Jo_jixu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Merhabalar, Elimde 2008 yılında kurmuş olduğum ve hala idare eden bir pc im var. Anakartım ASUS RAMPAGE FORMULA LGA 775 Intel X48 ATX Intel Motherboard Model Brand ASUS Model RAMPAGE FORMULA Supported CPU CPU Socket Type LGA 775 CPU Type Core 2 Quad / Core 2 Extreme / Core 2 Duo FSB 1600/1333MHz Chipsets Chipset Intel X48 South Bridge Intel ICH9R Memory Number of Memory Slots 4×240pin Memory Standard DDR2 1200(OC)/1066/800 Maximum Memory Supported 8GB Channel Supported Dual Channel ELimde de başlıkta gördüğünüz ramlerden 2 adet var. 8 GB yapabilirsem ramlerimi bilgisayarım bir iki sene daha dayanır diye tahmin ediyorum. Ancak benim problemim eşdeğer ramler piyasada yok ve alternatif olarak ne alabileceğimi bilemiyoru, daha doğrusu genelde Kingston Value 2GB DDR2 800 Mhz CL6 var ama bu ramlerin beraber uyumlu çalışıp çalışmayacağını yada bunu nasıl anlarım ne olacağını bilemiyorum. Yardımcı olabilecek, fikirlerini paylaşabilecek birileri var ise çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 bu ramlerden bende vardi 8 gblik bir kit olarak 2x4gb şeklinde...markaları "geil", mahallemdeki bir bilgi işlemciye sattım istersen özelden telefonunu vereyim ondan alabilirsin eğer hala satmadıysa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jo_jixu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Teşekkür ederim ancak yanlışım var ise düzeltin, DDR 2 4 GB single olarak desteklemiyor diye biliyorum, bundan dolayı 4 adet 2 GB lazım bana OCZ olan dan yada alternatif onların yanına ne ekleyebilirim acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 şimdi baktım 4 adet 2 gb doğru.. yanlış hatırlıyormuşum. 2x geil + 2x kingston şeklindelermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jo_jixu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Peki iki farklı marka olarak MHZ leri aynı olduğu takdirde problemsiz çalışıyorlar mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 evet, hiçbir sorun çıkmadı 4 sene kullandım onları öyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 ben de 2x ocz 2x kingston kullandım evet sorun olmuo. tabii 1 3 e ve 2 4 e takmak gerek (o rly? dediğinizi duyar gibiyim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 mhzleri farklı olsa da çalışır büyük ihtimalle de mümkün olduğunca işi garantiye almak lazım tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 mhz farklı olduğunda anakart hızlı olanı yavaşla eşitliyor bildiğim kadarıyla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jo_jixu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Çok teşekkür ederim, boşuna para vermek istemiyordum da, zaten genelde ddr 800 lerde çalışıyor 1066 neden aldıysam uçuyorum sanki, her halükarda hızlı olsun da bana yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar