mokoko Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 şöyle beni 3 4 sene götürebilecek, 2 sene falan da güzel oyun oynayabileceğim bi laptop arıyorum. herşey full + full grafik falan olsun değilde minimumun biraz üstünde oynıyım yeterli yani. cod falan takılmasın yani minimum ayarlarda. çok öyle bi grafik fantazim yok. en son 5 sene önce laptop aldığım için piyasayı hiç bilmiyorum. 3500 liraya kadar bi bütçem var. hp ile kötü anılarım var ondan hp olsun istemiyorum. bide malzeme kalitesi çok kötü olmasın çünkü sürekli oraya buraya gidiyorum. bi gün çantadan çıkardığımda köşesinin büküldüğünü falan görmiyim :D msi'a falan baktım msi ge60 apache diye bi model gördüm hoşuma gitti baya. özellikle ssdli olsun istiyorum windowsu kurıyım rahat olsun diye. çok gerekli midir? çok arttırır mı fiyatı? değer mi öle bi model aldığıma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 oyun laptopı mı ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 msi gs70 var bende çok memnunum. ama 3.5k dan pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 playstation almak lazım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 "Gaming Laptop" hep gulduruyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 haftanın 4 5 günü evde olmayınca ihtiyaç oluyo işte napalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 alienware veya monster al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 970mli monster. Butceyi asiyor biraz ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Fistan said: oyun laptopı mı ehehe Bright said: "Gaming Laptop" hep gulduruyor :) hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-y50-70-core-i7-4710hq-25ghz-16gb-1tbsshd156-4gb-w81-notebook.html?srt=PU#genel-bakis şu nasıl mesela. çok gözüme kestirdim bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 monster al dostum, tulpar serisi 970m li modellerden alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=472329&kat=6453&lang=tr-TR&srt=UP#.VI6wPSusXF4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 alacaksan 15.6" alma 17" al, hava sirkülasyonu daha iyi oluyor özellikle msi lar için söylüyorum. mümkünse çift fanlı al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 2900 e monster abra a7 v3.1 aldım 17 inç, akıyor maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 benjani said: 2900 e monster abra a7 v3.1 aldım 17 inç, akıyor maşallah bunun özellikleriyle lenovo y50-70 i karşılaştırıyorumda şunlar kafama takıldı. lenovonun ram'i 16gb monster 8 ikisinin ekran kartı modelleri aynı ama lenovonun ekran kartı 4 gb monster'ın 2 monster'a ssd takabiliyorum ayrı slota lenovoda tek hdd slotu var ssd ayrıca takamıyorum. monster'ın işlemcisi i7-4710MQ lenovonun i7-4710HQ lenovo 3100 monster 2900 tl bu durumda bile monster daha mı iy monster: http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=466974&kat=6454&lang=tr-TR#.VJAJQSusUn5 lenovo: http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-y50-70-core-i7-4710hq-25ghz-16gb-1tbsshd156-4gb-w81-notebook.html?srt=PU#ozellikler öncedende söylediğim gibi kasa kalitesi önemli bi kriter. monstera karşı bir önyargım var toplama muhabbetinden dolayı ama çok öle hakim falan değilim monstera. lenovo şu anda kullandığım iş bilgisayarı ve fena değil. 5 senelik laptop ama gayet iyi götürüyo şu haliyle. lenovoda aklımı karıştırıdan şey ayrı ssd takılamaması özellikle. bazı kullanıcılarda hdd kaynaklı arada takılma gördüklerini söylemişler. bu yüzden bir korkumda o. siz ne önerirsiniz bu durumda. tatava yapma monster al mıdır? olay. 2900 ün üzerine 3200e kadar falan çıkabilirim sanıyorum. hatta inanılmaz bişi olucaksa 3500ü zorlayabilirim. paticik help me please :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 benanjinin verdigi link 3500 inanilmaz iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 mokoko said: benjani said: 2900 e monster abra a7 v3.1 aldım 17 inç, akıyor maşallah bunun özellikleriyle lenovo y50-70 i karşılaştırıyorumda şunlar kafama takıldı. lenovonun ram'i 16gb monster 8 ikisinin ekran kartı modelleri aynı ama lenovonun ekran kartı 4 gb monster'ın 2 monster'a ssd takabiliyorum ayrı slota lenovoda tek hdd slotu var ssd ayrıca takamıyorum. monster'ın işlemcisi i7-4710MQ lenovonun i7-4710HQ lenovo 3100 monster 2900 tl bu durumda bile monster daha mı iy monster: http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=466974&kat=6454&lang=tr-TR#.VJAJQSusUn5 lenovo: http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-y50-70-core-i7-4710hq-25ghz-16gb-1tbsshd156-4gb-w81-notebook.html?srt=PU#ozellikler öncedende söylediğim gibi kasa kalitesi önemli bi kriter. monstera karşı bir önyargım var toplama muhabbetinden dolayı ama çok öle hakim falan değilim monstera. lenovo şu anda kullandığım iş bilgisayarı ve fena değil. 5 senelik laptop ama gayet iyi götürüyo şu haliyle. lenovoda aklımı karıştırıdan şey ayrı ssd takılamaması özellikle. bazı kullanıcılarda hdd kaynaklı arada takılma gördüklerini söylemişler. bu yüzden bir korkumda o. siz ne önerirsiniz bu durumda. tatava yapma monster al mıdır? olay. 2900 ün üzerine 3200e kadar falan çıkabilirim sanıyorum. hatta inanılmaz bişi olucaksa 3500ü zorlayabilirim. paticik help me please :( 2900 olan 17 inç ama, lenova 15 inç, ayrıca lenova nın teknik servisi nasıl bilmiyorum ama monster ın inanılmaz.hem ilgili hem de çok hızlılar. http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=472329&kat=6453&lang=tr-TR&srt=UP#.VJAY6iusXF5 3600 e de şunu koymuştum.bu model yeni çıktı, çok iyi duruyor fiyata göre.kasa kalitesi hakkında yorum yapamayacağım ama lenova'nın da çok iyi kalitede olduğunu sanmıyorum. monster lar freedos tabi, bunu da eklemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 rot dan çakarsın bir win7 win8 kafana göre yaa freedos np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 mokoko said: benjani said: 2900 e monster abra a7 v3.1 aldım 17 inç, akıyor maşallah bunun özellikleriyle lenovo y50-70 i karşılaştırıyorumda şunlar kafama takıldı. lenovonun ram'i 16gb monster 8 ikisinin ekran kartı modelleri aynı ama lenovonun ekran kartı 4 gb monster'ın 2 monster'a ssd takabiliyorum ayrı slota lenovoda tek hdd slotu var ssd ayrıca takamıyorum. monster'ın işlemcisi i7-4710MQ lenovonun i7-4710HQ lenovo 3100 monster 2900 tl bu durumda bile monster daha mı iy monster: http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=466974&kat=6454&lang=tr-TR#.VJAJQSusUn5 lenovo: http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-y50-70-core-i7-4710hq-25ghz-16gb-1tbsshd156-4gb-w81-notebook.html?srt=PU#ozellikler öncedende söylediğim gibi kasa kalitesi önemli bi kriter. monstera karşı bir önyargım var toplama muhabbetinden dolayı ama çok öle hakim falan değilim monstera. lenovo şu anda kullandığım iş bilgisayarı ve fena değil. 5 senelik laptop ama gayet iyi götürüyo şu haliyle. lenovoda aklımı karıştırıdan şey ayrı ssd takılamaması özellikle. bazı kullanıcılarda hdd kaynaklı arada takılma gördüklerini söylemişler. bu yüzden bir korkumda o. siz ne önerirsiniz bu durumda. tatava yapma monster al mıdır? olay. 2900 ün üzerine 3200e kadar falan çıkabilirim sanıyorum. hatta inanılmaz bişi olucaksa 3500ü zorlayabilirim. paticik help me please :( Ben bu lenovoyu aldım. Memnunum valla bi sorunu yok. Her ne kadar hardcore kullanmasam da. 2-3 ay civarı oldu sorun yok. Malzeme kalitesi de güzel bana göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Dworgian said: rot dan çakarsın bir win7 win8 kafana göre yaa freedos np. yarın http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=472329&kat=6453&lang=tr-TR&srt=UP#.VJhK5V4gC bunu alıcam monster'a gidip. yalnız freedos olarak alıcağım için win7'mi kursam win8 mi bilmiyorum. şu anki laptopta win7 var gayette memnunum ama 8 daha iyiyse 8 kurayım. hiç kullanmadım win8. önerir misiniz? bide bu freedos üstüne win nası kuruyoruz. usb üzerinden format atar gibi kurabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 mokoko said: Dworgian said: rot dan çakarsın bir win7 win8 kafana göre yaa freedos np. yarın http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=472329&kat=6453&lang=tr-TR&srt=UP#.VJhK5V4gC bunu alıcam monster'a gidip. yalnız freedos olarak alıcağım için win7'mi kursam win8 mi bilmiyorum. şu anki laptopta win7 var gayette memnunum ama 8 daha iyiyse 8 kurayım. hiç kullanmadım win8. önerir misiniz? bide bu freedos üstüne win nası kuruyoruz. usb üzerinden format atar gibi kurabilir miyim? karar verdigin modeli bi soyle buysa eger bi rusya fiyatina bakayim. ben de araniyorum cunku :) edit. he yok monster turk isi o yuzden olmuyo burda. buna tekabul msi'da ne var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 8.1 + StartIsBack. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 valla ben 8 sevmedim. 7 var hala. mis gibi. freedos a nasıl kurulur konusunu gurulara bırakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Dolar bu kadar yüksekken laptop almak büyük zarar. İkinci ele yönelmek daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar