Suark Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 hatta fit şuymuş http://minus.com/lbQWRc muabbetıde burda donmus http://failheap-challenge.com/archive/index.php/t-10.html?s=3ff951769759cfc894a4babe00651ecf TUNCAN diye aratıver "again tested it last night, under heavy BS fire (30 ish megas,geddons baddons etc with a rapier webbing me ) tank was enough to survive ( with guardians ofc )." demişim teeee 2011 de 3 sene olmuş tabı degıstırdılerse bılemem sdsf oha lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 3 gun kaldi Recon 5 bitti dun. My body is ready! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Aluriel said: 3 gun kaldi Recon 5 bitti dun. My body is ready! Daha yenimi. yakıştımı senin gibi alu ya... Ben 4.cü char da JDC V i bitirdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 senin titan isi ne oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 32 günü kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 KaRa_DaVuT said: Aluriel said: 3 gun kaldi Recon 5 bitti dun. My body is ready! Daha yenimi. yakıştımı senin gibi alu ya... Ben 4.cü char da JDC V i bitirdim :D Kara Senin char ların eski hallerini hatırlıyorum da. Evlilik sana yaramış mantıklı şeyler yapmaya başladın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 KaRa_DaVuT said: Aluriel said: 3 gun kaldi Recon 5 bitti dun. My body is ready! Daha yenimi. yakıştımı senin gibi alu ya... Ben 4.cü char da JDC V i bitirdim :D abi ne alakası var recon 5 ve jdc 5'in capital kullanan 2 karakterimde zaten vardı jdc 5 daha gemilerini bile almadan heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar