DaidaFlu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 dün arkadaşım almanyadan gelen kendisinin kullanmadığı bi sony xperia go (st27i) verdi al kullanırsın diye. kendi telefonumu bozduğumdan telefon kullanamıyourm bi süredir. neyse bu telefon almanyadan geldiğinde kayıt ettirilmemiş, 2. el ve eski. Gidip devlet babaya da 100 lira veresim yok pek, sonuçta geçici bi telefon geri vericem vs. nasıl çözülür bu iş? bugün bi telefoncuya götürdüm abi sonylerin her modelinde kilit açamıyoruz yea dedi ama ikna olmadım. bi olduruverin bi şeyler :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 illegal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 gugila sorsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 onu sat 0 al tuşlu falan bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Bana gönder s3 mini ile takaslayalım istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 s3 mini verilmez buna aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 nabıcan hacı s3 mini varken xperia'yı? şu videodakini bi deniyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 sim unlock başka bişey, kayıt ettirme başka bişey. Sim unlock, sözleşmeli alınan telefonlarda sadece satan kurumun (Verizon,AT&T vs) sim kartıyla kullanabilirsin, farklı kart takınca sim lock sorar. Hadi telefoncuda kırdırdın diyelim o kilidi, ikinci bi sorunun var, imei kayıt. Telefonuna imei kaydı yaptırmadıysan, tr de kullanmaya başladığın andan itibaren 20-30 gün arasında bi süren var kayıt için, daha sonra servis alamazsın, ya devlet babaya vericen paraları, ya da telefoncuda nokia 1100 gibi dandik modellerin imei numarasını kopyalatıcan, imei sorgulama sayfası da aha bu http://www.turkiye.gov.tr/imei-sorgulama telefonu geri vericeksen bu kadar masrafa değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 yukarıdaki videoda olan olaydada 30-40$ vermek gerekiyor o sitelere. telefonu geri vericem eninde sonunda da geçici kullanmalık fena olmazdı diye kasıyorum. benim sorunum imei kaydıyla ilgili bu arada sim unlock olayı değil. sorgulatınca kayıtsız çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 illllllegal yazıyorum gitmiyor lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 PrudenT said: illllllegal yazıyorum gitmiyor lan hayat illeggal abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar