madcow Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 riverin o savunmacı cok oynamaz. bu kadar faulle 4 kırmızı alması gerekiyodu lan herifin. ahahah korkunc olm herif. dudugu calmadan vurulan topa golu verdi. nası hakem oluyo lan bunlar.
madcow Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 duduk falan yok hayalinde calmıs. dayak atmaya gelmiş takımla hazırlık macı oynamak kadar korkuncu yok. kimse kart vermedigi icin sacmalıyo rakipler. tek pozisyonda onunde 4 tekme attılar burak'a, sarı kart bile cıkarmadı. e oha bilader.
madcow Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 besiktas galatasaray macı eglenceli olurdu hazırlık macı olarak. kazansaydık gencler keyif verirdi. alperen bakalım gelecek vaadetcek mi penaltılarda. eheh hic vaadetmedi cok belli ediyo penaltıdan once. ya ortaya yerden vurmak ne ahahah
madcow Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 neyse sakatlık olmadan bitti. burak'ın kendisini sakatlamasını bi yana bırakırsak. ama yazık yani her hazırlık macı boyle geciyo "kucuk" takımlarla oynayınca. anlamsız sertlik bi suru tekme hakemin hic birini cezalandırılmaması falan.
Red Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 madcow said: besiktas galatasaray macı eglenceli olurdu hazırlık macı olarak. kazansaydık gencler keyif verirdi. alperen bakalım gelecek vaadetcek mi penaltılarda. eheh hic vaadetmedi cok belli ediyo penaltıdan once. ya ortaya yerden vurmak ne ahahah çok fifa oynuyordur sdfs. ortaya vurunca gol oluyor.
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 https://pbs.twimg.com/media/B7o9pwHIgAACHAX.jpg
fenn Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Sinan ı as takıma almışız ve satmayacakmışız. Burak ta sakat olunca bu adam parlayabilir ve bir daha formayı bırakmayabilir
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 tam salak ya bu abdurrahim. "ONTIVERO'YU DUYDUKÇA SİNİRLENİYORUM" Ben bu oyuncunun nasıl geldiğini duydukça sinirleniyorum. Bela okumak istemiyorum ama çok ağır bela okuyacağım. Biraz önce menajerlerle konuştuk 'Utanmadınız mı Galatasaray'ın iki milyon eurosunu alırken?' dedim. O da bana 'ben zorla mı verdim' dedi. Gerçekten çok sinirleniyorum. Bu oyuncu Galatasaray kulübünden içeri nasıl girer!
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 allahım burak sakatlanmış. dualarım kabul oldu ya rab
fizban Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 cilgin bir hazirlik kampi geciriyorsunuz galiba. semih 1.5 ay, burak 1 ay yok.
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Beşiktaş'ın doktorları tesisi ziyarete gelmiş galiba.
madcow Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 moriarty said: tam salak ya bu abdurrahim. "ONTIVERO'YU DUYDUKÇA SİNİRLENİYORUM" Ben bu oyuncunun nasıl geldiğini duydukça sinirleniyorum. Bela okumak istemiyorum ama çok ağır bela okuyacağım. Biraz önce menajerlerle konuştuk 'Utanmadınız mı Galatasaray'ın iki milyon eurosunu alırken?' dedim. O da bana 'ben zorla mı verdim' dedi. Gerçekten çok sinirleniyorum. Bu oyuncu Galatasaray kulübünden içeri nasıl girer!kesmisler arayı. menajer "ben mancini'nin yakın arkadasıyım oyuncumu tavsiye ettim aldı" falan demiş abdurrahime. bu arada gokhan zan gibi durumlarda kuluplerin nası sirketlerin sahip oldugu "calısmıyor" hakkı gibi oyuncu ile sozlesmeyi fifa izniyle feshedebilmesi gerekiyor gibi geliyor. bu sene total sahaya cıkmadı herif simdi de maca cık diyince sakatım falan diyomus niye maas alsınki. sen bi sirkette calısmaya devam edebilir misin boyle yapsan?
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 said: TRANSFER - Profesyonel futbolcularımızdan Veysel Sarı'nın 400.000 EUR bedelle Kasımpaşa Sportif Faaliyetler AŞ'ye transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır.
fizban Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 oha yok artik ahahahah veysel'i satip ustune para mi aldiniz?
fizban Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 madcow said: bu arada gokhan zan gibi durumlarda kuluplerin nası sirketlerin sahip oldugu "calısmıyor" hakkı gibi oyuncu ile sozlesmeyi fifa izniyle feshedebilmesi gerekiyor gibi geliyor. bu sene total sahaya cıkmadı herif simdi de maca cık diyince sakatım falan diyomus niye maas alsınki. sen bi sirkette calısmaya devam edebilir misin boyle yapsan?oyle dedigi dogruysa tabi ki de noterden saglam olduguna dair rapor alarak vs yapilabilir bu. ama futbolcu da karsi rapor alabilir saakt olduguna dair. nasil cozeceksin bu isi?
madcow Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 tabiki ooo sakatlanmıssın kovuldun tadında degil de. performansı bir senede oynanan macların %5-10 una cıkmasına yetmeyen oyuncularla sozlesme feshedilmesine imkan tanımalı sistem gibi geliyo bana. mesela sezonda takım 50 maca cıkısa bu herif sezonda 3 maca oynamıyosa/yedekten girmiyorsa(sakatlık veya degil) bu adamın isini yeterince iyi yapmadıgına isaret eder bu kadar isini kotu yapan adamla da sirketler nasıl ayrılıyorsa kulupler de ayrılabilmeli. Ha tabi bu takım illa oyuncu ile ayrılacak anlamına gelmiyor ama en aızndan takımlara bu sans tanınabilmeli. ben bu oyuncudan seneye performans alıcam diyip tutabilir de tabiki takım. Bilmiyorum cok mantıksız geliyo bana. Her takımda ben nasılsa paramı alırım diyip a2de yatanlar falan var. fifa tabiki oyuncuyu koruyor koruması da gerek eski kolelik sisteminin yıkılması(bosman) ya da parasını almayan oyuncuların ayrılması(ribery/hayri) falan cok dogru. Ama parasını alıp hic oynamayan oyuncuya karsı kulubu de bi miktar koruması gerekli gibi dusunuyorum en azından. Tabiki o kulup de o sozlemeyi yapmasaydı diyebiliriz ama herifi alıyosun adam 1-2 sezon oynuyor sonra meeh ben yatanzi diyip oynamıyor/sıkıntı cıkarıyor ama ayrılmıyor da.(bknz eboue)
fizban Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 e ayni sekilde adama da fesih imkani verilmeli o zaman. bu takim beni oynatmiyo gitmek istiyorum diyebilmeli.
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Garanti para bizim ülkede çok abartı bir kavram, üstüne maç başıda var maşallah. Maç başı yüksek garanti az anlaşmaya kimse yanaşmıyor.
fizban Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 bence onun yerine sozlesmelerin daha zekice yapilmasi gerekiyo. ekle bu sezon x mac oynamazsan kulup sozlesmeni tazminatsiz feshedebilir diye madde olsun bitsin. yonetimler sozlesmeleri yaparken 'oyuncuyu bir an once alalim, bonservis bize, sozlesme yukumlulukleri bir sonraki yonetime patlayacak zaten' kafasinda oldugu icin umursamiyolar bunlari. sonra selcuk'a burak'a gokhan'a hamit'e yilda ortalama 3m euro. kaldi ki gokhan gecen sezon 15 mac oynamis, az buz degil.
Öne çıkan mesajlar