Wordellion Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Devlet tiyatroları yangın duası adlı oyuna gidicem yarın izleyenlerin izlenimleri nelerdir(tiyatro için burası gosterildi o yuzden topici buraya actım)[signature][hline]And darkness will cover the light wrdlln
Bone Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 başlık tiyatroya gidiyorum yerine gidiceğin tiyatronun ismi olsa, bahsettiğin tiyatroya gitmiş kişiler tarafından daha çok ilgi gösterilirdi. ben mesela "tiyatroya gidiyorum"la ilgilendim ama bahsettiğin gösteri konusunda hiç bi fikrim yok.
Wordellion Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 gittim gordum geldim ama bi bok anlamadım asırı derecede simgesel anlatım vardı anlamak için asırı kasmak gerekiodu ama yine de guzel bi oyun gidin gorun oyundan cıkınca kafanızda bi suru soru oluyo o bakımdan hos[signature][hline]And darkness will cover the light wrdlln
-Nae Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Topic ismi Oyunun ismiyle degistirilirse arayanlar icin kolaylık olur modlar goreve...[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim.
Wordellion Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 yine bi hata yaptım kusura bakmayın :)[signature][hline]And darkness will cover the light wrdlln
Öne çıkan mesajlar