Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Popüler Kültür !?

narin

Öne çıkan mesajlar

Ama ayrıca ne yalan söyleyeyim Tommy nin herşeyi harika bence adamlar süper yapıyorlar.
Mesela ben o yakalı sweatlere hastayım hep öyle şeyler alırım ve en ıyı tommy yapar
lacoste flm da gusel.

Param varsa giderim marka giyerim abi.Niye giymeyeyim.Kalite gidicem 20m vericem 2 kere giydikten sonra haşat olucak ama gidicem 70m vericem bütün sülalem giyecek.Hemde güzel kalite olucak.
param varken genellıkle marka kıyafetler alırım.
Ama yokkende annem pazardan bişey almışssada giymemezlik etmem.[signature][hline]tuana...
Sosyal ağlarda paylaş

klasik cümleyi söyleyecem
popüler kültür ürünleri insanın üzerine yakışan şeyi giymesidir
insan beğenmediği bişeye bürsürü para vermez, beğendiği ve kaliteli olduğu için alır.
hava için aliyosa ya parası çoktur yada onun gibi havaya önem veren arkadaşı
önemli olan insanın üzerine yakışanı giymesidir, giydiği şeyin markası değil[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

said:
blackchaos, 15 Ocak 2005 21:30 tarihinde demiş ki:
ben ne tikkyleri seviyorum
nede onlara karsi cikan fakir edebiyatcilarini...

En guseli ortadaki ete suya muhalif olmayan yapici elestiren insanlar...

Geçen gün bu lafın kelimesi kelimesine aynısını bir arkadaşıma söylemiştim, çok iyi anlattın düşündüklerimi =)[signature][hline]Never come near me again..
Do you really think I need you..
Sosyal ağlarda paylaş

Aykırı gençlik olmakta bir nevi tikiliktir sonuçta.
Kanımca hiçbir farkı yok.
Taksimde kadıköy'de falan takılıp sadece converse giyip (eski olacak yeni olursa böyk olur) aykırı aykırı takılmakta bir nevi tikiliktir.
Tikiler aykırıları sevmez aykırılar tikileri sevmez.

Iki grupta bir yerde takılmıştır.

Sevdiğini yapıcan.Mesela ben laila&reina insanı değilim.Sevmem çünkü giden tipleri, tiki guruhuna almıyorum ama adamları.Giden tipler hoşuma gitmiyor.Aynı şekilde 5 sene önce Akmar'a gitmiyordum.Yine pek parlak tipler yok orda.

Do what you please...[signature][hline]I want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Horrible, 15 Ocak 2005 21:53 tarihinde demiş ki:
nain ben senin ne demek istediğini anladım..Biz arkadaşlar arasında o tür insanlara özentiiiiii diorus :)

Valla diğerlerine benzemek için Puma giyen kadar "marjinal olmak için" Puma giymeyen de özenti bence..

Hepimiz özentiyiz nıhahah =P[signature][hline]Never come near me again..
Do you really think I need you..
Sosyal ağlarda paylaş

Populer ne?

zaten varlığnı kabul etmez karşıt olmakla ikilem ama onu geçersek.

bu kötü bir şey değilki kacırdığın bı nokta varınsanlar laylaya veya gucciye karşı değil, herkezin gucci ve dkyn'ye giymesine karşı, ve bunun bedeli dkny giyemmekse bunuda yapıyorlar.

Ha megadeth t-shirtlü 1000 kişinin, dkny t-shitlü 1000 kişiden farkı varmı? Populer kültür kavramı altında yok, ama bana sorarsan populer kültür diye bişey deyok.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

tikki değilim ama pekçok kişinin ay bunları yaparsak concoon oluruz dedikleri şeyleri yapıyorum...

kimileri buna piyasayı kovalayanlar diyor
kimileri babasının kara parasını aklayanlar..
kimileri görmemişler, kimileri züppeler..

fakat bu ortamlarda sadece böyle insanların olmadığını bilmeniz için gitmeniz, girmeniz gerekiyor..

Hayatında Laila'ya Reina'ya gitmemiş, belki yerini bile bilmeyen insanların ayy laila mııı öğğğ dediklerine şahit oluyoruz..

Laila'ya da giderim Türkü Evine de giderim, her ortamın kendi tarzı vardır, her ortamdan zevk almak ve geniş olmak iidir :)[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük
Lominadze|News
Mail|MSN [email protected]|

Founder of AAL'05
Sosyal ağlarda paylaş

populer kulturu begenen insanlar genelde yuzeysel ve suru psikolojisi icerisinde olduklarinda digerleri bu kitleye tepki olarak populer kulturden uzak durmayi tercih ediyolar dogal bi tepki denebilir(etki - tepki)

en guzeli kaliplardan uzak durup nasil mutlu oluncaksa oyle yasamak..[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah
Sosyal ağlarda paylaş

simdi herseyin uc noktasi var

laila ya isadamlari aksam toplanti yapmayada gidiyor, dedeler anneanneleri de goturuyor

ama bar kismina giden insanlarin %75 den fazlasi (cok iyimserim yani 85-90 da diyen cikar) kendi adina birsey yapmayan, ailenin parasini bilincsizce savuran, neyin nerden gelip gittigini bilmeyen, cok zeki olmayan, marka kiyafeti giyinip onun begenilmesini bekleyen, ve sekilcilge cok onem veren, cogu duygudan yoksun, ruhsuz, kisiliksiz ve karaktersiz insanlar

buda bir onyargi olusturmak icin FAZLA FAZLA yeter

ki ben sanmiyorum herhangi bir insan sadece mekanin manzarasi ve yemeklerinin lezzeti icin ordaki bilimum insana katlansin

felaket yahu korkunc sacma sapan[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
Sosyal ağlarda paylaş

soyle ozetliyim

laylaya gidenleri listele
%75 i
fransiz lisesinde okuyup 3 alti ortalamasi olan
yeditepe bilgide okuyup derslere girmeyen
28 yasindan ufak olup sarisin+kot pantolon
veya zeki olmayan insanlar

ama para yada got-gobek bu insanlarda var
ve birbirlerini bulduklari yer burasi
herkez memnun yani disardan bok atmayin[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Azmodai, 15 Ocak 2005 23:47 tarihinde demiş ki:
onu bunu bilmemde, tikky hatunlar guzel oluyo ya.

yani

simdi altimda m3 yada birak bi 316 compact olsa
pederde ayda 2milyar verse
yeditepede okuyup derslere girmesem

tek ihtiyacim olan sey beni germiycek sarisin bir hanim olurdu[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
Sosyal ağlarda paylaş

Infeqted oncelikle sakin ol ; konudan cok uzaklasmis daha cok kin kusmussun ancak sunu dile getirmeliyim ki bi yerde haklini olmana karsin biraz abartiosun gibime geldi .. Bende fransiz lisesinden okuorum not ortalamam 3.5 , marka vermiyim altimda arabam var , laila ( neden bu kadar lailanin ustune gittiysek ; neyse ) olmasa bile o tarz yerlere gitmisligim var .. Simdi bu normlar beni bi katagoriye soksun istemem , cunku ben eglenidigim seyi yaparim , hangi kulture , ideolojiye ait oldu benim icin onemli deil ki .. Ozet ; egleniorum diye hic bi yere ön yargiyla yaklasmiorum .. Bence insan sevdikleri olduktan sonra heryerde cok guzel eglenebilir ; bu bronxta olur , reina da olur ( bknz : mezuniyetler )[signature][hline]à Paris jusqu'a 21 janvier
Sosyal ağlarda paylaş

Hem ayrica sunuda unutmayalim ; icerisi aptal insanlarla dolu diye bi yere gitmiceksek : kimse yanlis anlamasin Istanbulda disari cikilmaz o zaman .. Onemli olan oraya gittigin insanlar ve eglenmem .. Sinemadada , yemek yedin bi yerdede gayet infectedin bashettigi insanlardan olabilir ; bu oraya gitmememiz icin engel degil ; infeqted sana karsi bisi degil ama sen yazdin die soluorum ; o tiplerden bronxtada var , reinada da var X yerde de var Z yerde de var .. Dedigim gibi , sonuc ayni noktaya yani benim yazinin ozetine gelio ; o bu su nedenle eglencenizi kismayin diorum ; onemli olan arkadaslariniz ve sizin eglenmesi ; gerisi kime ne ...

P.S: Bu arada surekli hatirlatiorum gene hatirlatiyim ; ne populer ne populer olmaya kulturun savunucusuyum ..Ben insanin mutlu oldugu seyi yapmasindan yanayim , ayrica infeqted a karsi kisisel biseyim yok =)[signature][hline]à Paris jusqu'a 21 janvier
Sosyal ağlarda paylaş

eglenebilir

ama durust ol neden reina ya gidiyorsun
ya yasinda kucuk yada buyuk bir kiz yada erkektayfasi oraya gidiyor
ya oradaki kizlari kendine partner adayi goruyorsun
yada icinde bulundugun yasam oraya gitmeni gerektiriyor

ve bunlardan hepsi ayni anda olmasa bile sen oraya giden insanlar icinde demekki bir azinliksin, ve insanlar genel olarak biraz kiskanclik, biraz onlar gibi olmak isteme, biraz hareketlerini sevmeme, birazda rahatsiz olarak onlardan nefret etmeye basliyorlar

yani cogunluk edilen hakaretleri yiyecek duzeyde yozlasmis, hayati boslamis ve gelecegini dusunmeyen, suursuz hareket eden insanlardan olusuyor[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
Sosyal ağlarda paylaş

yahu benimde tabi sana karsi sorunum yok :)

tam uc noktasini alirsak eger ben en az o kadar eminim kemanci yida boyle gotik metal barlarida reina kadar sevilmiyor, reina kadar uc insan dolu ve reina kadar aptal salak otcu gotcu insan dolu

simdi insanlarin cogunun orta karar bir hayat surdugu dusunulurse bi iki grubunda laf yemesi normal

sonuc olarak icinde olmadigin grubu her zaman begenmezsin, zaten begensende icinde olurdun yada olmaya calisirdin

ikinciside insnalar ozgur olsun rahat olsun kimsenin kimseyi elestirmedigi bir dunya olsun herkez lan it ogluna babadan para kaldi demesin kendi babasinin neden birakmadigini dusunsun, kendi cocuguna birakmaya calissin, adamin babasi mafya ise sussun, biz niye bu adami buraya getirdik diye dusunsun

cok yasa liberalizm![signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...