Genor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 said: TheCoder, 14 Ocak 2005 16:09 tarihinde demiş ki: Bulva Discordian Dewil Aquella Bu ikisini alırım sonra bizi sakinleştirmeye british mi gelir blackthorn mu gelir ownermı gelir bilmem :) Ben Axl,Forchuse gelsek yeter ;)[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... who is genor?
saksuka Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Kimseyi Dost Bilme, Kimseyide Dusman Etme! ----- Bu Soz Simcik Aklima geldi vallaha uydurdum :) --- en iyi silah arakdasim short spear and kryss and spear'dir :) bide Gray Horse olmadan Adam Kesemem He Bide kimse olmicak yanimda ve ev olucak oyunda bide arka tarafda ya ceza ya usher Yada Linkin Park and Avril Lavinge[signature][hline]Kurtlukda Kural Duseni Yemekdir! ------------------------------- At Raya, 09 Aralık 2004 17:24 tarihinde demiş ki: Client'im Goctu Dustum ;)
Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 silah arkadaşımmı...tabiki piramit kafe tayfası... ama daima yanımda olanlar...emre ve kardeşim özhandır...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.ayrıca ne ööle gökhan özen falan(öghhh)..........
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Hellangel Quamen (Lowyer) Joseph (Soulfly)[signature][hline]Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki: karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım.
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 said: Tcpip, 14 Ocak 2005 15:37 tarihinde demiş ki: benimkisi sen olurdun kaan :) yanına orderly onun yanına blackturn olurdu. 4 arkadas sırt sırta kapısırdık. eh be tcp senle pek pvp yapamadık genelde sen staff takılıyodun :P gerçi nbl da unutulmaz anlarımız var ama :)[signature][hline][b]Msn : [email protected] Sözlükte Bellow Final Fantasy XI bölümümüz olsun Anime Download Sitesi Bellow Nasıl Biri ?[b]
TheRedboy Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Benımkısı .dupe 1 yapabılsem kendımı .cast 20 action rulaz
Fuzinnes Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 ya sen sivri geçinmeye çalışan asalaklardanmısın ? Bütün konuları dağıtıp atma.Yoksa seni burada fazla tutmayabilirler.
Bodrack Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Ya tabi en iyi silah arkadaşı ahhh ne günlerdi beaa Server server dolaştıgımızdan başka temelli pwp arkı bulamıoduk soora örnegini nova worldde gördügmüz gibi 8 kişinin arasında 2 kişi kalıoduk.Tabi sen teke tek mage pwpsi yapmayı sevdign için dier 7siyle ilgilenmek(ölümüne kaçmakda denilebilir) bana kalıodu:DAma güzel günlerdi.Tabi zeratul yüzünden o köprüde pusuya düşmemiz dışında.Vay bea Paladin demişsin en sonunda saol:D Saygılarımla Sinister Warlock Bellowa:D
Loe Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 en değerli silah arkadaşım elbette luci :) nebula ,amentes vs vs.
Öne çıkan mesajlar