can Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 demek ki benim gibi düşünen 1-2 insan varmış.[signature][hline]NbaTurk forumu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 abi örnek verdik salladık ne bilim ya aklıma gelen ilk iki markayı yazdım alala direk topa tutuyosunuz ha.[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." a member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 biz senın niyetini biliyoruz![signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Ama ayrıca ne yalan söyleyeyim Tommy nin herşeyi harika bence adamlar süper yapıyorlar. Mesela ben o yakalı sweatlere hastayım hep öyle şeyler alırım ve en ıyı tommy yapar lacoste flm da gusel. Param varsa giderim marka giyerim abi.Niye giymeyeyim.Kalite gidicem 20m vericem 2 kere giydikten sonra haşat olucak ama gidicem 70m vericem bütün sülalem giyecek.Hemde güzel kalite olucak. param varken genellıkle marka kıyafetler alırım. Ama yokkende annem pazardan bişey almışssada giymemezlik etmem.[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 klasik cümleyi söyleyecem popüler kültür ürünleri insanın üzerine yakışan şeyi giymesidir insan beğenmediği bişeye bürsürü para vermez, beğendiği ve kaliteli olduğu için alır. hava için aliyosa ya parası çoktur yada onun gibi havaya önem veren arkadaşı önemli olan insanın üzerine yakışanı giymesidir, giydiği şeyin markası değil[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 bende. bide tommy nin filan buyuk bedeni var onlar iyi oluyo =P yani sisman olduumdan diil kaslar sıgmıyo =P[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." a member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 said: blackchaos, 15 Ocak 2005 21:30 tarihinde demiş ki: ben ne tikkyleri seviyorum nede onlara karsi cikan fakir edebiyatcilarini... En guseli ortadaki ete suya muhalif olmayan yapici elestiren insanlar... Geçen gün bu lafın kelimesi kelimesine aynısını bir arkadaşıma söylemiştim, çok iyi anlattın düşündüklerimi =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Aykırı gençlik olmakta bir nevi tikiliktir sonuçta. Kanımca hiçbir farkı yok. Taksimde kadıköy'de falan takılıp sadece converse giyip (eski olacak yeni olursa böyk olur) aykırı aykırı takılmakta bir nevi tikiliktir. Tikiler aykırıları sevmez aykırılar tikileri sevmez. Iki grupta bir yerde takılmıştır. Sevdiğini yapıcan.Mesela ben laila&reina insanı değilim.Sevmem çünkü giden tipleri, tiki guruhuna almıyorum ama adamları.Giden tipler hoşuma gitmiyor.Aynı şekilde 5 sene önce Akmar'a gitmiyordum.Yine pek parlak tipler yok orda. Do what you please...[signature][hline]I want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 evet abi adamlar gidiyor Converse alıyorlar sonra tikkylikten bahsediyorlar. Ulan giydiğin ayakkabı 80 küsür milyon. bumudur tikkyliğe karşı çıkmak ? Üzerinde vardır bi quicksilver flm...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 said: Horrible, 15 Ocak 2005 21:53 tarihinde demiş ki: nain ben senin ne demek istediğini anladım..Biz arkadaşlar arasında o tür insanlara özentiiiiii diorus :) Valla diğerlerine benzemek için Puma giyen kadar "marjinal olmak için" Puma giymeyen de özenti bence.. Hepimiz özentiyiz nıhahah =P[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Populer ne? zaten varlığnı kabul etmez karşıt olmakla ikilem ama onu geçersek. bu kötü bir şey değilki kacırdığın bı nokta varınsanlar laylaya veya gucciye karşı değil, herkezin gucci ve dkyn'ye giymesine karşı, ve bunun bedeli dkny giyemmekse bunuda yapıyorlar. Ha megadeth t-shirtlü 1000 kişinin, dkny t-shitlü 1000 kişiden farkı varmı? Populer kültür kavramı altında yok, ama bana sorarsan populer kültür diye bişey deyok.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 said: Alexi_Septimus, 15 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: Aykırı gençlik olmakta bir nevi tikiliktir sonuçta. ... Do what you please... iyi demişsin.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 tikki değilim ama pekçok kişinin ay bunları yaparsak concoon oluruz dedikleri şeyleri yapıyorum... kimileri buna piyasayı kovalayanlar diyor kimileri babasının kara parasını aklayanlar.. kimileri görmemişler, kimileri züppeler.. fakat bu ortamlarda sadece böyle insanların olmadığını bilmeniz için gitmeniz, girmeniz gerekiyor.. Hayatında Laila'ya Reina'ya gitmemiş, belki yerini bile bilmeyen insanların ayy laila mııı öğğğ dediklerine şahit oluyoruz.. Laila'ya da giderim Türkü Evine de giderim, her ortamın kendi tarzı vardır, her ortamdan zevk almak ve geniş olmak iidir :)[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 populer kulturu begenen insanlar genelde yuzeysel ve suru psikolojisi icerisinde olduklarinda digerleri bu kitleye tepki olarak populer kulturden uzak durmayi tercih ediyolar dogal bi tepki denebilir(etki - tepki) en guzeli kaliplardan uzak durup nasil mutlu oluncaksa oyle yasamak..[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 simdi herseyin uc noktasi var laila ya isadamlari aksam toplanti yapmayada gidiyor, dedeler anneanneleri de goturuyor ama bar kismina giden insanlarin %75 den fazlasi (cok iyimserim yani 85-90 da diyen cikar) kendi adina birsey yapmayan, ailenin parasini bilincsizce savuran, neyin nerden gelip gittigini bilmeyen, cok zeki olmayan, marka kiyafeti giyinip onun begenilmesini bekleyen, ve sekilcilge cok onem veren, cogu duygudan yoksun, ruhsuz, kisiliksiz ve karaktersiz insanlar buda bir onyargi olusturmak icin FAZLA FAZLA yeter ki ben sanmiyorum herhangi bir insan sadece mekanin manzarasi ve yemeklerinin lezzeti icin ordaki bilimum insana katlansin felaket yahu korkunc sacma sapan[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 soyle ozetliyim laylaya gidenleri listele %75 i fransiz lisesinde okuyup 3 alti ortalamasi olan yeditepe bilgide okuyup derslere girmeyen 28 yasindan ufak olup sarisin+kot pantolon veya zeki olmayan insanlar ama para yada got-gobek bu insanlarda var ve birbirlerini bulduklari yer burasi herkez memnun yani disardan bok atmayin[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 said: Azmodai, 15 Ocak 2005 23:47 tarihinde demiş ki: onu bunu bilmemde, tikky hatunlar guzel oluyo ya. yani simdi altimda m3 yada birak bi 316 compact olsa pederde ayda 2milyar verse yeditepede okuyup derslere girmesem tek ihtiyacim olan sey beni germiycek sarisin bir hanim olurdu[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Infeqted oncelikle sakin ol ; konudan cok uzaklasmis daha cok kin kusmussun ancak sunu dile getirmeliyim ki bi yerde haklini olmana karsin biraz abartiosun gibime geldi .. Bende fransiz lisesinden okuorum not ortalamam 3.5 , marka vermiyim altimda arabam var , laila ( neden bu kadar lailanin ustune gittiysek ; neyse ) olmasa bile o tarz yerlere gitmisligim var .. Simdi bu normlar beni bi katagoriye soksun istemem , cunku ben eglenidigim seyi yaparim , hangi kulture , ideolojiye ait oldu benim icin onemli deil ki .. Ozet ; egleniorum diye hic bi yere ön yargiyla yaklasmiorum .. Bence insan sevdikleri olduktan sonra heryerde cok guzel eglenebilir ; bu bronxta olur , reina da olur ( bknz : mezuniyetler )[signature][hline]à Paris jusqu'a 21 janvier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Hem ayrica sunuda unutmayalim ; icerisi aptal insanlarla dolu diye bi yere gitmiceksek : kimse yanlis anlamasin Istanbulda disari cikilmaz o zaman .. Onemli olan oraya gittigin insanlar ve eglenmem .. Sinemadada , yemek yedin bi yerdede gayet infectedin bashettigi insanlardan olabilir ; bu oraya gitmememiz icin engel degil ; infeqted sana karsi bisi degil ama sen yazdin die soluorum ; o tiplerden bronxtada var , reinada da var X yerde de var Z yerde de var .. Dedigim gibi , sonuc ayni noktaya yani benim yazinin ozetine gelio ; o bu su nedenle eglencenizi kismayin diorum ; onemli olan arkadaslariniz ve sizin eglenmesi ; gerisi kime ne ... P.S: Bu arada surekli hatirlatiorum gene hatirlatiyim ; ne populer ne populer olmaya kulturun savunucusuyum ..Ben insanin mutlu oldugu seyi yapmasindan yanayim , ayrica infeqted a karsi kisisel biseyim yok =)[signature][hline]à Paris jusqu'a 21 janvier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 eglenebilir ama durust ol neden reina ya gidiyorsun ya yasinda kucuk yada buyuk bir kiz yada erkektayfasi oraya gidiyor ya oradaki kizlari kendine partner adayi goruyorsun yada icinde bulundugun yasam oraya gitmeni gerektiriyor ve bunlardan hepsi ayni anda olmasa bile sen oraya giden insanlar icinde demekki bir azinliksin, ve insanlar genel olarak biraz kiskanclik, biraz onlar gibi olmak isteme, biraz hareketlerini sevmeme, birazda rahatsiz olarak onlardan nefret etmeye basliyorlar yani cogunluk edilen hakaretleri yiyecek duzeyde yozlasmis, hayati boslamis ve gelecegini dusunmeyen, suursuz hareket eden insanlardan olusuyor[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 yahu benimde tabi sana karsi sorunum yok :) tam uc noktasini alirsak eger ben en az o kadar eminim kemanci yida boyle gotik metal barlarida reina kadar sevilmiyor, reina kadar uc insan dolu ve reina kadar aptal salak otcu gotcu insan dolu simdi insanlarin cogunun orta karar bir hayat surdugu dusunulurse bi iki grubunda laf yemesi normal sonuc olarak icinde olmadigin grubu her zaman begenmezsin, zaten begensende icinde olurdun yada olmaya calisirdin ikinciside insnalar ozgur olsun rahat olsun kimsenin kimseyi elestirmedigi bir dunya olsun herkez lan it ogluna babadan para kaldi demesin kendi babasinin neden birakmadigini dusunsun, kendi cocuguna birakmaya calissin, adamin babasi mafya ise sussun, biz niye bu adami buraya getirdik diye dusunsun cok yasa liberalizm![signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Aslında bence bu birazda sınıf ayrımı yapmak. Toplumdan gizliden gizliye bir sınıf ayrımcılığı var.[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Azmo ben ayarlicam onu sana söz tamam .. :)[signature][hline]à Paris jusqu'a 21 janvier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 tikky hatunlar çok para yiyo diyolar doğrumudur[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Doğrudur, işleri o zaten..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar