jacabo Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 yazın ıste yaws benım sınfı ark ole alı$mıs ole yazmak ıcın kasmıyor anlamadınızmı nese[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 işte kasmasın bizim gibi yazsın.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 bu nasıl bi takıntıdır ya... iyi buyrun.. monoton font ile yazıyorum anlastıkmı ?.. bi ricada bulundum ama sekle göre yardım varsa hic etmeyin thanks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 hmm... yanlış düşünüyosun kardeş...[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 sanmıyorum.. ülkemiz bu yüzden bu kadar az gelismis, dar görüslü toplum, klişe davranışlar.. neyse bu foruma marjinal kacıcak bi tartısmaya gerek yok rahatsız ettiysem af buyrun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 yardım istiyorsun ancak yazını rahatlıkla okuyamayanlar senden bir ricada bulununca "dar görüşlü toplum" nutuğu atmaya başlıyorsun. senin de yardım anlayışın tek taraflıysa 'thanks'..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 sam'e +1 ayrica marjinal olucam diye kasacağına , ilim bilim ve irfana ( nededim ben ya :) ) verse kendini insanlar popstar yarişmasi kuyruklari yerine ay yerleşim üssüne uçuş kuyruklarinda olurduk ...[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 tamam da abi... Leet kasmıyorum yani L leri büyük o ları sıfır kullanarak yazınca okıyamıyan bi kitleyle 7senedir ilk defa karşılaşıyorum.. :).. neyse ben uyum saglarım sorun diil.. topic neydi nereye geldi heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 buarada.. ilim irfan kusucaz yakında gözünü sevim lise son fen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 sen kasmıyorsun onu anladık da biz kasıyoruz okumak için, bak kendi de demişsin, böyle kitle zor bulursun.. ;) sen ricamızı kırmadın, ben de sana tavsiyede bulunayım derdim ama maalesef bu konuda bilgim çok sınırlı, öbür arkadaşların yardımını say bu seferlik.. :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Witch Hunter güzeldir, evangelion u izledim sonlara doğru baydı ... Zaten bu 2. serim çektiğim çektikçe bilgilendireceğim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 sam tamam o zaman sorun yok heh.. :) mexinth witch hunter, bunuda ekledim listeye hadi bakalım sıra sıra insinner simdi :) evangelion u ne zaman cekmeye niyetlensem... bolum sayısından tırsıyorum.. bi o bide hack sign zaten nese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mobile Police Patlabor (filmlerinden çok Tv serisini öneririm) , Mobile Suit Gundam serileri (Zeta ve SEED Destiny serileri çok güzeldir) , Jin-Roh , GITS Stand Alone Complex önerebileceklerim arasında. Ayrıyeten RoboTech seviyorsan Macross 7 hariç Macross'ların hepsini izlemeye çalışın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Macross Zero da güzel onuda cek 5 bölüm vde cok farkli bi boyut katio macross serisine bide en sevdiginiz mechli animler die bi baslik vardi oraya bi göz at istersen.. + olarak biz kılız L33+ okuyamiyoruz :P[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 ikinci sayfanın yarısından sonra koptum artık... alışkanlıktan öyle yazmak? monoton yazı tipi??? marjinallik????? hayatımın en büyük lol'ünü çekmek istiyorum :D *** Pek sevmeyebilirsin ama Animatrix'i dene...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 kardeşler mesajlarına tarihlerine bir bakın.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 ehe o da güzel :-P[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 akumanin sucu :P *uzaklasir*[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Akuma'nın değil, bu kadar eski ve sonu hiç bi yere varmamış, okuyunca anime hakkında bi bilgi edinemediğin bi treadi 2 yıl tutan forum adminlerinin suçu. Hışt... Akuma bak seni koruyorum, sana mail attım, trade yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar