Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Kurwa kurwa diye gezeriz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 ne zaman "polonya" duysam hüzünleniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 polonya'dan gelen 432 iş teklifi bu yüzden mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 abi polonya'lıya uygulanan vizeyi yazdım işte. adamlar uçak biletini alıyor kafasına göre biniyor uçaya iniyor burda havaalanında vize ofisi gibi bişey var gidiyor oraya 20-30 lira bişey veriyor şak çıkıyor vizesi. uyguladığımız vize bu zaten. en fazla şok edici alkol fiyatları karşısında biraz tefali olur sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 ahahahaha cok guzel ozetlemissin durumu hll bro sayfabasi oldugum icin anelor un son mesajına bi bakın once hacılar simdi quote layip kutusunu doldurmiyim aslansiniz gaplansiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 ben de tam "lan polonya schengen ülkesi, bi hayırdır?" demeye gelmiştim. bi de 3-5 gün önce o polonya'yla kardeşlik hedesine bizimkilerin orkestrası bandosu falan gidiyordu. thy ile değil, lot'la (polonya havayolları) gittiler. devlet hedesine niye thy ile gitmediler baya şaşırmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar