KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Arkadaslar ben omzumda olan bir rahatsızlıktan dolayı ilaç kullanıyorum 6 ayda kullanıcam Ve kullanmaya baslıyalı 2 hafta oldu alkol almıorum bu nedenle ama dayanamadım iciorum suan kalan 3 ilacın ismi su NEREOX-B MİYADREN 50 mg bu ikisi sabah aksam kullanılan ilaclar bide MELOX Fort die bir ilac 15 mg Bunların arkasına icki icmemin etki ne olur olacak etki büyükmü cok icersem ölürmüyüm ölürsem nekadar sürer ona göre hazırlık yapıım :D[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Adamı keep inden alırım.Haberi olmaz !www.wildarea.gen.tr
Apache Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 şakası olmaz bunun.bırak içmeyi hatta git kusmaya çalış kana karışmadan alkol.[signature][hline]shinsetsu desu.. satılık half-life2
mdma Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 alkol sağlığından dahamı değerli yapma etme arkdaşım.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
wook Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 6 ay sık dişini yaw.Sonra söz beraber içeriz benden içkiler.....[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY cs:WooK[cVk]
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Admin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 hah böylede önemli bir olayı aciliyatı olmadıgı halde foruma yazmak süper bişi aferin bi iç öl yada git doktoruna sor burda nerden bilicen elalem bişi olmaz der içersin alkolle reaksiyona girip bünyenin kaldıramayacagı etki gösterirse ne olcak?[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * *
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Aman abi sakata gelme..[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Bişe olmaz. İç... Sonra "Ohhh" de, geber... Doktora soracağına bize soruyor allam yaw! Sen şimdi kurtulsan bile daha çok ölürsün :P Geçmiş olsun, içmeden sarhoş olmayı örenin lam...[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop...
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Evet "Astral Projection" dinleyin mesela d:[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 ablama sordum kendisi doktor gidip toksikolojiye sorcakmışın burda internette bilen olmazmış. metabolizmayı bozarmış uzman değil kendisi toksikoloji konusunda.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. bide şu resimlere oy verin ratemypoo
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 devam et kasma ölücem falan diye *!kadehleri tokusturur*[signature][hline]|||||Seviyorsan Bende Seni|||||||| Para Varsa Kardesiz
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 bir hastane nosu al 118 den ara sor..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 banada doktor sigarayı yasaklamıstı devam edersen sadece yüzünde degil her yerinde sivilce cıkacak die cigerden geliyomus bisiler anlattı ama ben daha cok iciyorum :D[signature][hline]|||||Seviyorsan Bende Seni|||||||| Para Varsa Kardesiz
wook Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 ohh yarasın eray sen puroda içersin yakında.....[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY cs:WooK[cVk]
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 İlaç kullanırken bi insan intihar dışında neden asitli içecek içerki? Evladım iyimisin?[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Apache, 08 Ocak 2005 21:45 tarihinde demiş ki : -kertenkelenin orospusuna ne denir? kertilenkele | Mail | :[email protected]
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 içersen ölürsün[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 böbreklerin zarar görür çok fena[signature][hline]Absolut, 13 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki: Hayır fareden çok kokran biri değilim ama kulağımı burunumu yerse küserim :)
jarjar Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 hehe öldü arkadaş galiba...[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!!
Horrible Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 bence bırakamıyorsan doktora git ...[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :)
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Delme mideyi boş yere...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Aman abi bu isler sakaya gelmez bosver git kus..[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) Dj Oldugu Radyo:Radio Darkage (Tıkla Dinle) Websitesi:http://www.darkage.gen.tr
felixxx Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Durumu Babama sordum, Babam doktor. Çok zararlı dedi, özellikle ilk karaciğer sonra ciğerlerini çok yıpratırmış.İflas eder uzun dönem ilaçla içki kullanırsa arkadaşın ciğerleri dedi. Saygılarımla,[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Tavsiyeleriniz icin tskr ederim Biraz bulantı gibi bişi var ama su 2 ilacı bir arada icme diyen arkadasa ayrı bir tşkler cünkü midemde tuhaf birşey olduğunu hissediyordum midem bir tuhaftı bu arada kustum biraz kan gibi bişi oldu ama suan iyiyim .![signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Adamı keep inden alırım.Haberi olmaz !www.wildarea.gen.tr
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 bu arada arkadım bide annene sunu sorarsan sevinirm miyadrenle nerox u ben sabah 10 aksam 10 gibi içiodum ama bu aralar öğlende uyanıorum meloxla birlikte iciyorum .! ilacların saati karıstı bunun ne gibi sakıncası var .![signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Adamı keep inden alırım.Haberi olmaz !www.wildarea.gen.tr
felixxx Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Hadi saat 10'da içmen ilacı 1 saat geç içsen sorun değil ama Sabah 10'da içmen ilacı öğyleyin içersen Akşam 22'de içmen gereken ilacı biraz daha ileri saatte içmelisin. İki ilacı beraber kullanman pek sorun değil ama hep aynı şeyi yapmasın diyor. Bak bunu da kendim diorum, ben günde toplam 7 ilaç alıyorum, sabah 4 (Monopril,Tefor,Epanutin,Aldactone),öğle 2 (Epanutin,Aldactone),akşam 1 (Epanutin)..ilaç alma saatlerimi kaydırırsam farkları hisseder oldum. aman dikkat derim[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 said: Obscura, 15 Ocak 2005 20:47 tarihinde demiş ki: böbreklerin zarar görür çok fena böbrek demişim ne alaka karaciğer olucaktı :)[signature][hline]Absolut, 13 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki: Hayır fareden çok kokran biri değilim ama kulağımı burunumu yerse küserim :)
Öne çıkan mesajlar