narin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Ben insanlarin bu populer kultur dusmanligina yada asiri sevgisine bugune kadar hic anlam veremedigim icin bole bi thread acmak istedim. Aslinda disardan bakinca karmasik , ici ise bos olan bi konu ama genede merak ediyorum. Insanlarin sirf populer kultur diye biseyi yapmalari yada yapmamalari beni cok rahatsiz ediyor. Cok buyuk bir kesim tarafindan populer kultur sacma ve kesin bir sekilde ikiye ayrilmis durumda.Olayi biraz daha aciklayici kilmak icin ornek veriyorum.Kimi insan nefret bile etse Lailaya gidiyor , Gucci giyiyor hatta populer kultur diye hic istemedigi seylerin hepsini yapiyor . Bi grup insanda sirf populer kultur karsiti diye aslinda cok eglenecegi Lailaya gitmiyor , beyendigi Gucci cantayi almiyor .. Iste bana sacma gelen nokta burasi insanlarin sirf belli normlara gore istediklerini yapmamasi .. Aslinda simdi soliceklerim çok tepki alabilir ama bunlar benim kendi ozgur dusuncelerim.. Paticik de gordugum kadariyla ; tabi herkesten bahsetmiyerek sacma bir populer kultur karsitligi hissediyorum ..Tekrarliyorum herkesten bahsetmiyorum ancak sadece pati olmamakta uzere gencligimizin anlamini bile bilmedikleri populer kulture karsi bir dusmanliklari soz konusu .. Populer kultur esit degildir kotu , kaka , sacma ..Adi ustunde cok insan tarafindan begenilip uygulandigi icin adi populer kultur.. Ben insanlara hoslanmadiginiz halde "X" yere gidin "Y" sey giyin demiyorum.Ancak daha Laila'nin kapisindan gecmeyip " ay orasi tikky mekani böök " diyen insanlar var..Bundan da kötüsü cok hosuna gittigi halde sadece cevresi ; " populer kultur kotudur yapma , etme ; tikkymisin sen " diye baski yaptiklari icin yada kendi kafalarinda " populer kultur kotudur " diye kendilerini zorladiklari icin kendini kisitlayan , eglenmeyen insanlar var , ben gercekten buna anlam veremiyorum . Ve bakin tekrarliyorum ne populer kultur esiri olmak lazimdir diorum ne de karsiti olmak ; bence herkes eglendigi ve rahat ettigi seyi yapmali , hatta bununda "populer , anti populer , tikky isi" gibi adlara ihtiyaci olmamalidir.Ama kimse populer kultur yada degil diye yargilayip hayatini kisitlamalarla dolu ve mutsuz gecirmemeli. Sizce ?[signature][hline]à Paris jusqu'a 21 janvier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 herkes begendıgını gıymelı[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. bide şu resimlere oy verin ratemypoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 ben ne tikkyleri seviyorum nede onlara karsi cikan fakir edebiyatcilarini... En guseli ortadaki ete suya muhalif olmayan yapici elestiren insanlar...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 ya olayın popüler kültürle alakası yok :) MEsela lailaya gidenlere sosyete denir neden bir düşün çünkü herkezin maddi durumu yetmeyebilir o tür yerlere gitmeye bilmem anlatabiliyor muyum...Türkiye'nin yarısı açlıktan kıvranırken lailaya gitmek bence bir lükstür :) Patilerin popüler kültüre karşıt olduklara falan yok ayrıca...Mesela ben genel olarak popüler müzik dinlemiorum nedeni ise nefret etmem diil eğer güzelse onuda dinlerim fakat hem hoşuma gitmior hemde piyasa şeylerden fazla hoşlanmıyorum...Buna farklı olma arzusuda diye biliriz tabii...Herkesin yaşadığı,yaptığı,giydiği şeyleri sevmiorum yani çok piyasa olan şeyleri sevmiorum denebilir...Popüler kültüre karşı çıkmak deildir bu.Ama mesela bunu özentilikten yapanlarda var , benim bi arkadfaşım sırf artistlik olsun diye popüler kültürden nefret ediyor havası yaratıo ama popüler kültür tabiiki yaşamımızda var ondan nefret etmek saçma olur ztn...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------------- En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Açıkçası bende lailadan fln nefret eden insanlardanım diyebilirim. Ama isteyen gider tabiki karışmam ama yanıma gelipte ya bi bira içtik Şu kadar para verdik yok Şunu yaptık Şu kadar para verdik diyenler ağırlıkta. Bu sadece laila için değil tüm popüler yerler için geçerli. Ama tabikide oraya gerçekten eğlenmek hayatın tadını çıkarmaya gidenlerde vardır. Ordan eve dönüp sabah kalkıp işine yada okuluna gidipte Şu ne kadar para harcadağını değilde ne kadar iyi zaman geçirdiğini anlatan insanlarda vardır. Ama bunlar yok denilecek kadar az ve ben raslamadım böyle birisine. Bu yuzdende o tür ortamları sevmiyorum.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. [Bu mesaj Endoret tarafından 15 Ocak 2005 21:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 narinin anlatmak istediğine bi ornek vereyim. benim bi arkadasım vardı linkin park ilk cıktıgında hatta hıc duyulmadıkları gunlerde bana dıyodu hobaa abı linkin park diye bi grup var abı harıka ownz joo abı dıyordu.aradan aylar gectı lınkın park her tvde radyoda dergıde gorunmeye basladı herkes konusmaya basladı. gunlerden bıgun abı nasıl sarkıya bak dedım lınkın park calıyodu lan gıt kro ne lınkın park'ı dedi hemen uzaklastım yanından.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. bide şu resimlere oy verin ratemypoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 ben de laila ya girmem ama bu popüler olduğu için değil, hem benim eğlenebileceğim bi yer değil, hem de yüklüce bir kazık yemek istemiyorum. insanların giysileri, eşyaları, arabası kendisinden daha çok konuştuğu yerleri pek sevemiyorum. onun yerine arkadaşlarımla nevizade tarzı bi yere giderim veya ocakbaşı olabilir, doğru düzgün müziğin ve muhabbetin olduğu yerlere tabi güzel müzik + hoş ortam barlar da olur. popüler kültür karşıtlığına gelince de şunu söyliyim beni doyurmuyor tatmin edemiyor saman tadı veriyor(hepsi değil). kral tv de çıkan kliplerin ancak 20 de 1 i hoşuma gidiyor. ayrıca insanların bu ve benzerlerini yaparken/yapmazken kendilerini zorladıklarını nerden çıkarttın ki?[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Fistan o tur insanlar ortama uyup şekil yapmaya çalışan insanlar işte. Uzak durmak lazim onlardan hayır gelmez. Zaten kolay farkediliyorlar :)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 mor inek olmak adına, herkes aynı şeyi yapıo diye insanların yapmaktan zewk alacakları şeylerı neden yapmadıklarına bende bi anlam veremıyorum açıkcası.. aslında sorun önyargı gibime gelio insanlar tektip arkadaşlıklar ediniolar mesela okulda bahçede dolaşıyorum insan grpları görüyorum bu tipler genelde hepsi birbirinin aynısı yanı biyerde görüdüğüm bi arkadaş grbundaki insanların hepsının ayağında converse varsa dier tarafltakıların hepsının ayağında prada fln var çok nadir görüyorum farklı tipte insanların kaynaştıklarını halbuki giyim dinlediğin müzik, hayata bakış açın veya düşüncelerin bunların herhangibirindeki farklılık biriyle arkadaşlık yapmamak için sebep diil bence ama ınsanlar bunu öyle görüyolar ve böyle ayrılıolar e haliyle iki grp da birbirini eleştirio ama kimse anlamıoki ikisininde eline bişi geçmio..[signature][hline]Absolut, 13 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki: Hayır fareden çok kokran biri değilim ama kulağımı burunumu yerse küserim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 ya şöle bişey var. mesela tommy de bi tshirt 75 milyon diyelim. Aynı kumaşa LittleBig de 20 milyon. Yani kalite aynı ama üstünde sırf TH yazıyo diye yada bi desen var diye fiyat 2 ye 3 e katlanıyo. ondan böle şeyler oluyo olabilir[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." a member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 chiptech dikisleri farklı eheh. aynı kumas degil bi kerem bide[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. bide şu resimlere oy verin ratemypoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Aranizdan bazilari benim dedigimi cok net anlamamis.. 1 ben butun patiler populer kulture karsi demedim 2 pahali oldugu icin biseyi yapmamakla populer kultur arasinda cok fark var.Pahali oldugu icin yapmamak cok mantikli , populer kultur diye yapmamak mantiksiz..[signature][hline]à Paris jusqu'a 21 janvier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Obscura sana katılıorum ...MEsela ben en yakın arkadaşımla anormal derecede zıt fikirliyiz o benim dinlediğim müzikten,filmlerden nefret edio :) Yinede dünyada ki tek dostum gibi bişe :) Bu arad fistan o tpilerden uzak dur :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------------- En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 tommy de alırım.little big de alırım.conversimde var.paçottide giyerim.ben begendikten sora ne markası ne populerligi nede fiyatı onemli.tabiki kaliteli bişi olmak sartıyla.eglenmedigim yere gitmem.reinayada giderim meyhaneye de giderim.tikky cart curt die gruplandıranlarda nefret ederim. zamanında o dilli pumalar populer olmadan once ben almştım hosuma gittigi için.sora cogaldı cogaldı.gören sende de mi bundan var herkesde var tikymisin diyen oldu.[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" [Bu mesaj Diablo tarafından 15 Ocak 2005 21:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 LoL chiptech iyide abi ben sana şöyle bi örnek gösteriyim. Ayıp olmaz umarım ben hep çetinkayadan flm gömlekler giyiyordum okulda hep böyle kargaşada yırtılıyordu. Sonra lacoste giymeye başladım. Yıl sonu abartmıyorum herkes birbirinin gömleğini yırtmaya çalışır ya. 5 kişi asıldı benim gömleğe yırtılmadı. Zor kaçtım ama hiç esnemedi bile. O an kalite farkını anladımç[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 diablo +1[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 ben bu kalite farkını vakko corapta anladım abi. verdim parayı 3 tane vakko corap aldım eskimiyo serefsizler liseden beri ayıptır solemesi vakko abi eheuhe[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. bide şu resimlere oy verin ratemypoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Yalnis anlasilmasin diye kendimi yicem burda bi ornek daha veriyim ; hosuna gittigi halde hande yener dinlemeyîp , " ayy tikky isi " bu denmeside bence dogru degil.Ya da nefret ettigi halde " sirf insanlar dinlio die " Hande yenerde dinlemesi dogru deil .. Bence en guzeli populer kultur olsun olmasin insanin hosuna giden seyi yapmasi .. Ama bi acidan bakarsak bi seyi populer kultur diye yapanla , bi seyi populer kultur diye yapmayan insan ; ayni derecede sacmaliodur benim icin .. Benim olayim Lailadan ,Hande Yenerden , sosyeteden , zenginlikten ayri ..Bunu anlayin istiorum once ..[signature][hline]à Paris jusqu'a 21 janvier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Şu baerbour( nasıl yazılıyordu bu yaw?) montlar varya. barbır. O montu ben lise 1 e başladığımda almıştım türkiye ye yeni gelmişti. Bayağı pahalıydı. Aldım okulda giydim.Kimse beyenmedi kazıklamışlar flm dedi ben acaip soğudum monttan sonra lise 2 den sonra bida hiç giymedim. Ben giymemeye başladım. Deli gibi okulda barbır modası başladı.Herkes alıyordu sahte gerçek demeden =)[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 said: Diablo, 15 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: tommy de alırım.little big de alırım.conversimde var.paçottide giyerim.ben begendikten sora ne markası ne populerligi nede fiyatı onemli.tabiki kaliteli bişi olmak sartıyla.eglenmedigim yere gitmem.reinayada giderim meyhaneye de giderim.tikky cart curt die gruplandıranlarda nefret ederim. zamanında o dilli pumalar populer olmadan once ben almştım hosuma gittigi için.sora cogaldı cogaldı.gören sende de mi bundan var herkesde var tikymisin diyen oldu. Iste benim bahsettigim olayi anlayan biri ..[signature][hline]à Paris jusqu'a 21 janvier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 nain ben senin ne demek istediğini anladım..Biz arkadaşlar arasında o tür insanlara özentiiiiii diorus :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------------- En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 barbır mesela.herkesde var nerdeyse ama ben almadım hiç.begenmiyorum bence hiç bi aksesuarı yok.almayıda dusunmuyorum[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 ne yalan soylıyım ben hande yener dınleyenlere amele kro yakıstırması yapıyordum oralarda tıkky denıyormus. tabı bu yakıstırmayı yapmamız dogal bence insan sevdigini över sevmedigine bok atar.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. bide şu resimlere oy verin ratemypoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 zevkler ve renkler tartışılmaz diyorum ve NOKTA[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 simdi aklıma geldi ben universiteye basladıgımda nike bi ayakkabı almıstım benım bı arkadas vardı sıtede universiteli adam nıke mı gıyer pehh dedı gıttı beynımden kaynar sular dokuldu. sımdı dese hastır lan yavsak begendıgımı gıyerım derim ehueheuh[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. bide şu resimlere oy verin ratemypoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar