aykutatici Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 http://eu.battle.net/d3/en/profile/SplashM-2120/hero/19984585 Profilim budur arkadaslar paragon 400e yakın fiyat o yüzden bu şekilde item derdi yok en revaçta karakter olan demon hunter olarak farmlanmış ve bütün karakterler 70 leveldir alın oyuna başlayın sadece 150 lira arkadaslar BATTLETAG DEĞİŞİ YAPILABİLİR BÜTÜN BİLGİLER MEVCUT İletişim : Facebook : https://www.facebook.com/aykutatici Tel : 5454855190 Fiyatta pazarlık payı vardır Stashda haddinden fazla key ve gemlerin hepsi bulunmaktadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 ikisini indirimle filan 75-80'e alabiliyosun. Şimdi almak istesen 100 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutatici Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 kardeş hayırlı satışlar desen ne olur konuyu kirletmeye mi geldin 400 paragon kasılmış stashda 1000 i geçik key var demon hunter ve monk seti var hiç mi emek almıyalım ayrıca hesap alıcak adamlar zaten fiyatlara bakar öle gelir buraya genede saol ne diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 ooo 1000 key rispekt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 asdasf sen bu account'u bu fiyata satıyorsan ben zengin oldum demektir. hardcore barbar hariç tüm class'lar üzerleri full. key kaç tane var onu bile hatırlamayacağım kadar çok. üzerine stash full item dolu yedek karakter açmak isterseniz diye. iki tane dh var 1.2m+ dps, bir wizard 1.2m dps 1 tank monk 1 sunwuko monk 1 lightning monk, 1 pet doctor var. 1 de tank wd hediye. 560 paragon level. tekrarlıyorum; hem de hardcore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 sadece 150 lira!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 aykut selam sen bu baltalayan arkadaslara bakma derim. senin karakterin icin bictigin deger karakterinin gercek degeridir kim ne derse desin. yukaridaki insanlar hayatinda diablo oynamamis, karaktere verilen emek nedir bilmeyen, tal rasha seti dusurmek icin insanlarin gunlerce hatta aylarca neler cektigini bilmeyen insanlar. 150 tl az bile bence senin account icin. Hayirli satislar dilerim. Iyi forumlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 eh..kermitin acc hacklenmis galiba beyler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 abi adam kemalettin tugcu gibi yazmis ..okurken yuregimin teli titredi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 saka lan saka 50 tl vermem anasini satayim bok gibiymis acc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 mascio said: asdasf sen bu account'u bu fiyata satıyorsan ben zengin oldum demektir. hardcore barbar hariç tüm class'lar üzerleri full. key kaç tane var onu bile hatırlamayacağım kadar çok. üzerine stash full item dolu yedek karakter açmak isterseniz diye. iki tane dh var 1.2m+ dps, bir wizard 1.2m dps 1 tank monk 1 sunwuko monk 1 lightning monk, 1 pet doctor var. 1 de tank wd hediye. 560 paragon level. tekrarlıyorum; hem de hardcore. abi alınmazsan, hasta mısın sen? hardcore bildiğin mazoşistlik ya. bayağı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 bokunu çıkarmayın olm ya adam cdkey fiyatına mı satsın oyunu, tamam diabloda 2. elin pek manası yok zaten olay endgame item farmlarken keyifli ama 50-60 lira koymuş 0ın üstüne, bir de pazarlık var demiş. napsın ilk mesaj atana hediye mi etsin hesabı asdasfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 lösev e bağışlasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 ehaehsf hc oynamadan zevki yok ya diablo'nun. ölüm korkusu başka bir şey yani. resmen oyunda allaha inanmaya başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Ahahah Kermit.. Efsanesin başkan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 season da 500+ paragon yaptım full dh ile, bitane etrayu düşmedi sadece bow'a 50 tl veriridim alacak olsam. fiyat iyi, hayırlı satışlar kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 500+ paragon kasana kadar 3 proje çizdim aldım 60 grand kağıt ohh mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 söleseydin 2 tur dönerdik sezonda 3-4 tane etrayu cıktıydı bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar