Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ghost in the Shell tArzı, acti0n ama tekn0Lojik animLer hakkında tAvsiyeLeriniz :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu nasıl bi takıntıdır ya... iyi buyrun.. monoton font ile yazıyorum anlastıkmı ?.. bi ricada bulundum ama sekle göre yardım varsa hic etmeyin thanks.
Mesaj tarihi:
sanmıyorum.. ülkemiz bu yüzden bu kadar az gelismis, dar görüslü toplum, klişe davranışlar.. neyse bu foruma marjinal kacıcak bi tartısmaya gerek yok rahatsız ettiysem af buyrun..
Mesaj tarihi:
tamam da abi... Leet kasmıyorum yani L leri büyük o ları sıfır kullanarak yazınca okıyamıyan bi kitleyle 7senedir ilk defa karşılaşıyorum.. :).. neyse ben uyum saglarım sorun diil.. topic neydi nereye geldi heh
Mesaj tarihi:
sam tamam o zaman sorun yok heh.. :) mexinth witch hunter, bunuda ekledim listeye hadi bakalım sıra sıra insinner simdi :)
evangelion u ne zaman cekmeye niyetlensem... bolum sayısından tırsıyorum.. bi o bide hack sign zaten nese
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Mobile Police Patlabor (filmlerinden çok Tv serisini öneririm) , Mobile Suit Gundam serileri (Zeta ve SEED Destiny serileri çok güzeldir) , Jin-Roh , GITS Stand Alone Complex önerebileceklerim arasında.

Ayrıyeten RoboTech seviyorsan Macross 7 hariç Macross'ların hepsini izlemeye çalışın derim.
Mesaj tarihi:
Macross Zero da güzel onuda cek 5 bölüm vde cok farkli bi boyut katio macross serisine
bide en sevdiginiz mechli animler die bi baslik vardi oraya bi göz at istersen..

+ olarak biz kılız L33+ okuyamiyoruz :P[signature][hline]
Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire
"Who wants to live forever?"
Mesaj tarihi:
ikinci sayfanın yarısından sonra koptum artık...

alışkanlıktan öyle yazmak? monoton yazı tipi??? marjinallik?????

hayatımın en büyük lol'ünü çekmek istiyorum :D

Pek sevmeyebilirsin ama Animatrix'i dene...[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel

Mesaj tarihi:
kardeşler mesajlarına tarihlerine bir bakın.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
Akuma'nın değil, bu kadar eski ve sonu hiç bi yere varmamış, okuyunca anime hakkında bi bilgi edinemediğin bi treadi 2 yıl tutan forum adminlerinin suçu.
Hışt... Akuma bak seni koruyorum, sana mail attım, trade yapalım
  • Yeni Oluştur...