karabocek Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 dünyalılardan tiskiniyorum..[signature][hline]| Paticik KO Moderator | Gamerbug Admin |[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 baya iri bişi yutmuş baksana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 dünya ötesi birşey bu.[signature][hline]shinsetsu desu.. satılık half-life2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Bu yılana kısaca osman diyelim[signature][hline]Time Only Knows.. Welcome to Persia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 ulan tamda yemek yiyodum varya ıyy geri çıkarcam şimdi hepsini *!bögghh*[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 oha falan oldum valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 yalnız en sağdaki adam dikkatimi çekti benim. "lan ye ye bitmez bu be, öfff" dercesine sıkıntılı bakıyor yılana.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 lol sağdaki adamı napcan Saeros yılana bak sen :)[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 walla bu yılandan ne ayakkabı olur :D[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Apache, 08 Ocak 2005 21:45 tarihinde demiş ki : -kertenkelenin orospusuna ne denir? kertilenkele | Mail | :[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 hey maşallah[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 koyun can derdinde kasap et derdinde resmne öyle oldu lol[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 vay be amma büyük[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 said: Infarctus, 15 Ocak 2005 14:25 tarihinde demiş ki: lol sağdaki adamı napcan Saeros yılana bak sen :) ne yılanlar gördüm ben öyle, indiana saeros derler bana bizim ormanda. guguk kuşu da diyolar ama, iftira onlar tamamiyle.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Guguk ku$u süfermi$ lol ya görmesine bende gördüm büyük yılan ama bu cins bi yılan görmedim renkleri değişik tipi değişik hede hödö işte.bu tuhaf bu yılan yani.Bir kedinin bir bi eşeği yemesi gibi bişi işte.[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhelm3 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 yılana da yazık be..baglamıslar,10 tane amele tutmus sırıtıyolar kameraya..[signature][hline]If anything can go wrong, it will. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Bide öldü yazık filan diyorlar öldüyse niye bağlıyor bu yılancığı yazık gunah :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 yılandan.. -ulan bi yalnız bırakmadınız a. k. daa geçen gün timsah avcısı geldiydi kaldırmağa zaten zarzor avlanıoz bide 2 gün uyku üstüne.... --------------------------------- -dayı iyi çekion dimi geçen sitiiv geldi izledim kuyrugumu çekmiş sırf pezo.. haah al profilden de al anam eyw aksama yengene süpöröz yapacaaam --------------------------------- -bindik bi alamete gidioz kıyamete gibi cümleler de duyabilirsiniz... resimlerin sesi olsa.. aah ah[signature][hline]I WANNA GET FREE!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Eeee, yılanım ben, yılan.. (bkz: cem yılmaz)[signature][hline]AAL'05 Birine nah çektiğinde, diğer 4 parmağınında seni işaret ettiğini unutma! Hatta iki elle çekersen 8 parmak falan oluyo. Keşke ayaklarımızlada nah çekebilseydik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 bu yılana derdini anlatabilir misin acaba? *!yılan karşına çıkar* eeee.... su? *!gulp*[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor A fall into the ditch makes you wiser. beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 said: Saeros, 15 Ocak 2005 15:21 tarihinde demiş ki: ne yılanlar gördüm ben öyle imza yapan çıkar herhalde ben bi hatırlatiim[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Kımıl zararlısı bu bişeycikler yapmaz :P[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b]Wow:Hordish Manner Hellnar - Orc Shaman Überim , Übersin , Über , Überiz , Übersiniz , Überler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethGarrett Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 montaj bu resim ehueuehuehue[signature][hline]We can learn from the past, But those days are gone.. We can hope for the future, But there might not be one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 aslinda okadar buyuk bir yilan degil. buna yesil anaconda diyorlar sanirim. ama dunyanin en agir yilan turu olmasi lazim. 250 kg'a kadar cikabiliyorlar. bunlardan daha uzun pitonlar var, yaklasik 10 metreye kadar uzun olabiliyorlar. ama insanlara saldirdiklari pek gorulmemis.[signature][hline]Thus spoke Zarathustra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wordellion Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 bu yılan ne ki discovery de herif 10 metrelik boa yı yakaladı dunyanın en buyuk yılanını arıyodu herif bulabula 10 yada 11 m lik bişi buldu bide sole bişi var adamlar yılanı oldurmeselermiş o yılan o adamları yerdi ama yılanın mekanına nie girmiş bu herifler onu bilemem insanların acgozlulugu herhalde[signature][hline]And darkness will cover the light wrdlln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 kaç kilo bu acaba ? bi fikri olan varmı ?[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar