Esh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 bu arada kablo geldi, denedim ve hiçbir sıkıntı yok. sanırım desktop pc nin olayında bir grounding hatası var ya da ps3 ve laptoptan daha fazla parazit üretiyor. 65 liraya patladı kablo ama çalışıyor. 25 metre fiyatını gördüm de dudağım uçukladı 250 lira mı istiyolar cidden ona? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 well played Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 onlar biraz kurumsal. kablo kalitesi çok önemli gerçekten, biz de dün 2 tane 10m'yi 220 tl'ye aldık. iç içe 7-8 hdmi uzun mesafe çalışırken 100 liradan ucuz kablolar patlamaya başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Ya bende 3 tane 25 metrelik var, hepsini de baya ucuza aldım öyle hiç ahım şahım kablolardan değiller yani. Bir süre her şey çok güzel gitti hiç problemsizdik, sonra bi anda projektörün HDMI çıkışları gitti. Kablodan bir problem yaşadığımı sanmıyorum ama ben, kablolar normalde pamuk gibi çalışıyorlar çünkü başka cihazlara bağlayınca. Projektör kabloları mı sevmedi çözemedim. 220 tl vermek istemiyorum yani kablo başına, alet bi garantiye gidip gelsin de ona göre bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar