benjani Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 tahareti nasıl alıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 hayır abi bu adam o anahtarı cüzdan ve sigara ve telefon ile birlikte yemek yediğimiz sohbet ettiğimiz masaya koyacak ya. hep gözler hayali bok parçaları arayacak. iyi ki tanımıyorum seni chrome. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 bizimde bi arkadaş anahtarı pantolonun cebinde unutup yıkamıştı makinede. 1 gece kalöriferin üstünde bırakmıştı çalışmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 yazicagina arabaya gidip calisiyor mu diye denesen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Selam, Abi WD40 diyorum! Tabi pili söküp :) Ben de şortumun cebinde Renault'un kartıyla denize girmiştim. 3-4 saat sonra fark ettiğimde içinde yeşil oksitlenme başlamıştı : Arabadan WD40'ı alıp pili çıkarttıktan sonra içine fısladım bolca. Anahtar 2 yıldır çalışıyor :) İlaç: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/75/Envase_WD-40.jpg Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Arabanda bununla gezmeni takdir ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 at makineye yıka, bitince pirince bandırırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 BENCE ANAHTARIN SICILAN TUVALETE DUSMESINI ENGELLEYECEK SACMA BIR ICAT FIKRI BULMALISIN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 sadece ilk mesaji okuyup atlayinca garip oldu tabi. hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 adam 2 sayfa önce çalışıyor demiş zaten konuyu nasıl okuyorsunuz siz ya? çok kızıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 wd40'ı elektronik cihazlara sıkmayın bence, yağ sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Laorx said: wd40'ı elektronik cihazlara sıkmayın bence, yağ sonuçta. bu yüzden her zaman işe yarar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Selam, WD40 ismindeki WD'nin açılımı: Water Displacement 40 sayısı ise 40th formula Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Selam, deadwoll said: Arabanda bununla gezmeni takdir ettim. Konnektörlerde falan işe yarıyor. Akü kutup başlarına da sıkmıştım bir ara. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar