diaboliq Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Ya hakikaten 2 yıldır falan saplantı haline geldi bende bu tipsiz salaklar. Şimdi ben apartmanda yasiyorum sabah 8 çıkıp en geç 7 de evdeyim. Bu kekolar nasıl ? Havlarlar mı çok? Haftaiçleri bu kadar yalnız kalmak ne gibi tepkimeler doğurur. 14 sene goldenla yaşadım apartman dairesinde. Tv yi açıp çıktığım zaman gayet arızasız günü geçiyodu. Nasıl köpekler bunlar? Besleyeniniz varsa bi yardim litfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Dayım sahiplendi bunlardan bi tane, daha havladığını duymadım. Tek sıkıntısı hiperaktivite şu an, ilerde sakinler diye umut ediyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 bulldog lar pek hiperaktif olmaz ama yavru olmasından olabilir :P çok tatlı köpekler tam evde bakmalık.çok sinirlenmedikçe gereksiz yere havlamıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Yok ben zaten baya bi hirpalarim onu yorarim serefsizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Salağa bak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 diaboliq said: Ya hakikaten 2 yıldır falan saplantı haline geldi bende bu tipsiz salaklar. Şimdi ben apartmanda yasiyorum sabah 8 çıkıp en geç 7 de evdeyim. Bu kekolar nasıl ? Havlarlar mı çok? Haftaiçleri bu kadar yalnız kalmak ne gibi tepkimeler doğurur. 14 sene goldenla yaşadım apartman dairesinde. Tv yi açıp çıktığım zaman gayet arızasız günü geçiyodu. Nasıl köpekler bunlar? Besleyeniniz varsa bi yardim litfen 2 tane fransız buldok besleyen arkadaşım var. 1i gayet sessiz sakin uysal laf söz dinleyen bir köpek. Öteki yaklaştığında parktaki bütün köpekler tedirgin oluyor. Bu kadar bozuk bir köpek olamaz. Atlıyo zıplıyo koşarken çarpıyo. Çarptığını farketmiyo. Oturan herhangi bir X kişisinin kucağına atlıyo. Kucaktan koşan köpeğin üzerine atlıyo. Delirtiyo resmen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 KIRMIŞLAR köpeği :D fransız bulldog dünyanın en tembel hayvanıdır ya yerinden bile kalkmaz saatlerce falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 fransız bulldog ben de alıcam 2-3 seneye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Ashes2ashes said: KIRMIŞLAR köpeği :D fransız bulldog dünyanın en tembel hayvanıdır ya yerinden bile kalkmaz saatlerce falan İzmir'de bir parkımız var. Her akşam 10 kadar köpek toplaşıyoruz orda. O buldokta el kadar iken katıldı aramıza. Kesin goldenları göre göre kendini golden sanıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar