yuttum Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 su kemalistler cok garip insanlar yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 yorumlar kanser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 ortadaki adam her hangi bir kemalistin sıçtığı bok bile olamaz hadi uza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 kadir mısıroğlunu gördüm izlemeye gerek duymadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 UZA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zach Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 mustafa kamal overrated Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Shean said: yorumlar kanser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Videoyu koyan " Peygamber Gulu " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 ustad derken ? ne ustadi o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 kadir mısıroğlunu lel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 yuttum strikes back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 teknoloji garip bi şey yav, hayatımıza hiç bir pozitif etkisi olmayacak bir eşşegi bile anırması icin milyonlara izletebiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatogod Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Atatürk bu milleti bir ateşden alıp daha büyük bir ateşe koydu. o da imansızlık ateşi. Atatürk olmazsa başka biri onculugunde bu ülke yine kurtulurdu. kafalara gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 yapistirip yapistirip kamera karsisina cikiyolar valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 imansızlık ateşiyle yanıyorum beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Atatürk olmasa genç nüfusun çoğunluğu çanakkale de ölmezdi. Ama şuan max. Mısır olurduk. Gibi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Bir de Atatürk olmasa olacak olan o başka biri kim abiye sormak lazım. Olaydı o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=FnmqB8qa348 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 sipeyskeyk said: Atatürk olmasa genç nüfusun çoğunluğu çanakkale de ölmezdi. ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Alternatif olarak mandacılar vardı ya, onu diyorum. Özgürlük için savaşılmazdı yani, örgütlenemezi bu millet. Basmadı galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 çanakkale, atatürkun darbesinden önce biliyon dim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Savaş olmayınca insam ölmüyor bu arada onu söylemeyi unuttum, belki bilmeyen vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 sipeyskeyk said: Alternatif olarak mandacılar vardı ya, onu diyorum. Özgürlük için savaşılmazdı yani, örgütlenemezi bu millet. Basmadı galiba? sen ciddi misin şaka mı yapıyorsun ona göre cevap vericem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Abi ben oraya kurtuluş savaşı yazacaktım da anlayın işte, atatürk olmasa sömürge olurduk daha az insan ölürdü ama muhtemelen arabic country olurduk meali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Uykum var amk kadir mısırlıoğlu izledim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar