Emre333 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 şimdi yakın zamanda ufak bir sunumum var. konu kolay diye atladım. 2 tane örnek şirket göstermem lazım en az. fakat google bana sürekli akademik makale, stock out denklemleri filan vermekte. inventory stock out mevzusundan dolayı zarar görmüş/çekmiş bildiğiniz herhangi bir şirket/kaynak konusunda yardımcı olabilir misiniz? (iphone hariç) ww, audi filan türkiyede sıkıntı çekiyor gibi ama herhangi bir kaynağa ulaşamıyorum. en fazla buldugum şey ww nin stock yetiştirememesinden nissanın nemalanması dsfsgs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 amazona bak illa ki bulursun firma tarihinde bişeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 konuyu doğru mu anladım bilmiyorum ama, otomotiv sektöründe ana üreticiler JIT forecastlerindeki %20'den fazla olan oynamalar nedeniyle tedarikçilerini çok kez stoksuz bırakabiliyor. Ana üreticiler pek stoksuz kalmaz genelde. tedarikçilerine çok ağır yaptırımları var. Tarihlerini bilemicem tabi. Otomotiv yan sanayisine yönel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 MrLevie said: konuyu doğru mu anladım bilmiyorum ama, otomotiv sektöründe ana üreticiler JIT forecastlerindeki %20'den fazla olan oynamalar nedeniyle tedarikçilerini çok kez stoksuz bırakabiliyor. Ana üreticiler pek stoksuz kalmaz genelde. tedarikçilerine çok ağır yaptırımları var. Tarihlerini bilemicem tabi. Otomotiv yan sanayisine yönel. abi işte kaynak bulamıyorum, otomotiv sektöründe çok fazla oluyor bu ama 1-2 link bile bulsam yeticek bana yanlış forecasting de olur herhangi başka bir sebep de olabilir. yeterki kaynak olsun. sdfdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 bullwhip effect case study diye araştır google scholardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Tanıdık bulacaksın ya da firmalarla telefonda görüşüp derdini anlatacaksın. En hızlısı o bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 o kadar kısır bir kaynak var ki internette, benimle aynı konuyu yapacak kişiler bile aynı şeyleri bulmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar