayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 hav tu dizeybıl onbort savund http://www.wikihow.com/Disable-Onboard-Sound Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 At gitsin ya sana bilgisayar mı yok be kurbaam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 bilgisayar benim değil bu arada alinin bilgisayarı bakın buda onun accsi ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 hackerlık yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 akeke diye mi okuyorsun nasıl okuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 yaptım oldu söylemiycem nasıl yapıldığınıda inşallah başınıza gelir sizinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 sana creative xfi ses kartı satayım dicem de, win7 de mikrofon çalışmıo bu sefer sldkjaskj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 kermit said: yaptım oldu söylemiycem nasıl yapıldığınıda inşallah başınıza gelir sizinde ohooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 ya bi sıkıntı var creative 5.1 vx aldım demiştim ses kartı daha önce bi arkadaşın kaliteli ses kartı olmayan pcsine taktığımda cayır cayır ses geliyordu kulaklıktan. aynı kulaklığı bu ses kartına takıyorum son ses açsam dahi dışarı sesi bile duyuyorum. 50tl bu ses kartı dandik tabi ama arkadaşınki daha dandikti lan. yani bi ayar çekmem vs bişimi lazım nedir. kullanan varmı bu ses kartını ? onboarda taksamda aynı ses kartına taksamda aynı anasını satayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 yeni pc al. yada alma o bile cok sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Ilgincmis, cayir cayir ses vermesi lazm. Kulakligi yanlis girise falan takmadin ya da ses karti 5.1 modda falan kalmadi dimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 sennheiser pc 320 bu arada yanlış yerede takılı değilki hay anasını ya delirdim askdashd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Empedansi mi yetmiyor ses kartinin nedir, dur bakiyim speclerine ikisinin de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Headphone AMP'i yok sanirim ses kartinin, o yuzden calismiyor AMP'siz kulakliklarla benim anladigim. Hoparlor falan takarsan calisacaktir. edit. calismiyor dedigim oyle ses gelmiyor/az ses geliyor iste yeterince besleyemedigi icin kulakligi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 ses sitemi var onda sıkıntı yokta kulaklıkta sorun vardı AMP empedans falan anlamam ama yetkili bi abiye benziyosun sen doğrudur ne desen yani böyle kısık ses takılcam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Headphone AMP'siz ses kartini nerden buldun ki sene olmus 2015 sdfss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 40 tlmiydi neydi ya arkadaş vatana gitmişti gidince banada sigara al der gibi alda deneyim bi demiştim. neyse amp'li alıcam bundan sonra aksdjhasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 90 liraya Asus Xonar DG aldim ben mesela, gayet basarili. Ayni aralikta Creative'inde Headphone AMP'li ses kartlari mevcut. Bunun harici herhangi bir portable headphone amplifier ses seviyelerini normale dondurecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Bu arada o Sennheiser PC 320'nin 32 Ohm( Ω ) empedansi var. Aldigin ses kartinin AMP'i o empedansi veremiyorsa gene ses az gelicektir(vermeme sansi oldukca dusuk ama). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar