df Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 başka bir iş için avm ye fln uğramışsam girerim arada iyi oluyo. ama sadece sinema için hayatta yol çekmem. eve gider anime seyrederim daha iyi.
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 hiç arkadasım kalmadığı ıcın bende yalnız gidiyorum bu aralar. hanı iyide oluyo dırdırınıcekmiyosun milletin
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Theridone said: hic biriyle sinemaya gitmedim:( gel beraber gidelim rido
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Eskiden sıkılıp önce bir kahve içip biraz kitap okuyup sonra sinemaya gittiğim olurdu. Ama filmine göre tabii. Artık öyle tek gideceğim filmleri evde izliyorum.
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Son 4 haftadır yaptığım etkinlik :)
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 DoruK said: Theridone said: hic biriyle sinemaya gitmedim:( gel beraber gidelim rido ay ben gulerim :))))))))))))))))
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 filmin içine sıçan arkadaşla gitmektense yalnız gitmeyi tercih ederim sdf izmir'deyken agora'da çok yapardım özellikle, gider sabah ilk seansa girerdim krallar gibi bomboş salonda mmh
zeper Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 bazen güzel oluyor bence yalnız gitmek kafana göre takılıyorsun...
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 lan saka maka gecen ben de hayatimda ilk kez tek basima sinemaya gittim (interstellar) kiz arkadadasimdan ayrildigimdan beri sinemaya gitmemis oldugumu da oyle anladim yine hayatimda ilk defa sinema salonundaki diger insanlara dikkat ettim de bayagi single gelen vardi rahatladim oyle oldunca dsf
yav Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 11-12 yaşlarında sinema merakı sarmıştı beni, büyüyünce eleştirmen olcam diyip sinema dergisini falan alırdım sürekli (altyazı ağır gelirdi), 12-16 arası falan sanırım tek başıma sinemaya gider dururdum her seferinde arkadaş bulamadığım için. daha bi özgüvenim varmış o vakitler heralde, şimdi interstellar'a herkes gitmiş, arkadaş bulamadım falan diye hala izlemedim. bi de üşeniyorum gerçi.
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 ıssız adam tek gitmiştim bayanyanı da bilet kesmişler ama tek çıktım yine ehehe
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 bu arada sinemeya niye gidiyorsunuz ki toplam da 1 saat filan reklam izliyorsun biraz erken girdiysen salona
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Saeros said: filmin içine sıçan arkadaşla gitmektense yalnız gitmeyi tercih ederim sdf izmir'deyken agora'da çok yapardım özellikle, gider sabah ilk seansa girerdim krallar gibi bomboş salonda mmh sen sabah ilk seans boş salon kavramını çok yanlış anlamışsın lkjasdklasj
Istari Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 forgiver said: ıssız adam tek gitmiştim bayanyanı da bilet kesmişler ama tek çıktım yine ehehe benim de çok bayan yanı denk gelmişliğim var.(:P)
Tori Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 aşağılık kompleksiniz mi var niye yalnız gidemiyonuz kekeke yalnız da gideriz biz aga avmdeysem önce bir kahve içip sonra yalnız sinemaya giderim entelim ben hede hödö abi ne kasıntı heriflersiniz lan, ortamda kız mız da yok, daha bir havalar bir ıkınmalar Cuce said: hiç arkadasım kalmadığı ıcın bende yalnız gidiyorum bu aralar. hanı iyide oluyo dırdırınıcekmiyosun milletin adam bu işte, +rep p@npa
Istari Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 amaç sadece film izlemekse neden yalnız gidemiyoruz da?
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 @tori; abi saçmalamasana? entellikle ne alakası var? insan arada evden çıkıp dışarda bir kahve içip kitap okumaktan keyif alamaz mı? anlamıyorum bu kalıplaştırma huyunuzu ya alla alla kız mız yok ortamda. kimseye bir ispat da yok. kız olsa da umrum değil zaten evlenicem yakında. hey allam
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Caktırmayın arkamda Çiftler oturuyo kime gülüp bunlar
Civcivhead Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Cuce said: hiç arkadasım kalmadığı ıcın bende yalnız gidiyorum bu aralar. hanı iyide oluyo dırdırınıcekmiyosun milletin
Tori Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Dworgian said: @tori; abi saçmalamasana? entellikle ne alakası var? insan arada evden çıkıp dışarda bir kahve içip kitap okumaktan keyif alamaz mı? anlamıyorum bu kalıplaştırma huyunuzu ya alla alla kız mız yok ortamda. kimseye bir ispat da yok. kız olsa da umrum değil zaten evlenicem yakında. hey allam kıyamams :|
Öne çıkan mesajlar