KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 yuttum said: su kemalistler cok garip insanlar yav a) malsın b) mal değneğisin* c) olm ne ayaksın d) çok kötü troleybitsin e) ailen-sülalen Kemalistler ile ciddi sorun yaşadı f) safsın g) bunlardan en az biri h) hepsi *: bilmeyen sorsun, anlatayım ne olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Bu yuttum kimin fake'iydi buldumdu bi ara da unuttum sonra. Kesin yazmisimdir bi yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 bıyık olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 hangisi daha trajik bilmiyorum; dünya üzerinde kadir mısıroğlu gibi bir varlığın yaşaması mı? yoksa bu adamı ciddiye alıp ''üstat'' geçindirenlerin var olması mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 o degil. o olsa laf atip kacmaz sabahlara kadar sacma sapan tartisirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 di said: Bu yuttum kimin fake'iydi buldumdu bi ara da unuttum sonra. Kesin yazmisimdir bi yere. Bunda not alacak ne var lan hshshshs O kadar mi zayif hafiza piiiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 biyik sanki orjinal mi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Yeni plug-in geliyo gencler. Alinti yapmak isteyen uyelerin bazilarina "zeka seviyeniz bu mesaji alintilamak icin yeterli degil" mesaji cikcak artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 di said: Yeni plug-in geliyo gencler. Alinti yapmak isteyen uyelerin bazilarina "zeka seviyeniz bu mesaji alintilamak icin yeterli degil" mesaji cikcak artik. Ne bu havalar di efendi? Berbat espriler falam Senin zeka seviyeni az onceki mesajinda gozler onune serdim diye mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 resim görüntülenme seyini düzelt di pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 şu başlığı atarken ıslandın değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 SNA1L said: kadir mısıroğlunu gördüm izlemeye gerek duymadım (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar