Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SteelSeries 6Gv2 Mekanik Klavye / Black Switch

ShadowFax

Öne çıkan mesajlar

ShadowFax said:

Selam,

TR'de bu klavyeden bulunabiliyor artık galiba. Bi yerde black switch olanından stok buldum.

Black Switch iyi mi? Bu switchler arasında ne gibi fark var? Alınır mı Black Switch?

thx

blue ve brown kullanıyorum.Filconun blue minilası var.Dota oynamayı denedim bununla beceremedim.Tuşların tactile force mu ne o teranesi çok fena.Fakat yazı/kod yazarken inanılmaz rahat.O tactile zımbırtı bildiğin keyif veriyor.

Brown da ducky 2018l var.Oyun oynarken tam bir canavar.Çat çut basıyosun.Tactile zımbırtı yok onda.Dokunduğun gibi anında tepki.Blacklerde brownlardan daha fena o konuda heralde.Dokunmadan işliyo gibi komutu... X( Blacklerde yazı yazarken bi alışma süreci olur diyolardı.Yani sen 1 kere a ya basarsın ama alet onu 3-5 kere basmış gibi algılar falan filan bi olaylar vardı.

Tactile zımbırtısını karıştırmış olabilirim.Bir güç var işte.Ona şeettçen.Alayı burada : http://www.keyboardco.com/blog/index.php/2012/12/an-introduction-to-cherry-mx-mechanical-switches/
Sosyal ağlarda paylaş

massdrop'a arada bir güzel mekanik klavye düşüyo memlekete gönderilir cinsten.Onun dışında banggood, pchome, amazon(us), http://www.keyboardco.com gibi alternatifler var.Memlekette aradığını bulamazsan diye yazıyorum.Kargo masrafı ve eğer 75euroyu geçersen vergiyi hesaba katarak memleketten alacağın klavye fiyatına ecnebistandan getirebilirsin.Bu arada memlkette yazı amaçlı mekanik klavye bulamazsın.Alayı oyun için buradakilerin.Switch brown yada blue olsa yazı amaçlı klavyenin tipi hongkong keranesi gibi yanarlı dönerli.

Ducky 200 liraya geldiydi.Filco minila için 300 lira verdim.(Arkadaş kanadadan getirmişti ama keyboardco dan sipariş etsem 380 liraya falan geliyodu heralde.)

http://www.keyboardco.com/keyboard/superior-gold-contact-click-action-keyboard-beige.asp

Bu meret bi zamanlar das keyboardun hostluğunu yapmış bi meret bu arada.Bundan modlayıp satıyolarmış.Paranın gözünü vurunca kendileri yapmaya başlamışlar ... Bunu almayı düşündüm bayaa da minila ağır bastı.Taşınabilirlik düşüncesinden.Yoksa bu switchlerin alayını üreten firmanın klavyesi yani.Düşünmeden alınabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

hem yeni mekanik alanlara tavsiye hem de kod yazarken ofisin kafasini daha az utuleyeyim diye brown aldim (turkiyede coolermasterin vardi tenkeyless en ucuz), fena degil de oyle unicornlar da cikmadi hani klavyeden

blue nasil brownla karsilastirinca hissiyat olarak
ofisteki shit tier generic klavyelere gore cok daha hafif basmam yetiyor, biraz touchtype dedikleri seye kasiyorum arada o da guzel gibi de
immmh kod yaziyorum oh yeah yaptiramadi daha
Sosyal ağlarda paylaş

Fly said:

hem yeni mekanik alanlara tavsiye hem de kod yazarken ofisin kafasini daha az utuleyeyim diye brown aldim (turkiyede coolermasterin vardi tenkeyless en ucuz), fena degil de oyle unicornlar da cikmadi hani klavyeden

blue nasil brownla karsilastirinca hissiyat olarak

Muazzam.Bi ara blue deneme şansın olursa deneme.Bir daha başka klavye kullanmak istemeyebilirsin.{Bunu yazı amaçlı söylüyorum tabi.}
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...