DeadSkinMask Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 her sene şirketin yaşça en küçüğü yılbaşı yemeği organize ediyor bizim şirkette. bu sene bana patladı bu olay. nereye gidilir ne edilir açıkçası aklımda neredeyse hiçbir yer yok. alkol da satılan aynı zamanda insanların aileleriyle birlikte katılabileceği Istanbul Anadolu yakasında önerebileceğiniz bir yer var mıdır? yemek 26.12.2014 akşamı yapılacak bu arada. Konu adı düzeltildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 tamamda niye bağırıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 yılbaşı yemeği dediğin 31 aralıkta yapılır. ayın 26 sında yılbaşı değil ki. nası bi tarikatsınız siz kafanıza göre sene mi atıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 seni kasmışlar her sene yapılıyo geleneksel diye kek görünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 NE BAĞRIYON AYU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 herhangi bir kolcuoğlu şubesi.. yada palladium karşısı adana dostlar.. kaç kişi tabi, 100 kişiyseniz durum farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 olum alışkanlık lan mail atarken subject'i capslock açık yazmak. bu kadar tepki alacağını bilmiyodum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Anadolu Yakası'nda PAPEL Cafe Rest. Lounge Yemek / Restoran-Bar-Gece Kulübü çok güzel bir yer. Yemek porsiyonları az ancak mezeleri zengin ve yeterli. Orkestra tanınmamış ama çok beğendim. Normal zamanda 100 TL'ye yemek, mezeler, sınırsız yerli içki ve saat 21.00'dan sabah 04.00'e kadar hiç durmayan ve hiç fena olmayan bir müzik ortamı sunuyorlar. Şarkılar 90lı, 2000li yılların yanı sıra klasik rock ve Türkçe pop olabildiği gibi güncel popüler kültür parçaları da çalıyorlar. Mekanı ben ve arkadaşlarım beğendik (okul arkadaşlarımızla eşli bir organizasyondu). Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 ortaköyde nomads bayağı bayağı iyi bu tarz işler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Cumhur ve Cumhur Cemaat Orkestrasına gidebilirsiniz. Güzel eğleniyorsun. Taksim Kokosh'da çıkıyordu en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 kaç kişisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Modaspor Restorantı ile anlaşmaya vardım. 40-50 kişi için haftaiçi sınırsız içki ve cumartesi menüsü kişi başı 80tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 bize gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 siz kimsiniz? seneye de size geliriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar