Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Yıl Hediyesi Vol. 54453

totemic

Öne çıkan mesajlar

RamsesII said:

Ev yapacaksan tuğladan kız alacaksan Muğla'dan sözü yalan mı yani?

hiçte yalan değil buralarda yabancı damatı çok seviyorlar kızlar zaten bayılıyor. sonra damat malı mülkü satıp bunları aç bıraksa dahil gıklarını çıkarmıyorlar. fırsatınız varsa muğla'dan kız alın. hele biraz da malları mülkleri varsa yaşadınız..
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

ha beraber eğlenebiliyor olmak, birlikte iyi vakit geçirebilmek, ortak zevklerin hobilerin olması, bi şeyler paylaşabiliyor olmak falan ilk 5'e bile giremiyor öyle mi?

anladım ben sizn olayınızı

abi sen olayı farklı anlıosun. kadınların çevresinde bu saydıklarını da dahil edebileceği adaylar oluyor. onlar arasından bizim dediğimiz kıstasa göre birini seçiyor kadın.
Sosyal ağlarda paylaş

30 sularına gelince kadınların "aşk" arama kıstası değişiyor. "hadi x men in yeni filmine gidelim"ler yerini "ne olacağız biz" türevlerine bırakıyor.

o aşk dolu gözler bi anda sensible soccer a dönüyor.

Aluriel said:

Esh said:

yine soruyorum hocam.

30a geldin mi?

ne değişir?

Dworgian said:

Aluriel said:

ha beraber eğlenebiliyor olmak, birlikte iyi vakit geçirebilmek, ortak zevklerin hobilerin olması, bi şeyler paylaşabiliyor olmak falan ilk 5'e bile giremiyor öyle mi?

abi sen olayı farklı anlıosun. kadınların çevresinde bu saydıklarını da dahil edebileceği adaylar oluyor. onlar arasından bizim dediğimiz kıstasa göre birini seçiyor kadın.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

30 sularına gelince kadınların "aşk" arama kıstası değişiyor. "hadi x men in yeni filmine gidelim"ler yerini "ne olacağız biz" türevlerine bırakıyor.

o aşk dolu gözler bi anda sensible soccer a dönüyor.

Aluriel said:

Esh said:

yine soruyorum hocam.

30a geldin mi?

ne değişir?

Dworgian said:

Aluriel said:

peki
Sosyal ağlarda paylaş

ortak zevk, hayata bakış, tensel uyum, vs vs vs dışında o kadının ilgisini çeken bir "alfa noktanız" olmadığı sürece gg.

size düşen de sizin üstün olduğunuz noktayı isteyen ve aynı zamanda sizin de kıstaslarınıza uyan kadını bulmak. çünkü hem sizi mutlu edecek hem de mutlu olabileceğiniz kadın o.

ha bunu bütün hayatınız boyunca bulamayabilirsiniz. bulduğunuzu sanıp evlenip bulamadığınızı anlayıp mutsuz bir evlilik / aldatmalı bir evlilik / boşanma vs yaşayabilirsiniz.

oyun oynamadığımız için herkes hayatta güzel ve uyumlu evlilik puanı alıp görevi tamamlayabilecek diye bir şey yok.

çevrem uyumsuz ve bitemeyen evliliklerle dolu zira.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...