Seperate Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 10 gün kadar önce ttnetin şu mikinsonik fiberinden bağlattım vdsl ,modemi de degiştirdim ,huawei g630a diye bir modem gönderdiler ,24 mbite kadar tarife değişti ,buraya kadar herşey normal ancak sorun şu ki anlık internet kopması yaşıyorum ,alttaki simge çarpıya dönüyor sonra tekrar bağlanıyor 10 sn sürmüyor ,inanılmaz rahatsız edici tabi 2 kere ttneti arayıp arıza kaydı bıraktım ,onlarda internet bağlı gözüküyor ,bir şey bulamadılar ,pcde bir sıkıntı yok ki zaten 10 gün önce tarife değişmeden de aynı pc yi kullanıyorum ,kablolu bağlantı ,wireless kopması vb sorun da değil. En boktanı da senelerdir ttnet falan ama stabil internet kullanıyordum ,az daha ucuzlatayım şu tarifeyi diye yedik bok şimdi uğraş dur ,daha önce bu tarz bir şey yaşamış olan var mı yada şunu yap şeklinde akıl verebilecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Ya modemden kaynaklı sorun ya da verilen hız değerini hattın kaldırmıyor o yüzden kopuyor. Sorun modense iyi ama hatsa adamlara derdini anlatamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Aşağı yönde hat hızı (kbit/s) 24576 Yukarı yönde hat hızı (kbit/s) 2046 Alt sisteme doğru veri akışı SNR (dB) 25.2 Ana sisteme doğru veri akışı SNR (dB) 32.5 Aşağı yönde hat zayıflaması (dB) 6.5 Yukarı yönde hat zayıflaması (dB) 3.9 Aşağı yönde çıkış gücü (dBmV) 13.7 Yukarı yönde çıkış gücü (dBmV) 4.3 hat değerleri şu şekilde ,bir fikrim yok kaldırıyor mu kaldırmıyor mu ,zaten 24 mbit kullanmak nasip olmadı ,direk AKK altında başladı tarife lol 3mbitte yapıyor yani bu sorunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 B) B) B) B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 la de get trolleme pis kablocu asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 25mbit kablo neyine yetmiyor, ne işin ttnetle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 kablolu yok binada ,yanaşan da yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 kötüymüş o ya. superonline da yoktur kesin. gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Evet cogu yerde hat zaten o hizi kaldirmiyor ben de gecis yapacaktim kayit actirip arastirilmasini istemistim 3 gun sonra gecis yapilabilir hattinizdan dolayi araliklarla dc yasarsiniz dediler bende kalsin o zmn dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 çıkış güçleri düşük. hattın desteklemiyor o kadar hızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Aluriel said: B) B) B) B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Kullanamadıgım hızın hattı kaldıramamasını da gördük ,hll ttnet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar