Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 calimero said: Flight Simulator X alınır mı 7.75'e. Bir de rogue legacy çok merak ediyorum roguelike sevdiğimden dolayı ama %66 indirimle 8 lira hala, alınır mı? çok oldu oyun çıkalı daha yüksek bi indirim beklerdim ben şahsen.. rogue legacy'nin rogue benzeri birkaç özelliği var. mesela permadeath var, ama her run'da kazandığın para kalıyor, o paralarla karakterini ve ekipmanını upgrade ediyorsun. o paraları biriktiremiyoruz ama. girişte charon gelip upgrade'den falan kalan tüm paraya el koyuyor (onun da upgrade'i var, el koyduğu ayakbastı parasını %50'ye kadar düşürebiliyoruz) her karakter bir öncekinin çocuğu olduğu için miras şeklinde aktarılıyor upgrade ve ekipmanlar. onun dışında her run'da dungeon düzeni değişiyor (randomly generated) bayağı karakter sınıfı seçeneği var. ve aşırı sarıyor. "taam taam bu son kesin, bunu da oynayıp yatıyorum" diye diye 3 saat geçirtiyor oyun (tu) (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 The Long Dark için yorumu olan varmı -50% 15tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 bu indirimi gerçek anlamda sıfır oyun alarak geçirdim. mutluyum. 10 kere falan sepete bişiler ekledim sonra "400 oyunun var toplam 80'ini oynamışındır bre beyinsiz" dedim kendime ve irade göstererek almadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 daha 4 saat var büyük konuşma dsnkflsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 sabonis said: bu indirimi gerçek anlamda sıfır oyun alarak geçirdim. mutluyum. 10 kere falan sepete bişiler ekledim sonra "400 oyunun var toplam 80'ini oynamışındır bre beyinsiz" dedim kendime ve irade göstererek almadım. heh yola geldin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 You have spent approximately $44.85 USD in the store since the sale began. steam walletı tükettim, birkaç cs itemı satıp tekrar 1 yıl gideriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 FAÇAN YANSIN KARŞİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 You have spent approximately $10.50 USD in the store since the sale began. sadece trading card sattım, 8 tane oyun aldım şu paraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 birkaç yıldır hiç cepten harcamama rağmen steam wallet bitmiyordu ama artık tehlike çanları çalmaya başladı yoksa tekrar cepten harcadığım günleri mi görcem :( son çare 250$'lık csgo inventory /summon sabo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 steam patlak mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 bende patlak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 patlak, bugün yatın yarın bakarsınız artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar