Feamer Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=-izPfAWNXKs 12:30: hristiyan olan türkler, bizansın avrupadan anadoluya getirdiği hristiyan türkler, hristiyan olmalarına rağmen türk ismi taşıyorlar, müslüman olanların yapmadığı gibi ama ermenilerin içinde yapıyorlasa gregoryan, rumların içinde yaşıyorlarsa ortodoks olarak geçiyorlar yani o milletden sayılıyorlarmış, 1924 dü zaten biliyorsunuz... baya da yoğunmuş 14:10: mimar Sinan'ın kökeni... 21:32: türklerin batıya göçünün nedenleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 1:16:20 : oğuzlar geldiği zaman anadolu nun demografik yapısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 işte bardakçı efendiden niye haz etmiyorum, selçuklular hakkında oldukça bilgilendirici bir program yapılacak iken enver paşa ile piç etmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 4:50:00 ne abi yaa ahah masallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Feamer said: işte bardakçı efendiden niye haz etmiyorum, selçuklular hakkında oldukça bilgilendirici bir program yapılacak iken enver paşa ile piç etmiştir saatlerce sadece hocayı konuştursa çok az kişi izler programı, videoda da dediği gibi bizim halk dramayı seviyor ve anca öyle belli reytingi buluyor. mecbur laf salatası yapıyorlar yani çoğu programda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 anadolu selçuklu develti hakkında bilgi edinmek isteyenler rahmetli osman turan hocanın çalışmalarını okusunlar, hocanın çalışmaları hala tek eserdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 sadece konuşturma değil doğru düzgün konuşturmadı bile, anca maillere cevap verdi, bilgilendirme sıfır... o saaate kadar tv başında olsam çok net, yukarıdan aşağıdan küfür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 ayrıca kimse seyretmezse seyretmesin, zaten gece yarısı program yapıyorsun neyin izlenme kaygısı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 selçuklu resmen osmanlının altyapısı idi.selçukludur devri değiştiren aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 bu gün aklıma geldi buraya yazayım, mevcut halimizde ki sorunlu bürokrasinin ortaya çıkması b. selçuklu ile başlıyor milletinden ve milli çıkarlardan uzak, kendini ve cebini düşünen bürokrat ve devlet adamların icraatlarını, selçuklu, osmalı, tc görüyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 rüşvetçiliğin yolsuzluğun çıkarcılığın hepsinin temeli bencillikte yatar. bunu aşmak için de düzgün eğitim, kişiye özel imkanların kovalanması değil herkese en iyi imkanların sağlanacak şekilde bir sisteme olan inancın yerleştirilmesi ve empati ile mümkün olabilir ancak. bencilliğimizin temelini selçuklu da aramaya gerek yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 sıradan halk için dediğin doğru olabilir ama neredeyse 1200 yıldır süre gelen bir davranış düzeninden bahsediyorum... selçuklu, osmanlı, tc, hepsinde bezer şikayet ve davranışlar var bundan ötürü eğitim vb. den başka artık kurumsallaşmış bir düzen olduğunu farz ediyorum zira, bu işler kişinin kendi başına öğrendiği değil girdiğini kurumun işleyişinden öğrendiğin şeyler olduğu için ve kendilerine benzemeyenle rinde kuyusunu kazıyorlar osmanlının ve selçuklunun son zamanların kafalarına göre takılan çok vezir vb. var, fatihten ve özelikle yavuzdan sonra kendi çıkarına ters olduğu için meslektaşları tarafında iftira ile öldürtülen çok şeyhülislam var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar