madcow Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 yaaaa kuzen cıktı michiru =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 neyse ki mangayla aynı şekilde bitirmeyecekleri belli oldu bu bölümde, biraz rahatladım. trainwreck status: averted gerçi hala 100% kesin değil, sırası karışık şekilde farklı gidip aynı sonuca bağlayıp durdular önceki kısımları da, ama umarım aynı şekilde bitmez ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Exodus çok iyi ya ahahahah Shirobakoyu yapacaklarına bunu sezonluk anime yapsalarmış keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Renji'ye çok pis sövesim var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 gençler sezon biterkene sezonun başında seçtiğim şu serileri bir oturuşta bitireyim diyorum; -Rolling Girls -Aldnoah zero 2 -Saekano -Maria the virgin witch -Shinmai Maou no Testament -Kantai collection bunların haricinde tkyo ghoul ve jojo nun öncesini izlemediğim için onları biraz daha öteleyecem bunların haricinde kış sezonundan ne tavsiye edersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Kesinlikle death parade ve koro sensei. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 evet ansatsu kyotshitsu lazım o listeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 peki listeden "izleme" diyeceğiniz bir şey var mı? hani iyi başlayıp bok gibi biten, bitmek üzere olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 aldnoah 2 yi droplayan cok. iyi degil genel olarak. rolling girls un ilk 3 bolumu guzeldi sonrasında cok beni sarmadı saldım. ama izle seni daha cok sarabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Death Parade OP orjinal klip Adamların normal klip bile mindfuck ahahaha [video]https://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_356801837&feature=iv&src_vid=8VJ0-iR5ArA&v=9wh8FgsEtNQ?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 çok hoşuma gidiyor bu sırf bunun için izledim ilk bölümleri sonra anime güzelleşti devam ettim Death Parade a :d paylaşım için +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 EDde mükemmel ama OPnin gölgesine kaldı. http://www.youtube.com/watch?v=NoPpED3_AZo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Yeni bittiği için buraya yazıyorum. Shigatsu wa kimi no uso. Müzik, drama vs.. sevenler için gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 tokyo ghoul ne oldu şimdi hiçbişi anlamadım ben ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Feels Parade da bitti parasyte da bitti ne kaldı izleyecek bu sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Oce4n said: tokyo ghoul ne oldu şimdi hiçbişi anlamadım ben ? spoiler ister misin ya da çıkarım yapmış gibi anlatayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 saekano sen nasil bir animesin lan adamlar Tengen Toppa Gurren Lagann acilisini coverladi ama yemezler kuzen best girl hala Utaha-sempai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Clauvn said: Feels Parade da bitti parasyte da bitti ne kaldı izleyecek bu sezon Death Parade ne güzeldi ya helal olsun yapanlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Death Parade guzeldi ama baya bostu Durarara'yida dropladim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 saekano bu hafta cift bolum ov yis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 bu sezon biraz yavastı, fazla yan karakterdi falan ama log horizon s2 nin sezon sonu yapması fena oldu. acil s3 lazım. zaten yolunu yaptılar gelecek sezonun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 cicibeybe said: Clauvn said: Feels Parade da bitti parasyte da bitti ne kaldı izleyecek bu sezon Death Parade ne güzeldi ya helal olsun yapanlara Aynen sezonun favorisi benim için. Çok hoşuma gitti, tüm bölümleri ortalama üstüydü hep. Finali çok iyi toparladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 aldnoah cok sukur bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Sevdiğim birkaç anime üst üste bitince bayağı boşluğa düştüm ya. Nanatsu no Taizai da bitti. Neyse yeni sezon başlıyor haftaya. ve bayağı da güzel şeyler var gibi, tek tesellim o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 lan saekano 12 bolummus sadece bitmis ya la ilk sezon. 2. sezon please! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar