Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2001 Konaminin Suikoden adlı harika rpgsini bilen/oynayan varmı?Ben suikoden 2yi oynadım ve hayran kaldım.Hikayesi bugüne dek gördügüm en süper hikaye.Şimdi ilkini arıyom bilen varsa yardım edebilirmi lütfen. (Dagınık cumle diye buna denir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Eylül 7, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2001 bende suikoden 2'yi yarısına kadar oynadım ve bende çok beğendim. suikoden 1'i bende hiç bi yerde görmedim. sana tavsiyem vagrant story'yi alman. tek kelkimeyle muhteşem, aşmış bi oyun. suikoden halt etmiş bence. mutlaka al. Neymiş? "Vagrant Story" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2001 Valla Vargant storyi de oynadım ve çok sevdim fakat hala Suikoden benim için bir numara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 o oyunun bende 2.cisini oynadım tek kelimeyle harika şimidiki rpgler yanından bile geçemez bir kere bitirdim ikinci kere bitirecektim cd bozuldu ama sonunda krala noldu hiç anlamadım,şimdi o oyunun üçüncüsü dördüncüsü falan var galiba ama onlarıda bi türlü bulamadım[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 platform? ayrıca nerden bulunur? caponca mıdır? oynayanı vardır, güzeldir de nedir yani?[signature][hline]I feel, I can do anything - except, perhaps, live up to the expectations of the others have of me -The Legend of Selim Wormrider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 ingilizce ve rpgdir ikincisini bulamazsın çok eski oyundur ama ps2se üç ve dördüncüsü var kasarsan belki türkiyde bulabilirsin heralde,ama şimdi sana ne kadar anlatsamda anlamazsın oynayanlar bilir oyunun harikalığını[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyntron Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 play station da 1 kere bilgisayarda 2 kere bitirdiğim bir oyun suikoden 2 çok sevdim 2 tane farklı sonla karşılaştım hikayesi çok sürekleyici oyun daki ordu savaşlarıda çok zevkli bazılarında yenilmekten kurtulamasamda(senaryoda yenilmek şart ne yaparsam yapayım yeniliyorum bazılarında) çok zevkli ana karakterler yan karakterler hepsi birbirinden güzel özellikle ayı viktor çok komik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Sukioden Mi Abooww...O.O Hayatımın Oynudur...24 saat Aralıksız Suikoden 2 Oynamış Tım Bi Ara=) Bu arada Suikoden 5 Çıkmış Haberiniz OLaaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Abi guzel hos bir oyundurda thread acılalı nerden baksan 5 sene olmus adam coktan alıp bitirmiştir be oyunu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Yeni Gördüm be Nabam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Suikoden 3 ü bulamadım. 4. yü aldım ama grafikler çok sönüktü ve 2. sinin esprili hali filan yokru. Keşke 5 i güzel yapabilseler. Eski grafiklere bile razıyım yeterki o kadar güzel olsun oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 5 Çoğu Sitede 9.5 Ortalama İle Gidio =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Suikoden'i sevsem de aynı tarzdaki Front Mission serisini ayrı tutarım , olay konsol stratejisi olup aşmıştır [ Mesaj 11 Mayıs 2007, Cuma - 16:18 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 07 Eylül 2001 tarihinde veya belkide cok daha once actigim patideki ilk topiclerimden birini hala canli tuttugunuz icin tebrik ederim lol gorunce direk WTF moda girdik iyimi bu eylulde 6 yasina giricek teeeeey teeeeeey zaman ansilda hizli geciyor [ Mesaj 12 Mayıs 2007, Cumartesi - 06:57 tarihinde, Viktor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 SUikoden2 yi PS1 de oynamıştım ama o zaman beynim basmamıştı , emulator bulupta pc de oynamamız mümkünmü??? Süper oyundu şimdi hatırlıyomda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Mümkün Tabikide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 bide oyunu bulsak xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Ben sağlarım oyunu da , emülatörü de , FAQ dosyasını da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 su emulator olayini bi anlatsan super olur hangi emulator ayarlari ne faq yap yararlanalim terazine tikliyalim xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 VGS emülatörü diski takıp direkt oynamanı sağlar. Tek yapman gereken ayar tuşları konfigüre etmektir. EPSXE emülatörü ise VGSden farklı olarak ISO uzantılı PSX sanal disklerini açmanı sağlar. Buna karşın, ayarları oldukça fazladır ben kendi kullandım ayarları/plug in'leri yazacağım: EPSXEye tıklar tıklamaz bir config wizard gelecek, sana klasör altındaki plug in'leri seçmeni isteyecek, bu yüzden paket halinde içi plug in dolu EPSXE paketlerini seçmen yararlı olur. ilk adımda BIOS isteyecek. BIOS'lardan biri mutlaka recomment olarak işaretlidir seçin onları. 1- Video için Pete's 3D Driver Window Mode açık yapıp FPS Limit on olduğundan emin oluyoruz Texture Quality: "Best colors more ram needed" yazan yeri seç, Texture Filtering: 0 ( "none" ) , off screen drawing: "extended" , advanced blending: "hardware" , frame buffer textures: "gfx buffer - can be slow" , framebuffer access: "emulated ram" 2- Audio için P.E. Ops DSound Audio Driver (4 kutuyu da doldurup kaçıyoruz) 3- CD rom için de Pete's CDR ASPI/IOCTL (Config kısmına girip test'e basın CDyi en iyi ayarlar için yapılandırır) son aşamada tuş ayarlarını yapalım ve tada. artık sorunsuz şekilde PSX oyunlarını oynayabiliriz. geç olsun güç olmasın demiş atalarımız. edit: VGS emülatörü 2001 başındaki sürümü çıkartır çıkartmaz Sony tarafından satın alındı ve kapatıldı. Bu nedenle 1.4.1.0 sürümü XP'ye uyumsuz. Ben emülatörün hayranları tarafından yapılan bir XP patch kullandım bu sayede sorun yaşamadım. Emülatörü bulamazsanız bana söyleyin e postadan atarım. Aynı şekilde EPSXE için güzel bir paket dosya hazırlamıştım onu da yollarım isteyen olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Kasımda PSN'e geldi 1 ve 2, daha önce emülatörde oynamaya çalıştım ama şimdi vitaya aldım orda oynuorum ve muhteşem oyun. 9.99 US PSN'de haftaya EU PSN'e geliyor. Oynamyan varsa bence kesin oynamalı. Çok acaip heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Kitabı daha iyidir kesin onu okuyalım. xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 14 sene ne cabuk gecti ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 >Suikoden III and IV hd remake when!? ABV konami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar