Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En değerli silah yoldaşınız

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

said:
TheCoder, 14 Ocak 2005 16:09 tarihinde demiş ki:
Bulva Discordian
Dewil Aquella

Bu ikisini alırım sonra bizi sakinleştirmeye british mi gelir blackthorn mu gelir ownermı gelir bilmem :)

Ben Axl,Forchuse gelsek yeter ;)[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir...
who is genor?
Sosyal ağlarda paylaş

Kimseyi Dost Bilme, Kimseyide Dusman Etme!
-----
Bu Soz Simcik Aklima geldi vallaha uydurdum :)
---
en iyi silah arakdasim short spear and kryss and spear'dir :) bide Gray Horse olmadan Adam Kesemem He Bide kimse olmicak yanimda ve ev olucak oyunda bide arka tarafda ya ceza ya usher Yada Linkin Park and Avril Lavinge[signature][hline]Kurtlukda Kural Duseni Yemekdir!
-------------------------------
At Raya, 09 Aralık 2004 17:24 tarihinde demiş ki:
Client'im Goctu Dustum ;)

Sosyal ağlarda paylaş

silah arkadaşımmı...tabiki piramit kafe tayfası...

ama daima yanımda olanlar...emre ve kardeşim özhandır...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.ayrıca ne ööle gökhan özen falan(öghhh)..........
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Tcpip, 14 Ocak 2005 15:37 tarihinde demiş ki:
benimkisi sen olurdun kaan :) yanına orderly onun yanına blackturn olurdu. 4 arkadas sırt sırta kapısırdık.

eh be tcp senle pek pvp yapamadık genelde sen staff takılıyodun :P gerçi nbl da unutulmaz anlarımız var ama :)[signature][hline][b]Msn : [email protected]
Sözlükte Bellow
Final Fantasy XI bölümümüz olsun
Anime Download Sitesi
Bellow Nasıl Biri ?[b]

Sosyal ağlarda paylaş

Ya tabi en iyi silah arkadaşı ahhh ne günlerdi beaa
Server server dolaştıgımızdan başka temelli pwp arkı bulamıoduk soora örnegini nova worldde gördügmüz gibi 8 kişinin arasında 2 kişi kalıoduk.Tabi sen teke tek mage pwpsi yapmayı sevdign için dier 7siyle ilgilenmek(ölümüne kaçmakda denilebilir) bana kalıodu:DAma güzel günlerdi.Tabi zeratul yüzünden o köprüde pusuya düşmemiz dışında.Vay bea
Paladin demişsin en sonunda saol:D
Saygılarımla
Sinister Warlock Bellowa:D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...