Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 benim 80 şu an hmmm. spor yapıo olduğum zamanlarda 95 le başlıodu ama ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 stres de yapar ense agrisi cok cektim ben gecen aylarda , doktor antidepresan yazdi birsey cikmayinca testlerden kullanmadim gerci ilaci ama gecti bi sure sonra , seaglein verdigi egzersizerde ise yarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 patlamaktan da olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 sigara ve nescafeyi bol tükettiğim için nabız benim genellikle 90 120 arası abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 beter ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 nooluyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Caladorn said: leş gibi koksa da işe yarıyor selam,tanışalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Bir "ensemin ici agriyor" lafiyla ilac, krem ve egzersiz tavsiyeleri gelmis, aninda teshis konmus. Vay anasini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 geçti de rahatsızlığım ama. paticik medikal departmanı güzel çalışıyor bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Bi gun bisey olacak birinize, gorucez ondan sonra kim ne kadar iyi calisiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 mübarek böyle rahat rahat tanı koyuluyorsa doktora gitmeyelim yazalım şuraya hatta medikal diye bölüm açalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 aslında MR sonuçlarını, röntgen filmi ve lab sonuçlarını fln paylaşsa insanlar, çok da güzel işler medikal bölümü lkjasdlajdklsj sonra gazetelerde kesin okuruz patiyi. "internette sahte doktora inanan genç yanlış ilaç içip öldü" fln diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 di said: Bir "ensemin ici agriyor" lafiyla ilac, krem ve egzersiz tavsiyeleri gelmis, aninda teshis konmus. Vay anasini. Abi ense ağrısının -tümör fln yoksa- 2 sebebi var. Biri iskelet kas sistemi problemi, açarsak boyun düzleşmesi, fıtık, basit bi tutulma, kireçlenme vs diye gidebiliriz. Diğeri de yüksek tansiyon. Tansiyonu yüksek değilmiş ölçmüş. Geriye iskelet kas sistemi kaldı. Ya da tümör var tabii. Ama egzersizle geçen tümör bilmiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Tumor de bengal'le geciyo iste. Yersen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Ense ağrısının sebepleri? Ense ağrısının birçok faktörü vardır, fakat asıl faktörlerini şöyle sıralıyabiliriz. 1-) Hava ceryanı ve üşütme 2-) Kasların gerilmesi 3-) Korku ve stres gibi psikolojik rahatsızlıklar 4-) Yanlış oturma veya yatma 5-) Boyun disklerdeki iltihaplanma veya disk hernisi 6-) Herhangi bir kaza sonucu omurların yaralanması 7-) Kemik erimesi, kas romatizması, menejit veya omurların eğilmesi 8-) Enseye aşırı yüklenme 9-) Kaza nedeniyle omurların zedelenmesi 10-) Sinirlerin sıkışması veya yıpranması Kişi ne yapabilir? 1-) Ense masaj yağı ile ovalanır 2-) Omuz, ense ve boyun kaslarını jimnastik yaptırmalı 3-) Çalışma yerinde sağlıklı oturma imkanı oluşturulmalı 4-)Arada bir rahatlama molaları verilmeli 5-) Yastık secerken dikkat edilmeli çok yumşak yastıklar seçilmemeli 6-) Ani hareketlerden kaçınılmalı önce kasları gevşetici hareketler yapılmalıdır. kaynak: https://www.bitkiseltedavi.com/Ense-agrisi-sebebleri-belirtileri,DP-53.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 di said: Tumor de bengal'le geciyo iste. Yersen... kaplan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Bir veteriner hekim olarak, bengal kaplanı ile yapılan ense içi ağrısı tedavisini onaylıyorum. Geçmiş olsun. İyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2023 sağol sürücü bot kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2023 basgit krem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2023 karnıma vurdular, karnım ağrıyor böğrüme vurdular, böğrüm ağrıyor neyse botu salladım, topici de kapatayım; allahsız bot 9 senelik topic necrolanır mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar