TooRan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 said: Endoret, 10 Ocak 2005 20:47 tarihinde demiş ki: said: TooRan, 10 Ocak 2005 17:14 tarihinde demiş ki: Wait&Bleed-Slipknot Dinledikten sonra orgazm oluyorum. ohah peh :) sonunda oh be diyormusun? "Harikaydınız" bile diyorum..."-dınız" diyorum çünkü malum 9 kişiler :P[signature][hline]-TooRan,bu kemik mi? -???Evet... -Ne kemiği peki??? -???? (Sinemada kız arkadaşım vücudumu tanıyor :P ) -------------------------------------------------- Doğanların En Mükemmeli Doğacak Bizlerden!
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 valla ben sırf bugün oh be dediğim şarkıyı sölim:slayer-gemini nezmandır undisputed attitude cdmi arıodum benim kafaya da bişi takmaya gelmio bulana kadar başka işlev görmü çünkü o yüzden rahatladım :) ama genelde doom şarkılarla ohlarım son zamanlarda forest of shadows-eternal autumn la ohluorm :D[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki: Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin. Bu kadar.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 valla iş bitirdikten sonra queen-another one bites the dust çok iyi gidiyo bence.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz.
trapt Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Orphaned Land-The Benovelds Cry[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 beloved's cry düzeltme..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki: Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin. Bu kadar.
venorik_velglarn Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Portished - Roads[signature][hline]İmkansız mı? E o zaman?!
chrounos Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Cenk Taner > Tek kişiyim ben hala[signature][hline]Razorjimmy says: o region'un "onDoubleClick"ine şey dedim, if strongbackpack, then açamazsın..
Chiptech Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 radiohead - creep saybia - the day after tomorrow herturlu oh diyorum bunları dinleyince. hatta oh diil of.[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!! P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." a member of AAL'05
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 illnath- setite[signature][hline]beş hececiler H.B.E
Dogbert Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 coldplay-yellow,clocks sting-shape of my hearth[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına...
obacan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Sonunda tam olarak karar verdim:) Blind Guardian - Mirror Mirror[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum...
Apeiron Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Epica-Cry for the moon Derim ve nokyayı koyarım acaip güzel bi şarkı...[signature][hline]James HETFIELD...
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Ben çok ağır bir dersten çıktıktan sonra veya kafam çok yoğunken Iron Maiden - Fear of the Dark dinliyorum.. Deli rahatlatıyor beni..[signature][hline]Whatever it is, that girl put a spell on me..
fiona Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Ben en çok cranberries ve blue dinlerken oh bea diyorum:))[signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır.
godzilla112 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 İşte bana ohh dedirten şarkı.. 300kb flm kolayca indirirsiniz[signature][hline] Mana alassë equë inyë Turk!!! K.S.D.M.P.A.L
Ceronibo Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Antimatter:Last Laugh,Over Your Shoulder.[signature][hline]ceronibo..
octopus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 dt - this dying soul oh beah..[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it.
obacan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Vala tam olarak bilmiyorum Dt mi yoksa Lte mi Lost Without You[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum...
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 said: godzilla112, 15 Ocak 2005 23:30 tarihinde demiş ki: İşte bana ohh dedirten şarkı.. 300kb flm kolayca indirirsiniz finallerden sonra böyle olacam herhalde o_O *!dürülürüdürüdüüt...*[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor A fall into the ditch makes you wiser. beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir Member of AAL'05
inaktifuye Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Opeth - Credence özellikle de şarkıyı sonlandıran enstrümantel (doğru mu yazdım?) bölüm.[signature][hline]eski black1ce
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Louis Armstrong-Wonderfull World Frank Sinatra-My Way Barry White-Let the music play Boby McFerrin-Don't worry Be happy! Ne durumda olursam oliim bu şarkılar beni rahatlatır kesin. Ohşş...;)[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu?
belen Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 manga-dorsun zaman cok tatlı bi sarkı elinizi cabuk tutup dinleyin sonu cambaz gibi olacak bıkacaksınız dinlemekten[signature][hline]ruzgarın yonunu degistiremedigin zaman yelkenlerini ruzgara gore ayarla;cunku dunya,karsılastıgın fırtınalarla degil, gemiyi limana getirip getiremediginle ilgilenir.
belen Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 dorsun degil dursun olacak tabiki[signature][hline]ruzgarın yonunu degistiremedigin zaman yelkenlerini ruzgara gore ayarla;cunku dunya,karsılastıgın fırtınalarla degil, gemiyi limana getirip getiremediginle ilgilenir.
duende Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 gnr - paradise city[signature][hline]slash kotu solo yazmaz
Öne çıkan mesajlar