subseven Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 merhaba, ürün sıfırdır, kutusu açılmamış bir şekilde tarafınıza teslim edilecektir. istanbul fatih'te oturuyorum. ortak bir lokasyon belirleyerek alışverişi gerçekleştirebiliriz. iyi günler dilerim. fiyat:300tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Merak ediyorum kadıköyde bunlar sıfır olarak 275 den satılıyor hatta sahibindende de ilan var. acaba bu kulaklıgın kopyalarının ülkemize gelme ihtimali varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 konu balta team dhde amazondan kargo refundlu 70 doalra aldı millet sende mi onlardansın hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 yurtdışında ucuz bi ürün. tr de öküz gibi pahalı olmasına bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
subseven Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Flassh said: konu balta team dhde amazondan kargo refundlu 70 doalra aldı millet sende mi onlardansın hahah yok, ben kargo ücretini geri almadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
subseven Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 yahu geçen sene de baltalamıştınız beni. http://forum.paticik.com/read.php?27,7540351,page=1 gözünüzü seveyim bu sene bırakın. satıp gideceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 ahahahahahahaaaahahaha samimi satici amam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 lel 300 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 250 veririm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 subseven said: yahu geçen sene de baltalamıştınız beni. http://forum.paticik.com/read.php?27,7540351,page=1 gözünüzü seveyim bu sene bırakın. satıp gideceğim. Ahahah açıksözlü insanlar daima +rep almıştır patide :) Umarım satılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
subseven Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Dark_Soul said: Ahahah açıksözlü insanlar daima +rep almıştır patide :) Umarım satılır. teşekkür ederim. @df 250 olmaz abi bana gelişi zaten 275 demek isterdim ki kahretsin geliş fiyatını da biliyorsunuz. ama hakkaten ben bunu satarım 300'e. bu yüzden maalesef indirim düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 hahahaha ondan sonra gelip vatana arala falan laf atıyorsunuz bizi silkiyo diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 http://www.amazon.com/Logitech-Wireless-Gaming-Headset-Surround/dp/B003VANOFY şuan hala 70 $ amazonda 20dolarda kargo parası istiyor fakat amaozna mail atıp kargo parasını silermisiniz falan diyince siliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 indirimi kacırırsanız da merak etmeyin daha bunun 3 hafta sonra noeli var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Kargoyu nasıl siliyorlar yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
subseven Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Flassh said: http://www.amazon.com/Logitech-Wireless-Gaming-Headset-Surround/dp/B003VANOFY şuan hala 70 $ amazonda 20dolarda kargo parası istiyor fakat amaozna mail atıp kargo parasını silermisiniz falan diyince siliyorlar. bugün 112 dolardı. tekrar geri çekmiş alçaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 mail attım ben. 20$ kargo benim için çok dedim. söylenene göre yardımcı oluyormussunuz dedim. olumlu geri dönüş yaptılar. bu seferlik sileriz siz ürünü alıp order no yollayın dediler. aldım ürünü order no yolladım, pat sildiler kargo ücretini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 gavur insan işte. türk gibi birbrini silkmeye calısmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 pati harici baska sitelerde actın mı konu birazda onları baltalıyım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Amazonda seagate 5 TB harddisk vardı 140 dolar, verdim siparişi....! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 uyarayım önce dur verme hemen sipariş! sipariş vermeden önce support mail at heriflerden onay al. bazıları yetkim yok diyip başından salıyor, özellikle support chatte ben 1tanesi ile konustum iplemedi, mail atınca başka biri yardımcı oldu bide extra gümrük vericn sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 gümrüğü de siliyorlar mı sdsafaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 dhde herkes catır catır kargo sildiriyor bazıları becerememiş ama.. sanırım black friday diye yardımcı oluyorlar, tr dışı her yer free shippin neredeyse ne dandik ülkeyiz mk. 20$ kargoda çok zaten eroyin mi kacırıyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Dark_Soul said: gümrüğü de siliyorlar mı sdsafaf böyle bi kaç dedikodu duydum dhdeki ölücülerden de yok artık yalandır dedim bilemedim skdjlghskljdhsgkhskljh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
subseven Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Flassh said: gavur insan işte. türk gibi birbrini silkmeye calısmıyo haklısın; ama kargo ücretini geri alarak sen de türklüğünü gösterdin söyleyeyim. ben geri almamıştım. bu tarz davranışların amazon'un türkiye'ye olan tavrını olumsuz etkileyeceğini düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar