Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilgisi olanlar yardım etsin .!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaslar ben omzumda olan bir rahatsızlıktan dolayı ilaç kullanıyorum 6 ayda kullanıcam Ve kullanmaya baslıyalı 2 hafta oldu alkol almıorum bu nedenle ama dayanamadım iciorum suan kalan 3 ilacın ismi su NEREOX-B MİYADREN 50 mg bu ikisi sabah aksam kullanılan ilaclar bide MELOX Fort die bir ilac 15 mg Bunların arkasına icki icmemin etki ne olur olacak etki büyükmü cok icersem ölürmüyüm ölürsem nekadar sürer ona göre hazırlık yapıım :D[signature][hline]a lot of people ask me...
dont leave
me a heart beat away...|mmm fucker..

Adamı keep inden alırım.Haberi olmaz !www.wildarea.gen.tr
Mesaj tarihi:
alkol sağlığından dahamı değerli yapma etme arkdaşım.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Mesaj tarihi:
6 ay sık dişini yaw.Sonra söz beraber içeriz benden içkiler.....[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY
cs:WooK[cVk]
  • Admin
Mesaj tarihi:
hah böylede önemli bir olayı aciliyatı olmadıgı halde foruma yazmak süper bişi
aferin

bi iç öl

yada git doktoruna sor burda nerden bilicen elalem bişi olmaz der içersin alkolle reaksiyona girip bünyenin kaldıramayacagı etki gösterirse ne olcak?[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
*
*
Mesaj tarihi:
Bişe olmaz. İç... Sonra "Ohhh" de, geber... Doktora soracağına bize soruyor allam yaw! Sen şimdi kurtulsan bile daha çok ölürsün :P

Geçmiş olsun, içmeden sarhoş olmayı örenin lam...[signature][hline]-Bang!
Cowboy Bebop...
Mesaj tarihi:
ablama sordum kendisi doktor gidip toksikolojiye sorcakmışın burda internette bilen olmazmış.
metabolizmayı bozarmış uzman değil kendisi toksikoloji konusunda.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz?
Antalya olucak. thx.
http://www.tusdata.com sağ tarafta anket.
bide şu resimlere oy verin
ratemypoo
Mesaj tarihi:
banada doktor sigarayı yasaklamıstı devam edersen sadece yüzünde degil her yerinde sivilce cıkacak die cigerden geliyomus bisiler anlattı ama ben daha cok iciyorum :D[signature][hline]|||||Seviyorsan Bende Seni||||||||

Para Varsa Kardesiz
Mesaj tarihi:
ohh yarasın eray sen puroda içersin yakında.....[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY
cs:WooK[cVk]
Mesaj tarihi:
İlaç kullanırken bi insan intihar dışında neden asitli içecek içerki?

Evladım iyimisin?[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors
Apache, 08 Ocak 2005 21:45 tarihinde demiş ki :
-kertenkelenin orospusuna ne denir?
kertilenkele

| Mail | :[email protected]
Mesaj tarihi:
böbreklerin zarar görür çok fena[signature][hline]Absolut, 13 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki:
Hayır fareden çok kokran biri değilim ama kulağımı burunumu yerse küserim :)
Mesaj tarihi:
Durumu Babama sordum, Babam doktor. Çok zararlı dedi, özellikle ilk karaciğer sonra ciğerlerini çok yıpratırmış.İflas eder uzun dönem ilaçla içki kullanırsa arkadaşın ciğerleri dedi. Saygılarımla,[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
Mesaj tarihi:
Tavsiyeleriniz icin tskr ederim Biraz bulantı gibi bişi var ama su 2 ilacı bir arada icme diyen arkadasa ayrı bir tşkler cünkü midemde tuhaf birşey olduğunu hissediyordum midem bir tuhaftı bu arada kustum biraz kan gibi bişi oldu ama suan iyiyim .![signature][hline]a lot of people ask me...
dont leave

Mesaj tarihi:
bu arada arkadım bide annene sunu sorarsan sevinirm miyadrenle nerox u ben sabah 10 aksam 10 gibi içiodum ama bu aralar öğlende uyanıorum meloxla birlikte iciyorum .! ilacların saati karıstı bunun ne gibi sakıncası var .![signature][hline]a lot of people ask me...
dont leave

Mesaj tarihi:
Hadi saat 10'da içmen ilacı 1 saat geç içsen sorun değil ama Sabah 10'da içmen ilacı öğyleyin içersen Akşam 22'de içmen gereken ilacı biraz daha ileri saatte içmelisin.
İki ilacı beraber kullanman pek sorun değil ama hep aynı şeyi yapmasın diyor.

Bak bunu da kendim diorum, ben günde toplam 7 ilaç alıyorum, sabah 4 (Monopril,Tefor,Epanutin,Aldactone),öğle 2 (Epanutin,Aldactone),akşam 1 (Epanutin)..ilaç alma saatlerimi kaydırırsam farkları hisseder oldum. aman dikkat derim[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
Mesaj tarihi:
said:
Obscura, 15 Ocak 2005 20:47 tarihinde demiş ki:
böbreklerin zarar görür çok fena

böbrek demişim ne alaka karaciğer olucaktı :)[signature][hline]Absolut, 13 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki:
Hayır fareden çok kokran biri değilim ama kulağımı burunumu yerse küserim :)
  • Yeni Oluştur...