dana22 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 bu arada mvp degil mpv..multi purpose vehicle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Mercedes Cla yada Gla hangisi hoşuna giderse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Abi Mercedesin Bsi tam sans göre bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Selam, Belki adamın hayali geniş MVP Multi Vehicle for Purpose Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 otomatik düzeltme kurbanı olmuş pardon :) en kötü karar bile kararsızlıktan iyi demişler, henüz her yönüyle içime sinen bi araba bulamadım malesef. almıyorum diyip işin içindende çıkamıyorum. bunaldım resmen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Selam, İçine sinme diye bir olay yok. Her aracın artıları ve eksileri var. Sen elemeden geçirip bir tanesini seçeceksin. Kısa süreli bir çözüm olarak düşün bu hamleyi. Evlenecek kişiyi seçmiyorsun :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 bu arada skoda yeti de denmemiş sanırım o da gözden geçirilmeli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Selam, Yok abi, kalitesi üzüyor onun :( Ama Skoda yeni 7 koltuklu birşeyler çıkartacak ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 malzeme kalitesi iyi değil ama işçilik kalitesi iyi diye biliyorum ben. o iyi olmayan malzeme kalitesi direk fiyata yansımış zaten. ben olsam her donanımı olan yetiyi gözden geçirirdim :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Selam, Bence Yeti'de ilk önce koltuk kumaşları için opsiyonlar gözden geçmeli :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 mercedes gla'e bi baksana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 gla bagaj fakiri, b hem iç mekan hem bagaj olarak çok daha geniş. 218i yine aynı şekilde bagaj fakiri. Nissan plazası olan bi arkadaşım Qashqai verelim sana diye tutturdu. 1.5 dci düz black edition'ı ikinci elden ucuza veriyo sıfırını. Alınır mı bu meret? var mı kullanan eden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Lan olm yapma etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 1.6 dci varken 1.5 dci alınmaz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 1.5 dci A klasseyi yerinden kaldıramadım ben 1460 kilo. Bu da çok yakın kiloda. Üzer senin gibi elegans arayan adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Selam, Benim '1.6dCi almalısın' şeklindeki mesajım nerede :S Abi sakın 1.5dCi 110PS ola motora kanıp alma. Tamam atak falan 105PS olana göre ama normal kullanımım 7 litre, 100PS'lik eski Grand Scenic ile ise 4.6 litre! 2 saniye daha iyi 0-100km/h için değmez yani. Kesinlikle 1.6dCi 130PS diyorum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 o kadar fark var mi ya? Qashqai istemiyorum zaten fiyata aldanip alsam mi falan diye gaza geldim ama cabuk gecti :) 218i veya b180 cdi elite'e kadar dustu seceneklerimiz. 218i ne tatli aletmis yahu, 1.5 3 silindir aletten v6 sesi almayi nasi basarmislar hala aklim orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 qashqaiden vazgeçilmiş olması isabet bence :). ben olsam bmwyi seçerdim. en başta benzinli olduğu için. fakat iç hacim kalite vs mercedeste daha iyi ise mercedes ama aynı veya çok fark yoksa bmw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Selam, 2 serisi temelli MPV gelecek diye biliyorum seneye. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 2015 yazında f46 kasa koduyla geliyomuş 7 kişilik MPV. Makyajlı kasa B'lerde mart gibi gelir anca. Bu işi şimdilik askıya aldım. En az 3 ay daha işkenceye devam! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Selam, Piyango bana çıkarsa ben sana araç alacağım vallahi :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 makyajlı b urban paket için el sıkıştık nihayet, haftaya cuma elimde olacak. resimler ve ilk yorumlarımı yazarım buraya, düşünen eden varsa az çok yol gösterir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 evet tam 2 haftadir kullaniyorum, ilk baslarda cok yadirgamistim ama su an inanilmaz memnunum. egilme kalkma falan kalmadi :) ici baya ferah ve genis, hatta e klasseden daha genis diyolar ama pek emin olamadim o kismina. icerde malzeme kalitesi iyi ama klasik mercedes demek zor. begenmedigim tek nokta suspansiyonlari, sozde konforlu suspansiyon ama calisma araliklari cok kisa. yarim santimden buyuk herhangi bi engebe veya cukurda aha araba ortadan ikiye ayrilcak dedirtiyo. @paramecium hayatimin en dogru arabasini almisim. kapi yuksekligi, arka mekan ve bagaj genisligi cocuklu aile icin birebir. israrlarinda cok hakliymissin :) bi kac resim ekledim merak edenler icin. edit: ayrica led farlar mukemmel, inanilmaz uzagi aydinlatiyolar ve renk olarak xenon gibi goz yormuyo. ayrica islak zemin aydinlatmalarida harika. edit 2: bonus video :) [video]http://youtu.be/pZ2BrTivYn0?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Güle güle, kazasız belasız kullan. Hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Selam, Güle güle kullan :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar