Sorj Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 oh bea saat 10 daki sınav bitti şimdi sıra 14:00 daki sınava geldi 5 ders den girecez teste :([signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Yeni Yaptığım Bi Wallpaper
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 saol söyle ona gitsin yinede pek dikkat etmediler burda kimliğe falan bi şansını denesin abi senede 4 defa mı ne giriyoruz sınava boşuna yarım dönemi gidecek arkadaşının[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Yeni Yaptığım Bi Wallpaper
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 bizim arkadaş girdi. Türk Dili 1 den girmiş. Sorular. Aşşadakilerin hangisinde ulama yok Aşşadakilerden hangisi hecce oluşturmaz (Oya,Kat,...) çok kolaymış sorular. Peki üniversiteye girebiliyorsunuz dimi herhangi bir ayrıcalık olmuyor?[signature][hline]tuana...
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 böyle konuların topunu eğitim'e açsak bölüm de otursa bölelikle ii olur bence[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 ya ne biliyim alışmışım konu dışına bakmaya oraya açtım evet sorular cok kolay seyhan ceyhan ırmakmı akarsuyu nerdedir falan böle garip sorular ya :) kolaymış bide derler dışardan bitirebilceğini mi zanledion vur indir ya onları :)[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Yeni Yaptığım Bi Wallpaper
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 oski sne yaparısn bu işi[signature][hline]HaD£S® Msn:[email protected] www.deviantart.com
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 bugun bitti yarın da saat 10 ve 14 de gitcem off off fen bölümleri 1 - 2 matamatik 1 :( ne anlarım ben fenden :(
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 zor yaw aslında haklısın dışarıdan okuyan için zor. ya peki üniye girerken bi sorun çıkarıyormu açık lise ???[signature][hline]tuana...
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Yaw yok ne sorun cıkcak normal lise diploması alıyosun sadece orda bitirme düz lise felan mı ne yazıomuş orda sadece acık lise yazıo okadar (öle dediler kolpa olabilir ama)
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 açıköğretim yazar belkide bi okul vardır belirli o yazar. Anadolu Üniversitesinde oldugu gibi[signature][hline]tuana...
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 açık lise süper bir olay bence. Üniversiteye ciddi ciddi çalışmayan ( benim gibi) herkes kesinlikle gitmelidir. boşuna liseleri doldurmak mantıksız. gerçi açık lisedende ÖSS ye giriliyor. ben giricem bu sene. 2 sene önce lise 1 de bıraktım. bu sene inşalalh bi aksilik olmazsa normal lise ile aynı sürede bitirmiş olacam. genel türk tarihi 2, mantık1 ve ingilizce 3 ten girdim. iyi geçti. yarın işletme 1 , edebi metinler 4 ve biyoloji 3 ten giricem. ikinci dönem ders seçerken önce alan kredinizi tamamlayın bence. ders seçerken o dersin kitabınada bakın. az sayfalı kitapları ezberlemek çok kolay. zaten 20 sorudan 9 tane bilince geçiyorsunuz.[signature][hline]Deli333
Öne çıkan mesajlar