Esh Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Dünyanın en salak sorunuyla karşı karşıyayım. evde 2 tane desktop 2 laptop 1 ps3 bir de bluray-theater var bunlar genellikle hdmi ile tv ye bağlı. Tv samsungun se8000 serisi 2012 model sanırım. şimdi elimdeki kablolar şunlar: hdmi->dvi 10 metre kablo hdmi->hdmi 10metre kablo hdmi->hdmi 5 metre kablo hdmi uzatıcı 3 metre kablo laptopla, ps3le 10 metrelik kabloyla bile sorunsuz görüntü aktarıyo tv ye. o yüzden sorun kablolarda değil diye düşünüyorum. Videoda kullanılan kablo hdmi->dvi kablo, hdmi-hdmi kullansam da aynı ona benzer jitterlar oluşuyo random şekilde, ama dvi ile olan bağlantıda daha belirgin. sadece 2 tane desktoptan tv ye çıkış alırsam bu sorunla karşılaşıyorum. Ama pc lerin configleri farklı. birinde gtx980 diğerinde gtx680 (660ti varken de yapıyordu) var. çıldırabilirim yakında çünkü böyle uyuz bi sorun olamaz ya, hani pclerin topraklamasından mı olabilir sorun diycem, ikisi de ayrı ayrı ups ler üzerinde. tv yi de ups ten verdim mesela ama sorun devam ediyo. bayadır çözemedim sebebini. ama eskiden böyle bir sorun yoktu. nvidia sürücüleriyle iligili bi sorun olabilir mi ya da overclock ile ilgili bir sıkıntı olabilir mi diyorum, makinelerden birinde overclock yok. monitörlere aktarılan görüntüde hiçbir sorun yok. başka hdmi portlarında da devam ediyo sorun, samsung özellikle dvi/hdmi olan porta tak diyo ama bişi farketmedi. bağlantının ismini pc veya dvi yapmak da değiştirmiyo. sorunu pcde aramaya çalışıyorum ama bir sorun bulamıyorum bir türlü. önerin bişiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Sen bilmiyorsan kim bilecek sasirdin iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 onu ben de düşündüm de, işte bir umut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Kablonun uzunlugundan bir sey olmaz analog degil dijital bunlar azizim diyebilir miyim yarar mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Kablolar cok ust uste falansa sinyal cakismasi falan oluyodur anlik handshake problemi cikiyodur da diyebilirim. Bizim de projektorun hdmi cikislari durup dururken patladi ben de arastirdiklarimi iletiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 denemek için ayırdım kabloları işte dışarıdan gidiyo, fazla eğilme bükülmesi de yok. handshake sorunu gibi de değil ki ne bileyim. bazen 5 dakika sorunsuz aktarıyo bazen arka arkaya bu jitter ı veriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 esh, eskiden olmuyordu diyorsun ya, cidden driver sorunu olabilir gibi geliyor bu n00b halimle bana. bir tane pc yi sorun yaşamadığın zamana system restore yapman veya driver ı o tarihli bir driver a çekip denemen mümkün mü? edik; ya da normalde kullandığın pc ekranı 144hz mi? hz uyumsuzluğu olabülür mü ne bileyim aklıma gelen her saçma sapan şeyi yazayım da biri tutar belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 TV firmware? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Ya 2 tane desktopu baglayinca sorun cikiyor demissin, donanim farkindan patliyor olabilir belki de. Sonucta ikisi de bagli olunca ikisi de ayni televizyonu algiliyor belki tv bunlar niye boyle amk diye iskilleniyodur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 HERKES FARKLI BIR SEYLER SALLIYOR ARKADAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 2 sini ayrı ayrı bağlıyor 2 sinde de sorun yaşıyor gibi geldi bana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 iki pcde de oluyo yani , ikisi aynı anda bağlı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Boyle Windows veya ekran karti driverlarindaki power-saving settings'lerden birinin gazabi gibi geldi bana ama yuksek ihtimal kablodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 arcane said: TV firmware? bundan çok işgillendim bi ara, çünkü yazdan önce böyle bi sorun yoktu. yeni makine kurup eskisini de toparladıktan sonra bu sorun olmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 O zaman televizyonun yaziliminda problem arkadas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Ya da sen de yaktin hdmi cikislarini televizyonun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Sorunla ilgili cozumum yok ama cozemezsen title'i geri aliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Bright said: Boyle Windows veya ekran karti driverlarindaki power-saving settings'lerden birinin gazabi gibi geldi bana ama yuksek ihtimal kablodur. sorun kabloda olsa ps3 veya laptopta niye olmuyor? yani atıyorum gtx lerin hdmi çıkışları 1.4 de kablo 1.3 lerle mi çalışıyo dicem, ama çok saçma o da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Xaenin said: Ya da sen de yaktin hdmi cikislarini televizyonun ps3 ü bağlıyosun aynı çıkışa, çalışıyo sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Nvidia Control center ve Wind0vz control center'dan duzelttin mi guc ayarlarini ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 evet high performance çalışıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 O zaman sorun ne kablo ne tv, sorun bilgisayarlar. ISLETIM SISTEMI MI ACABA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 driver diyorum ben bak gör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Kablodur sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 kartta sorun var kartta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar