ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Selam, TR'de bu klavyeden bulunabiliyor artık galiba. Bi yerde black switch olanından stok buldum. Black Switch iyi mi? Bu switchler arasında ne gibi fark var? Alınır mı Black Switch? thx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 ShadowFax said: Selam, TR'de bu klavyeden bulunabiliyor artık galiba. Bi yerde black switch olanından stok buldum. Black Switch iyi mi? Bu switchler arasında ne gibi fark var? Alınır mı Black Switch? thx blue ve brown kullanıyorum.Filconun blue minilası var.Dota oynamayı denedim bununla beceremedim.Tuşların tactile force mu ne o teranesi çok fena.Fakat yazı/kod yazarken inanılmaz rahat.O tactile zımbırtı bildiğin keyif veriyor. Brown da ducky 2018l var.Oyun oynarken tam bir canavar.Çat çut basıyosun.Tactile zımbırtı yok onda.Dokunduğun gibi anında tepki.Blacklerde brownlardan daha fena o konuda heralde.Dokunmadan işliyo gibi komutu... X( Blacklerde yazı yazarken bi alışma süreci olur diyolardı.Yani sen 1 kere a ya basarsın ama alet onu 3-5 kere basmış gibi algılar falan filan bi olaylar vardı. Tactile zımbırtısını karıştırmış olabilirim.Bir güç var işte.Ona şeettçen.Alayı burada : http://www.keyboardco.com/blog/index.php/2012/12/an-introduction-to-cherry-mx-mechanical-switches/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 black biraz fazla erkek, blue-brown iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Erkek derken? Typing önemli bu arada. Tactile mi on planda o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Ben blueyla oyun oynayamadım.Ama yazı yazarken çok keyif alıyorum.Brownlada bayaa güzel oyun oynanıyo.Blackle redi çook önceden elemiştim.Onlar hakkında da çok bi araştırma yapmadım açıkcası ama baktığım kadarıyla bana hitap etmiyolarmıştı diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 massdrop'a arada bir güzel mekanik klavye düşüyo memlekete gönderilir cinsten.Onun dışında banggood, pchome, amazon(us), http://www.keyboardco.com gibi alternatifler var.Memlekette aradığını bulamazsan diye yazıyorum.Kargo masrafı ve eğer 75euroyu geçersen vergiyi hesaba katarak memleketten alacağın klavye fiyatına ecnebistandan getirebilirsin.Bu arada memlkette yazı amaçlı mekanik klavye bulamazsın.Alayı oyun için buradakilerin.Switch brown yada blue olsa yazı amaçlı klavyenin tipi hongkong keranesi gibi yanarlı dönerli. Ducky 200 liraya geldiydi.Filco minila için 300 lira verdim.(Arkadaş kanadadan getirmişti ama keyboardco dan sipariş etsem 380 liraya falan geliyodu heralde.) http://www.keyboardco.com/keyboard/superior-gold-contact-click-action-keyboard-beige.asp Bu meret bi zamanlar das keyboardun hostluğunu yapmış bi meret bu arada.Bundan modlayıp satıyolarmış.Paranın gözünü vurunca kendileri yapmaya başlamışlar ... Bunu almayı düşündüm bayaa da minila ağır bastı.Taşınabilirlik düşüncesinden.Yoksa bu switchlerin alayını üreten firmanın klavyesi yani.Düşünmeden alınabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 hem yeni mekanik alanlara tavsiye hem de kod yazarken ofisin kafasini daha az utuleyeyim diye brown aldim (turkiyede coolermasterin vardi tenkeyless en ucuz), fena degil de oyle unicornlar da cikmadi hani klavyeden blue nasil brownla karsilastirinca hissiyat olarak ofisteki shit tier generic klavyelere gore cok daha hafif basmam yetiyor, biraz touchtype dedikleri seye kasiyorum arada o da guzel gibi de immmh kod yaziyorum oh yeah yaptiramadi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Fly said: hem yeni mekanik alanlara tavsiye hem de kod yazarken ofisin kafasini daha az utuleyeyim diye brown aldim (turkiyede coolermasterin vardi tenkeyless en ucuz), fena degil de oyle unicornlar da cikmadi hani klavyeden blue nasil brownla karsilastirinca hissiyat olarak Muazzam.Bi ara blue deneme şansın olursa deneme.Bir daha başka klavye kullanmak istemeyebilirsin.{Bunu yazı amaçlı söylüyorum tabi.} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 İş yerinde brown evde red kullanıyorum çok memnunum. Blue alabilirim bir tane bir ara ucuza bulursam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 sampler olsa bakacagim da yok sanirim ulkede :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 http://i.imgur.com/pahc6oo.gif sunu da suraya birakayim switchlerle ilgili guzel bi infografik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 g710+ geldi. iyiymiş cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 blue'yu ozentiler kullanıyo cakır cukur ses cıkarmak icin. sadece yazı abska bi olayı yok. oyunda dert olmaktan baska bişi deil. alınm cillop gibi brown olmadı black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Steelmaster black koyduguna gore oyunda iyidir black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Razer Blackwidow mu yoksa Logitech g710+ mı? Ne der kullanan arkadaşlar. Amazon'da birisi 90 birisi 100 dolar dolaylarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar