Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Yıl Hediyesi Vol. 54453

totemic

Öne çıkan mesajlar

barbu said:

Abi boyle eski tarz seyler var ya. Yeşil Taşlı filan. Onları seviyor. Oyle parlak seylerden pek haz etmiyor. Benim gördüğüm yeşil taslar da hayvan gibi pahalı sdfd.

anladım. moldavit güzel bir taş. hem olduğu söylenen etkileri de güzel. moldavit kolye al derim. ya da ufak moldavit kolye ucuyla 2 küpe takım.

gerçi burcuna göre de bakabilirsin taş.
Sosyal ağlarda paylaş

Marty said:

topuklu al iste. gecen sayfa biri yazmis.
begenir begenmez durumu yok
tabanlari kirmizilar var. onlardan al bi cift. bunlari neyin altina giyicem diye 2 ay oyalanir hem.

şu tabanları kırmızı olayı da ne salak ya kljsdkljs

bir ünlü ayakkabıcı altı kırmızı model yapıyor, sonra her marka taklitte sınır tanımıyor ve bir anda al sana moda
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

ha beraber eğlenebiliyor olmak, birlikte iyi vakit geçirebilmek, ortak zevklerin hobilerin olması, bi şeyler paylaşabiliyor olmak falan ilk 5'e bile giremiyor öyle mi?
anladım ben sizn olayınızı

bunlar karın doyurmuyor, daha güvende hissettiren bir hayat sağlamıyor yalnız. temel ihtiyaç değil yani keyfe keder şeyler.

ha porşe de villa da temel değil diyeceksin, ama temel şeylerin üst kademesi diyelim, zaten ona ulaşan kaç kadın var, ona ulaşma yolunda heder olan çok ama o ayrı, o da onların kafasızlığı, ortalamayla yetinmemesi, bizle alakalı değil yani.
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Aluriel said:

ha beraber eğlenebiliyor olmak, birlikte iyi vakit geçirebilmek, ortak zevklerin hobilerin olması, bi şeyler paylaşabiliyor olmak falan ilk 5'e bile giremiyor öyle mi?

bunlar karın doyurmuyor, daha güvende hissettiren bir hayat sağlamıyor yalnız. temel ihtiyaç değil yani keyfe keder şeyler.

ha porşe de villa da temel değil diyeceksin, ama temel şeylerin üst kademesi diyelim, zaten ona ulaşan kaç kadın var, ona ulaşma yolunda heder olan çok ama o ayrı, o da onların kafasızlığı, ortalamayla yetinmemesi, bizle alakalı değil yani.

ya tamam haksızım ben o konuda. fakirim hem de. uzatmayın, sizin dediğiniz doğru :>
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

Marty said:

topuklu al iste. gecen sayfa biri yazmis.
begenir begenmez durumu yok
tabanlari kirmizilar var. onlardan al bi cift. bunlari neyin altina giyicem diye 2 ay oyalanir hem.

şu tabanları kırmızı olayı da ne salak ya kljsdkljs

bir ünlü ayakkabıcı altı kırmızı model yapıyor, sonra her marka taklitte sınır tanımıyor ve bir anda al sana moda

ünlü bir ayakkabıcı dediğin louboutin la.

bir kadına loboutin almak = 10 yaşında ps4, vita ve alienware desktop ın toplamına eşit. Aynı orgazmı yaşatır.

ama bambiden alacağınız çakma kırmızı taban ayakkapla sadece kadının "sex" idolü olduğunu bilinç altına sokarsınız. bu da orta vadede ters teper.
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

"Tatar Ramazan" said:

Aluriel said:

ya tamam haksızım ben o konuda. fakirim hem de. uzatmayın, sizin dediğiniz doğru :>

yapma lan böyle:( aslansın sen gayet orta hallisin hem acı yok Alu acı yok gıcık etme lan beni böyle konuşup, karşı koy!! alışık değilim nette birinin diğerine haklısın demesine, karşı koy lann11
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...