fizban Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Model su: GIGABYTE R9 280X GB-R928XOC-3GDrev1 Evet boyle bir GPU. Sorunsuz, zaten 9 aydir falan kutusunda duruyor. garantisi hala devam ediyor. Fanlarini kuvvetlendirmistik, bir vidasini takmayi unutmusuz ama. Uygun tornavida bulamadigim icin o vidayi takamiyorum, yapanin onu takmasi lazim. Fiyat konusuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 çok pahalı keywords: first/troll/balta/lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 haydi bismillah diyelim o zaman; 50 TL çalışır. vidasını takıp yollarsan 70 TL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 biraz dusundum, HAYIR LAN MANYAK MISIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Aklıma lokantaların kapısının dışında duran ,icinde fiyat bilgileri eksik olan büyük menüler geldi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 mining yapıldıysa bitmiştir o. ama senin hatırına 55tl vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 valla pascha 450 demis foruma, onunkiler daha cok mining'de kullanilmis, benimkinde takilmasi gereken vida var o kadar. o yuzden anyi fiyat dusunyuorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 o kadar kullanmışsın ki vidası düşmüş titreşimden gevşeyip.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 neyse balta indirmeyeyim. param yok benim ondan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 fakirler olsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 fakir değilsen hediye etsene birine. sevaptır :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 bu bitcoin mine işi gpuyu haşat ediyor mu bu kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Surekli tam yukte calisiyor gibi dusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 omrunu kisaltiyor teoride. ama benim gpu'da o kadar uzun sure mining y yapilmadi. uzun sure yapilani da vardi, evde kullandigim, hic bir sorunu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 bişi olmaz ya, iyi soğut, 10 yıl gideceğine 8 yıl gider işte. sanki 2 yılda bir kart değiştirmiyomuşuz gibi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 6 yılda bir değiştirenler var aramızda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 asic makinalar çıkmış sanırım artık gpu kullanılmayacakmış,difficulty artmış falan , varmı gerçeklik payı bi ara girmeyi düşünüyodum bu mine işine de sanırım harcadığım elektriği karşılayamam diye vazgeçtim, sanırım bir poola girip bi mining şirketinden hisse kiralamak daha mantıklı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Mining isinde kar yok artik. Bitcoin fiyatlarinda cok yuksek rakamlara ulasilmadikca hem normal mining hem cloud mining mutlu edecek karlar getirmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 fizban said: valla pascha 450 demis foruma, onunkiler daha cok mining'de kullanilmis, benimkinde takilmasi gereken vida var o kadar. o yuzden anyi fiyat dusunyuorum. Amazonda 78 dallırs Fiz, ben ordan getirtecem sdfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Vulcan_Lionheart said: asic makinalar çıkmış sanırım artık gpu kullanılmayacakmış,difficulty artmış falan , varmı gerçeklik payı bi ara girmeyi düşünüyodum bu mine işine de sanırım harcadığım elektriği karşılayamam diye vazgeçtim, sanırım bir poola girip bi mining şirketinden hisse kiralamak daha mantıklı? Ne diyorsun muhterem, nerdeyse 1 yil oluyor bu furya biteli, ben son farm kurup da para kaybetmeyenlerdenim. Onemli olan ne kadar mining yapildigi degil, maksimum kac dereceyi gordugu. Yoksa 1 ay 3 ay calismaktan bisey olmaz karta, her gun kapatip acsan daha zararli bile olabilir, genlesme-sogumadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 yersen. bende mining yapıyorum. hatta r9 280x kullanıyorum bende. o kartların üzerinde ki fanların bi ömrü var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar