Pasha Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Rerore said: %8 vergi var mı emerigada bizi mi yiyon vergi olmayan 1-2 bölge var benim bildiğim. nitekim aşağıda harita da koymuşlar. alabiliyorsan vergisiz eyaletten al zaten. neden bana daha çok verip alasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 şöyle bir distribütör var sıfır hepsi Apple TR garantili, ben almıştım i5 burdan i6 siyah renk 2199tl https://www.brightmobil.com/en-ucuz/iphone-6-16gb-siyah i6 beyaz 2279tl https://www.brightmobil.com/en-ucuz/iphone-6-16gb-beyaz gümüş 2279tl https://www.brightmobil.com/en-ucuz/iphone-6-16gb-beyaz-gumus http://1.bp.blogspot.com/-Lehsz0Hgxxc/UDYJFce3zNI/AAAAAAAACGk/LOdgpQ01ECA/s1600/cs+1.6+balta+modeli.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Orijinal apple tr o fiyata satmiyorken ve out of stock iken cok güvenilirmiş gercekten.:D ben de alayım 3-5 daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Ulan Tatar balta icin gelmişsin de Ana sayfada "Türkiye’nin ilk ve tek yetkili servis garantili, yenilenmiş cihazları!" yazıyor. Balta başarısız beyler kelepir satış devam ediyor. 1-2 gun daha diğer sitelerle ugrasamam. Yani sadece size özel. Değerinizi bilin ve kaçırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 ben aldım işte yazın ve Brightstarın marketi orası, sıfır ürün de satıyor swap ürün de servis görmüş ürün de, okuyacan detaylarını cihazların zaten çok yok ellerinde. gayet balta yani bu dsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Boyle bir siteye güvenip benden almayana satmam lan malımı zaten. Kırar, kaybeder filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Ayrıca sadece şarj aleti veriyorlarmış. Kulaklık filan yok yazmışlar. Bildigin poşete koyup yolluyor adamlar sanırım sdf. Beyler görün iste kelepir kutusu Açılmamış eksiksiz alet. Kapanın elinde kalıyor. Kulakliksiz poşette iphone isteyen bu siteden alsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 dostum bazıları sıfır, bazıları swap, bazıları servis görmüş haliyle kulaklığı yok, fiyatları farklı ve yazıyor detayları yani okuyacak işte alacak olan. ben aldım herşeyi tam 2 sene garantili çokta memnunum vallaB)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Benim fiyattan ucuza full paket, Açılmamış Sıfır alet yok iste. Ondan bahsediyorum. Baktım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 i6 siyah renk 2199tl https://www.brightmobil.com/en-ucuz/iphone-6-16gb-siyah i6 beyaz 2279tl https://www.brightmobil.com/en-ucuz/iphone-6-16gb-beyaz gümüş 2279tl https://www.brightmobil.com/en-ucuz/iphone-6-16gb-beyaz-gumus bunlardan ilkinin 80tl ucuz olmasının sebebi kulaklık işte, diğer ikisi sıfır ve herşeyi tam full paket Apple TRden 24 ay:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 refurb bunlar galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 bazıları refurb bazıları swap bazıları sıfır, zaten çok yok 5-10 tane cihaz işte, yetişen alıyor sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 lan keke o zaman adamin sattigi alete denk olan bisey koy, boyle mal balta mi olur asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Bu alet store de satılan Tmobile unlock cont. free olanmı .Bende aldırıcam emın olamadım calısırmı burda calısmazmı dıe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 evet o. çalışmaması için bir sebep yok. alet kontratsız ve sim locked değil. He telefon edip, açtırmak filan lazım diyorsanız ki öyle birşey duymadım daha, onu da hallederiz. yardımcı olurum siz yapamazsanız da. IMEI olduktan sonra her türlü şeyi halledersiniz. ama dediğim gibi alet sim lock olmadan ve kontratsız satılıyor zaten. Herhangi bir sorun olmaması lazım. Etrafınızda varsa alıp, kullanan ona da sorabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Beyler up. Hala daha sadece patide var ilan. Sizden birine gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 şimdi şu var. faturası adıma kesilsin isterim 2.2k ödedikten sonra. dışardan almanın dezavantıjıda bu. BALTA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 O zaman 2.6k ödeyeceksin. Faturayı adına kestirmenin sebebi nedir? Fiş toplama devri bitti sanırım? Garanti ile de alakası yok faturanın. Sallanıyorlar bile. Direk IMEI'ye bakıyorlar garanti icin. Daha yeni sordum. Istersen at gitsin faturanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 10 u görmeden telefon almayı kafamdan sildim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 beyler ben bunu unutmuşum. Fizban fakir diyince aklıma geldi. UP. bugun yarın başka sitelere de koyacağım. arada kaynamış arka sayfalara düşmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 istersen gpu ile degiselim? :P gpu'nun yanina bir de iphone 5 vereyim!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 kalsın :D oyuna zamanım yok zaten ya. wow oynuyorum guya ona bile haftada 1 filan girebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Hala usengeclikten koymadım baska yere. Up. Kendinize veya sevdiğinize yilbasi hediyesi. Kelepir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Önümüzdeki ayın 15'ine kadar satılmazsa alırım bir ihtimal sdfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar