Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2015 - Winter Season

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
neyse ki mangayla aynı şekilde bitirmeyecekleri belli oldu bu bölümde, biraz rahatladım.
trainwreck status: averted

gerçi hala 100% kesin değil, sırası karışık şekilde farklı gidip aynı sonuca bağlayıp durdular önceki kısımları da, ama umarım aynı şekilde bitmez ^^
Mesaj tarihi:
gençler sezon biterkene sezonun başında seçtiğim şu serileri bir oturuşta bitireyim diyorum;

-Rolling Girls
-Aldnoah zero 2
-Saekano
-Maria the virgin witch
-Shinmai Maou no Testament
-Kantai collection

bunların haricinde tkyo ghoul ve jojo nun öncesini izlemediğim için onları biraz daha öteleyecem

bunların haricinde kış sezonundan ne tavsiye edersiniz?
Mesaj tarihi:
aldnoah 2 yi droplayan cok. iyi degil genel olarak.

rolling girls un ilk 3 bolumu guzeldi sonrasında cok beni sarmadı saldım. ama izle seni daha cok sarabilir.
Mesaj tarihi:
Death Parade OP orjinal klip
Adamların normal klip bile mindfuck ahahaha

[video]https://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_356801837&feature=iv&src_vid=8VJ0-iR5ArA&v=9wh8FgsEtNQ?feature=oembed" width="459">

Mesaj tarihi:
bu sezon biraz yavastı, fazla yan karakterdi falan ama log horizon s2 nin sezon sonu yapması fena oldu. acil s3 lazım. zaten yolunu yaptılar gelecek sezonun.
Mesaj tarihi:
cicibeybe said:

Clauvn said:

Feels Parade da bitti parasyte da bitti ne kaldı izleyecek bu sezon

Death Parade ne güzeldi ya helal olsun yapanlara

Aynen sezonun favorisi benim için. Çok hoşuma gitti, tüm bölümleri ortalama üstüydü hep. Finali çok iyi toparladılar.
Mesaj tarihi:
Sevdiğim birkaç anime üst üste bitince bayağı boşluğa düştüm ya. Nanatsu no Taizai da bitti.

Neyse yeni sezon başlıyor haftaya. ve bayağı da güzel şeyler var gibi, tek tesellim o.
  • Yeni Oluştur...