Vingthor Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 tableti gordum sevindigim anda geri dustum yorumlari okuyunca. ayib be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Ben de yorumları okuyunca sinir oldum ffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 ben yinede alicam sanirim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Tabii ki alın, adamlar 20 yıllık oyunu modderlardan daha eksik ve kötü halde çıkarıp bariz yalanlarla pazarladıktan sonra üstüne tablette paso çakılan buglı bi hale getirmiş, sizin gibi enayiler almadıktan sonra naısl kar etsinler? Edemezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 ben tablet versiyonunu (ipad) ilk ciktiginda aldim. (sanirim 2 seneyi gecti) ustune patchlendiyse bilmiyorum. aldigimda bir hafta onynamaya calistim. o kadar cok cakildi ki, sonunda dayanamayip sildim ve bir daha yuklemedim. ustune tonla ios update i oldu, oyuna da update olduysa eger duzelmistir belki bir seyler. benim verdigim bilgi baya outdated Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 son upgradeler ile bi deneyin air'de durumlar nedir? alalım ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Almayın olm ubisoftun HD olan versiyonunu. Gidin pc'de original + exp + modlu versiyonu oynayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Ben gogdan aldım 10 dolara full expli. Bilgisayarda da haritalarım vardı, Illusion World 2, Monster Island gibi, onları da yüklüyorum, basıyorum kırbacı ara ara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar