barbu Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Ya giyim kuşam alamıyorum ben Kadınlara. Kesin beğenmezler diye. Ne alsam ki ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 ben loki tişörtü bastırmıştım geçen sene bu sene bakalım asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 barbu said: Ya giyim kuşam alamıyorum ben Kadınlara. Kesin beğenmezler diye. Ne alsam ki ya mücevherat en güzel seçim. tabii nasıl küpe veya kolye takmayı sevdiğini biliosan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Aluriel said: ben loki tişörtü bastırmıştım geçen sene bu sene bakalım asdfas işte böyle değişik vakalar da olabiliyor dkasdjkaskjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Abi biliyorum da o ayrı dert. Daha gormedim bile sevdiği seyleri satan yer. Nereden gidip buluyorsa bu artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 50 yaş altı çıksın topikten. yelkenli öneren çocuk dursun bi tek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 ipod falan alın abi, işe yarasın . bi sonraki erkek arkadaşınea geçince fırlatıp atamayacağı bişi olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 barbu said: Abi biliyorum da o ayrı dert. Daha gormedim bile sevdiği seyleri satan yer. Nereden gidip buluyorsa bu artık. Alla alla? işte arada "ya hayatım nereden buluyorsun bunları hiç görmüyorum böyle şeyler dükkanlarda" fln diye ağız arasaydın vaktiyle =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Esh said: ipod falan alın abi, işe yarasın . bi sonraki erkek arkadaşınea geçince fırlatıp atamayacağı bişi olsun. satıyorlar abi o zaman da. genelde sevilmiyor eski sevgilinin eşyaları. yeni abinin "bunu sana o mu aldı?" tribi de cabası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 aypod alırsanız eski sevgili olmaya mahkumsunuz zaten. swarovski falan alın bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Abi boyle eski tarz seyler var ya. Yeşil Taşlı filan. Onları seviyor. Oyle parlak seylerden pek haz etmiyor. Benim gördüğüm yeşil taslar da hayvan gibi pahalı sdfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 http://www.flowersbuydelivery.co.uk/img/shp/Lindt-1kg-Chocolate-Santa_M.jpg Bu çikolatadan aldım ben sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 topuklu al iste. gecen sayfa biri yazmis. begenir begenmez durumu yok tabanlari kirmizilar var. onlardan al bi cift. bunlari neyin altina giyicem diye 2 ay oyalanir hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Ahahhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 barbu said: Abi boyle eski tarz seyler var ya. Yeşil Taşlı filan. Onları seviyor. Oyle parlak seylerden pek haz etmiyor. Benim gördüğüm yeşil taslar da hayvan gibi pahalı sdfd. anladım. moldavit güzel bir taş. hem olduğu söylenen etkileri de güzel. moldavit kolye al derim. ya da ufak moldavit kolye ucuyla 2 küpe takım. gerçi burcuna göre de bakabilirsin taş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Marty said: topuklu al iste. gecen sayfa biri yazmis. begenir begenmez durumu yok tabanlari kirmizilar var. onlardan al bi cift. bunlari neyin altina giyicem diye 2 ay oyalanir hem. şu tabanları kırmızı olayı da ne salak ya kljsdkljs bir ünlü ayakkabıcı altı kırmızı model yapıyor, sonra her marka taklitte sınır tanımıyor ve bir anda al sana moda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 barbu said: Abi boyle eski tarz seyler var ya. Yeşil Taşlı filan. Onları seviyor. Oyle parlak seylerden pek haz etmiyor. Benim gördüğüm yeşil taslar da hayvan gibi pahalı sdfd. istiklal aznavur pasajı eğer istanbul da yaşıyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Aluriel said: ha beraber eğlenebiliyor olmak, birlikte iyi vakit geçirebilmek, ortak zevklerin hobilerin olması, bi şeyler paylaşabiliyor olmak falan ilk 5'e bile giremiyor öyle mi? anladım ben sizn olayınızı bunlar karın doyurmuyor, daha güvende hissettiren bir hayat sağlamıyor yalnız. temel ihtiyaç değil yani keyfe keder şeyler. ha porşe de villa da temel değil diyeceksin, ama temel şeylerin üst kademesi diyelim, zaten ona ulaşan kaç kadın var, ona ulaşma yolunda heder olan çok ama o ayrı, o da onların kafasızlığı, ortalamayla yetinmemesi, bizle alakalı değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 "Tatar Ramazan" said: Aluriel said: ha beraber eğlenebiliyor olmak, birlikte iyi vakit geçirebilmek, ortak zevklerin hobilerin olması, bi şeyler paylaşabiliyor olmak falan ilk 5'e bile giremiyor öyle mi? anladım ben sizn olayınızı bunlar karın doyurmuyor, daha güvende hissettiren bir hayat sağlamıyor yalnız. temel ihtiyaç değil yani keyfe keder şeyler. ha porşe de villa da temel değil diyeceksin, ama temel şeylerin üst kademesi diyelim, zaten ona ulaşan kaç kadın var, ona ulaşma yolunda heder olan çok ama o ayrı, o da onların kafasızlığı, ortalamayla yetinmemesi, bizle alakalı değil yani. ya tamam haksızım ben o konuda. fakirim hem de. uzatmayın, sizin dediğiniz doğru :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 barbunun bile hediye alcak kız arkadaşı var ya, arkadaşlar bileklerimi kesip küvete yatıyorum ben sizleri tanımak güzeldi, gotun gelecek sezonunda benim yerime axedice eleştirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Cuce said: uranyum al. biri bana uranyum alsa hasata olurum yok direkt olursun abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Dworgian said: Marty said: topuklu al iste. gecen sayfa biri yazmis. begenir begenmez durumu yok tabanlari kirmizilar var. onlardan al bi cift. bunlari neyin altina giyicem diye 2 ay oyalanir hem. şu tabanları kırmızı olayı da ne salak ya kljsdkljs bir ünlü ayakkabıcı altı kırmızı model yapıyor, sonra her marka taklitte sınır tanımıyor ve bir anda al sana moda ünlü bir ayakkabıcı dediğin louboutin la. bir kadına loboutin almak = 10 yaşında ps4, vita ve alienware desktop ın toplamına eşit. Aynı orgazmı yaşatır. ama bambiden alacağınız çakma kırmızı taban ayakkapla sadece kadının "sex" idolü olduğunu bilinç altına sokarsınız. bu da orta vadede ters teper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 RamsesII said: Ev yapacaksan tuğladan kız alacaksan Muğla'dan sözü yalan mı yani? esasinda dogru olabilir..zaman itibariyle mugla civari silme ingiliz iskoc filan dolu..gideri var yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Liebe said: hediye kadın giyim -> mango erkeğin dostu. genc olanlar bunu iyi ezberlesin..evet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Aluriel said: "Tatar Ramazan" said: Aluriel said: ha beraber eğlenebiliyor olmak, birlikte iyi vakit geçirebilmek, ortak zevklerin hobilerin olması, bi şeyler paylaşabiliyor olmak falan ilk 5'e bile giremiyor öyle mi? anladım ben sizn olayınızı bunlar karın doyurmuyor, daha güvende hissettiren bir hayat sağlamıyor yalnız. temel ihtiyaç değil yani keyfe keder şeyler. ha porşe de villa da temel değil diyeceksin, ama temel şeylerin üst kademesi diyelim, zaten ona ulaşan kaç kadın var, ona ulaşma yolunda heder olan çok ama o ayrı, o da onların kafasızlığı, ortalamayla yetinmemesi, bizle alakalı değil yani. ya tamam haksızım ben o konuda. fakirim hem de. uzatmayın, sizin dediğiniz doğru :> yapma lan böyle:( aslansın sen gayet orta hallisin hem acı yok Alu acı yok gıcık etme lan beni böyle konuşup, karşı koy!! alışık değilim nette birinin diğerine haklısın demesine, karşı koy lann11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar