Cuce Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Dworgian said: yani kadın için alfa erkeği; a) kas gücü b) statü c) para d) mesleki başarı e) fiziksel çekicilik (kas gücünden farklı bir şey bu) vs vs gibi kıstaslara göre belirlenebilir f) URANYUM GUCU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 RamsesII said: Ev yapacaksan tuğladan kız alacaksan Muğla'dan sözü yalan mı yani? hiçte yalan değil buralarda yabancı damatı çok seviyorlar kızlar zaten bayılıyor. sonra damat malı mülkü satıp bunları aç bıraksa dahil gıklarını çıkarmıyorlar. fırsatınız varsa muğla'dan kız alın. hele biraz da malları mülkleri varsa yaşadınız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Aptal aptal konuşmayın da fikir soyleyin. Kadınlar icin deri eldiven nereden alınır? Lii bittin filan demeyin ama. O kadar param yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 hediye kadın giyim -> mango erkeğin dostu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Benim aldığım giysiyi beğenmez kesin. Hic kadın giysisinden anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Esh said: yine soruyorum hocam. 30a geldin mi? ne değişir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 eldiven de vardır abi kesin don çorap ayakkabı südyen ne ararsan satıyo imansızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 yelkenli dedik daha ilk mesajda hala vıdıvıdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Aluriel said: ha beraber eğlenebiliyor olmak, birlikte iyi vakit geçirebilmek, ortak zevklerin hobilerin olması, bi şeyler paylaşabiliyor olmak falan ilk 5'e bile giremiyor öyle mi? anladım ben sizn olayınızı abi sen olayı farklı anlıosun. kadınların çevresinde bu saydıklarını da dahil edebileceği adaylar oluyor. onlar arasından bizim dediğimiz kıstasa göre birini seçiyor kadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 barbu said: Aptal aptal konuşmayın da fikir soyleyin. Kadınlar icin deri eldiven nereden alınır? Lii bittin filan demeyin ama. O kadar param yok. adam oldun da kadınlara deri eldiven mi alıyosun lan çitlembik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 barbu said: Aptal aptal konuşmayın da fikir soyleyin. Kadınlar icin deri eldiven nereden alınır? Lii bittin filan demeyin ama. O kadar param yok. yargıcı? beymen? vakko? gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Erkekler olarak ne kadar basit mutlu oluyoruz ya. Mesela sundan aldım kendime. http://m.youtube.com/watch?v=xjCOuoMj3Os Diğer versiyonlarını alsalar mutlu olurum valla. Gerek yok oyle pahalı hediyelere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Sparkcaster said: barbu said: Aptal aptal konuşmayın da fikir soyleyin. Kadınlar icin deri eldiven nereden alınır? Lii bittin filan demeyin ama. O kadar param yok. adam oldun da kadınlara deri eldiven mi alıyosun lan çitlembik ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Dworgian said: barbu said: Aptal aptal konuşmayın da fikir soyleyin. Kadınlar icin deri eldiven nereden alınır? Lii bittin filan demeyin ama. O kadar param yok. yargıcı? beymen? vakko? gibi Bakayım bir fiyatlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Aluriel said: Esh said: yine soruyorum hocam. 30a geldin mi? ne değişir? yine soruyorum, adamlar 30 siz kimsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 30 sularına gelince kadınların "aşk" arama kıstası değişiyor. "hadi x men in yeni filmine gidelim"ler yerini "ne olacağız biz" türevlerine bırakıyor. o aşk dolu gözler bi anda sensible soccer a dönüyor. Aluriel said: Esh said: yine soruyorum hocam. 30a geldin mi? ne değişir? Dworgian said: Aluriel said: ha beraber eğlenebiliyor olmak, birlikte iyi vakit geçirebilmek, ortak zevklerin hobilerin olması, bi şeyler paylaşabiliyor olmak falan ilk 5'e bile giremiyor öyle mi? anladım ben sizn olayınızı abi sen olayı farklı anlıosun. kadınların çevresinde bu saydıklarını da dahil edebileceği adaylar oluyor. onlar arasından bizim dediğimiz kıstasa göre birini seçiyor kadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 o yüzden yelkenli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 biri yelkenli alsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Esh o konuda haklı 30'una gelmeyen konuşmasın kadınlar hakkında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 yelkenli falan almasın kimse, satarken ıstırap, kullanacak vakit de yok, boyuna limana domalıyosun. başında duramıyosan yedek parçaya domalıyosun. kışlamaya domalıyosun. bi de kendin kullanamıyosan kaptana domalıyosun. hayatın sex içinde geçiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Esh said: 30 sularına gelince kadınların "aşk" arama kıstası değişiyor. "hadi x men in yeni filmine gidelim"ler yerini "ne olacağız biz" türevlerine bırakıyor. o aşk dolu gözler bi anda sensible soccer a dönüyor. Aluriel said: Esh said: yine soruyorum hocam. 30a geldin mi? ne değişir? Dworgian said: Aluriel said: ha beraber eğlenebiliyor olmak, birlikte iyi vakit geçirebilmek, ortak zevklerin hobilerin olması, bi şeyler paylaşabiliyor olmak falan ilk 5'e bile giremiyor öyle mi? anladım ben sizn olayınızı abi sen olayı farklı anlıosun. kadınların çevresinde bu saydıklarını da dahil edebileceği adaylar oluyor. onlar arasından bizim dediğimiz kıstasa göre birini seçiyor kadın. peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 asıl siz 40 a gelin o zaman yelkenlinin önemini anlayacaksınız kırk mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 ortak zevk, hayata bakış, tensel uyum, vs vs vs dışında o kadının ilgisini çeken bir "alfa noktanız" olmadığı sürece gg. size düşen de sizin üstün olduğunuz noktayı isteyen ve aynı zamanda sizin de kıstaslarınıza uyan kadını bulmak. çünkü hem sizi mutlu edecek hem de mutlu olabileceğiniz kadın o. ha bunu bütün hayatınız boyunca bulamayabilirsiniz. bulduğunuzu sanıp evlenip bulamadığınızı anlayıp mutsuz bir evlilik / aldatmalı bir evlilik / boşanma vs yaşayabilirsiniz. oyun oynamadığımız için herkes hayatta güzel ve uyumlu evlilik puanı alıp görevi tamamlayabilecek diye bir şey yok. çevrem uyumsuz ve bitemeyen evliliklerle dolu zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 %90 Hatunun takıntısı olan ayakkabı tercihimi kullandım ben , bi topuklu ayakkabı bi tanede dizüstünü çizme aldım , he bu arada topuklulara karşı karşı koyulmaz bi fetişim var o yüzden hediyeyi onamı aldım kendi göz zevkime mi bilinmez... :D kısacası win-win :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 genjuro riskli ama başarılı seçim yapmış. risk: kadının ayakkabıları beğenmemesi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar