Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

daoc bulusmasi (resimli)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kay serverinda oynayan kisiler olarak gectigimiz hafta sonu bulusalim dedik vede bulustuk gayet hos oldu ictik eglendik muhabbette guzeldi o kadar kaliteli olmasada bikac resim cektim sizinle paylasiyim (gelmeyenlercatlasin patlasin :D) dedim.
icmeye basladik ufak ufak astinus baya komik cikmis akilli ol doverim pozu hehe
iciyoruz
icki muhabbeti bitti ve kokorec midye dolma yemeye gittik bu arada ayrilanlarin icinde resimlerde hic gozukmemis bi kisi var buna uzuldum sorry dedekorkut bu kafayla anca boyle resim cekiyo insan
kokorec!
koca gece takildik bitek benim resmim yok diye dusunerekten bu resme kendimide sikistirdim fotoyu buka cekti midye dolmalarida goturdum ohhh :D
koko2

iste boyle arkadaslar aslinda bu resimleri nete koyabilecegimden umutsuzdum o yuzden bi iki tane hatira olsun diye kendim icin cekmiştim ama onumuzdeki haftalarda bi bulusma ayarlarsak daha cok resim cekip daha guzel bi topic acabilirim :) simdilik bu kadar.[signature][hline]

[Bu mesaj GladricSpirit tarafından 06 Aralık 2004 22:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bir ara tekrar buluşalım baya güzel bir gündü kafaları çekince insan baya bi güsel daoc muhabbeti yapıyor :)

[signature][hline] Where are you tonight?
Wild flower in starlit heaven
Still enchanted in flight
Obsessions lament to freedom.......

[Bu mesaj Daggerfall tarafından 06 Aralık 2004 23:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Güzel olmuş istanbulda olsam bende gelirdim muhabbetleri merak ediyorum kafa güzelken.Neyse daoc istanbul buluşması bana ne kadar uzak bir kelime :-)[signature][hline]Ciguli Kibritci | Merchenary Guinevere
Xaline | Necromancer Guinevere
Mesaj tarihi:
ulan benim niye haberim yok!!!
alacağınız olsun topikler.

kay midde bi acc açıp keseyim lan topunuzu??? keseyim mi lan!

ehuehue
qal yeni mi bıyık bırakmış! wooot[signature][hline]Belgarionn Riva the Cabby of the HUN
Atillabey the Armsman of the HUN
Dantess the Infiltrator of the HUN
Polga the Sorceress of the HUN
Allegria the Skald of Tough Luck
Beathrix the Spiritmaster of Tough Luck
Mesaj tarihi:
said:
malsahibi, 07 Aralık 2004 08:19 tarihinde demiş ki:
ulan benim niye haberim yok!!!
alacağınız olsun topikler.

kay midde bi acc açıp keseyim lan topunuzu??? keseyim mi lan!

ehuehue
qal yeni mi bıyık bırakmış! wooot

haftaya gene yaparis sende gelirsin bu sefer yeterki gelin bulusmasi kolay :)
Mesaj tarihi:
valla malsahibi bunlar çok çakal
fazla adam gelmesin de ne konuştuğumuz anlaşılsın diye burdan duyurmadılar kesin :)

ben tesadüfen Denth'ten duydum ama gitmem mümkün değildi :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
said:
BlackRose, 07 Aralık 2004 09:12 tarihinde demiş ki:
valla malsahibi bunlar çok çakal
fazla adam gelmesin de ne konuştuğumuz anlaşılsın diye burdan duyurmadılar kesin :)

ben tesadüfen Denth'ten duydum ama gitmem mümkün değildi :)

valla bana bakmayin hehe bulusmayi ayarliyan buka idi :) buka topu tut :D
Mesaj tarihi:
looool buka horde oynuomuş bizim wow serverında. bütün hun u peşine takıcam topik seni[signature][hline]Belgarionn Riva the Cabby of the HUN
Atillabey the Armsman of the HUN
Dantess the Infiltrator of the HUN
Polga the Sorceress of the HUN
Allegria the Skald of Tough Luck
Beathrix the Spiritmaster of Tough Luck
Mesaj tarihi:
Herkese tekrardan merhaba, resimlerinizi görünce(tanımadıklarımda var tabi) içim bir hoş oldu. Bir dahakine haber verirseniz bende gelmek isterim, bayığı özledim sizleri.

Korhan- Bir zamanlar Ageon ve Sianure diye bir adam vardı :))[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Insan cagirir ayip be :))
Yalniz 3-4 gun onceden haber verin Tukiye'ye gelmem 2 gun suruyo :)
Cok ozledim su muhabbeti valla ya. Cinlattinizmi kulaklarimi? Dun cok cinladilar...[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired
Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired
Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired
Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired
Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired
Sungur - Orc Hunter - Level 1x - (Warsong) - Active

Now in Sydney, Australia...
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...