GladricSpirit Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 kay serverinda oynayan kisiler olarak gectigimiz hafta sonu bulusalim dedik vede bulustuk gayet hos oldu ictik eglendik muhabbette guzeldi o kadar kaliteli olmasada bikac resim cektim sizinle paylasiyim (gelmeyenlercatlasin patlasin :D) dedim. icmeye basladik ufak ufak astinus baya komik cikmis akilli ol doverim pozu hehe iciyoruz icki muhabbeti bitti ve kokorec midye dolma yemeye gittik bu arada ayrilanlarin icinde resimlerde hic gozukmemis bi kisi var buna uzuldum sorry dedekorkut bu kafayla anca boyle resim cekiyo insan kokorec! koca gece takildik bitek benim resmim yok diye dusunerekten bu resme kendimide sikistirdim fotoyu buka cekti midye dolmalarida goturdum ohhh :D koko2 iste boyle arkadaslar aslinda bu resimleri nete koyabilecegimden umutsuzdum o yuzden bi iki tane hatira olsun diye kendim icin cekmiştim ama onumuzdeki haftalarda bi bulusma ayarlarsak daha cok resim cekip daha guzel bi topic acabilirim :) simdilik bu kadar.[signature][hline] [Bu mesaj GladricSpirit tarafından 06 Aralık 2004 22:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Daggerfall Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Bir ara tekrar buluşalım baya güzel bir gündü kafaları çekince insan baya bi güsel daoc muhabbeti yapıyor :) [signature][hline] Where are you tonight? Wild flower in starlit heaven Still enchanted in flight Obsessions lament to freedom....... [Bu mesaj Daggerfall tarafından 06 Aralık 2004 23:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Ciguli Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Güzel olmuş istanbulda olsam bende gelirdim muhabbetleri merak ediyorum kafa güzelken.Neyse daoc istanbul buluşması bana ne kadar uzak bir kelime :-)[signature][hline]Ciguli Kibritci | Merchenary Guinevere Xaline | Necromancer Guinevere
malsahibi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 ulan benim niye haberim yok!!! alacağınız olsun topikler. kay midde bi acc açıp keseyim lan topunuzu??? keseyim mi lan! ehuehue qal yeni mi bıyık bırakmış! wooot[signature][hline]Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Armsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck Beathrix the Spiritmaster of Tough Luck
GladricSpirit Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 said: malsahibi, 07 Aralık 2004 08:19 tarihinde demiş ki: ulan benim niye haberim yok!!! alacağınız olsun topikler. kay midde bi acc açıp keseyim lan topunuzu??? keseyim mi lan! ehuehue qal yeni mi bıyık bırakmış! wooot haftaya gene yaparis sende gelirsin bu sefer yeterki gelin bulusmasi kolay :)
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 valla malsahibi bunlar çok çakal fazla adam gelmesin de ne konuştuğumuz anlaşılsın diye burdan duyurmadılar kesin :) ben tesadüfen Denth'ten duydum ama gitmem mümkün değildi :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
GladricSpirit Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 said: BlackRose, 07 Aralık 2004 09:12 tarihinde demiş ki: valla malsahibi bunlar çok çakal fazla adam gelmesin de ne konuştuğumuz anlaşılsın diye burdan duyurmadılar kesin :) ben tesadüfen Denth'ten duydum ama gitmem mümkün değildi :) valla bana bakmayin hehe bulusmayi ayarliyan buka idi :) buka topu tut :D
malsahibi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 looool buka horde oynuomuş bizim wow serverında. bütün hun u peşine takıcam topik seni[signature][hline]Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Armsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck Beathrix the Spiritmaster of Tough Luck
Kraven Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Uleaaaynnn nasıl kacırdım ben :D hainler tel acip haber vereydiniz biterdim bende oralarda .) P.S. = Cumartesi bende beyoglundaydım :(
ageon Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Herkese tekrardan merhaba, resimlerinizi görünce(tanımadıklarımda var tabi) içim bir hoş oldu. Bir dahakine haber verirseniz bende gelmek isterim, bayığı özledim sizleri. Korhan- Bir zamanlar Ageon ve Sianure diye bir adam vardı :))[signature][hline]
Sethlor Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Ankarayada gelin bekleriz[signature][hline]
Afterdeep Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Insan cagirir ayip be :)) Yalniz 3-4 gun onceden haber verin Tukiye'ye gelmem 2 gun suruyo :) Cok ozledim su muhabbeti valla ya. Cinlattinizmi kulaklarimi? Dun cok cinladilar...[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired Sungur - Orc Hunter - Level 1x - (Warsong) - Active Now in Sydney, Australia...
Sethlor Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Ankara US Doac oynayan varmi ? Kiskandim simdi :)[signature][hline]
Ahuramazda Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 En kisa zamanda tekrarlayalim cidden muhabbeti guzeldi,kafalar da guzeldi zuahahah.
Öne çıkan mesajlar