Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Açık Lise 1. Bölüm OVer!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bizim arkadaş girdi.

Türk Dili 1 den girmiş.

Sorular.

Aşşadakilerin hangisinde ulama yok
Aşşadakilerden hangisi hecce oluşturmaz (Oya,Kat,...)

çok kolaymış sorular.

Peki üniversiteye girebiliyorsunuz dimi herhangi bir ayrıcalık olmuyor?[signature][hline]tuana...
Mesaj tarihi:
ya ne biliyim alışmışım konu dışına bakmaya oraya açtım

evet sorular cok kolay

seyhan ceyhan ırmakmı akarsuyu nerdedir falan böle garip sorular ya :) kolaymış bide derler dışardan bitirebilceğini mi zanledion

vur indir ya onları :)[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır
Yeni Yaptığım Bi Wallpaper
Mesaj tarihi:
Yaw yok ne sorun cıkcak normal lise diploması alıyosun sadece orda bitirme düz lise felan mı ne yazıomuş orda sadece acık lise yazıo okadar (öle dediler kolpa olabilir ama)
Mesaj tarihi:
açık lise süper bir olay bence. Üniversiteye ciddi ciddi çalışmayan ( benim gibi) herkes kesinlikle gitmelidir. boşuna liseleri doldurmak mantıksız. gerçi açık lisedende ÖSS ye giriliyor. ben giricem bu sene. 2 sene önce lise 1 de bıraktım. bu sene inşalalh bi aksilik olmazsa normal lise ile aynı sürede bitirmiş olacam.

genel türk tarihi 2, mantık1 ve ingilizce 3 ten girdim. iyi geçti. yarın işletme 1 , edebi metinler 4 ve biyoloji 3 ten giricem.

ikinci dönem ders seçerken önce alan kredinizi tamamlayın bence. ders seçerken o dersin kitabınada bakın. az sayfalı kitapları ezberlemek çok kolay. zaten 20 sorudan 9 tane bilince geçiyorsunuz.[signature][hline]Deli333
  • Yeni Oluştur...