Pascha Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Merhaba, Elimde 6 adet 280x çeşitli marka ve modellerde ekran kartları bulunmakta, bu kartları başlıkta da belirttiğim gibi miningde kullandım, alalı yaklaşık 9 ay falan oluyor, hepsinin kutusu ve faturası mevcuttur. Kartlar server odasında ortalama 50-65 derecede ve fanları max 1500 rpm de hatta bazılarının fanları rolantide, gayet stabil bir sekilde calısmaktadır, link de realtime gorebilirsiniz. http://213.144.125.89/ Fiyata gelince makul olacagını dusunun.. kartları işyerime gelip yerinde gorup teslim alabilirsiniz. Gereksiz trollememeniz önemle rica olunur :) Kart modelleri hatırladıgım, Sapphire dual-x 2 adet bu kartlarda fena degil Sapphire vapor 2 adet asus topla aynı sogutma performansı var harika Asus direct cu top 1 adet zaten efsanedir Sapphire trix 1 adet bu kart harbiden fena :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 280x alıcaktım ben de, artifact ve flicker problemleri nedeniyle çekindim baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 adet 450 yaptım umarım alacak kişiler icin uygundur. trix Vapor dual-x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 mining kurtarmadı mı ^^ pm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 mining le 2 katı para kazandım zaten de su an bir esprisi kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 kartları kutularına koydum hicbirisinin herhangi bir eksigi yoktur faturalarıda mevcut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Pascha said: Merhaba, Elimde 6 adet 280x çeşitli marka ve modellerde ekran kartları bulunmakta, bu kartları başlıkta da belirttiğim gibi miningde kullandım, alalı yaklaşık 9 ay falan oluyor, hepsinin kutusu ve faturası mevcuttur. Kartlar server odasında ortalama 50-65 derecede ve fanları max 1500 rpm de hatta bazılarının fanları rolantide, gayet stabil bir sekilde calısmaktadır, link de realtime gorebilirsiniz. http://213.144.125.89/ Fiyata gelince makul olacagını dusunun.. kartları işyerime gelip yerinde gorup teslim alabilirsiniz. Gereksiz trollememeniz önemle rica olunur :) Kart modelleri hatırladıgım, Sapphire dual-x 2 adet bu kartlarda fena degil Sapphire vapor 2 adet asus topla aynı sogutma performansı var harika Asus direct cu top 1 adet zaten efsanedir Sapphire trix 1 adet bu kart harbiden fena :) Merhaba vapor 280x için ne kadar düşünüyorsun? Ayrıca ürünü garantisi hala geçerlimi? Birde bu kartları uzun süredir aralıksız çalıştırdığın için kartlarda performans düşüşü , bozukluk v.s. gibi sorunlar olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 E tabi ki. Kartlar yarı ömrünü tamamlamıştır diye düşünüyorum. Her elektronik parçanın bir ömrü var sonuçta. Uzun süre ve yük altında çalışmaları ömürlerinden çalıyor. Bunu göz önüde bulundurarak alın. Zaten adam verdiği fiyattan belli ediyor bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Şimdi kararsız kaldım. Bütçem 400 lira kadar, bu karta para verip birkaç aya arıza çıkarma ihtimali varsa biraz daha para biriktirip daha düşük seviyede sıfır bir kart almam daha mantıklı olur heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoodooRush Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Chastor said: Şimdi kararsız kaldım. Bütçem 400 lira kadar, bu karta para verip birkaç aya arıza çıkarma ihtimali varsa biraz daha para biriktirip daha düşük seviyede sıfır bir kart almam daha mantıklı olur heralde Sıfır aldığın kartın arıza çıkarma ihtimali yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Sıfır aldığım kart arızalı çıkarsa garantiye verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 adamın dediğine göre bu kartların da 15 ay garantisi var ve faturalı, yani bunlar da bozulursa garantiden yapılır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Evet onu görmemiştim bana dönüş yaparsa ilgilenebilirim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 mesaj yazan arkadaslar kusura bakmasın 2 gundur foruma giremedim. Kartlar normal bi gamer kasasında ortalama 70-80 C arasında fan minimum 40% rpm de doner, ben kartları max 65 derecede ve fanlar 1100 rpm lerde doner sekilde calıstırdım, 2 rigim vardı, yaklasık 4 aydır 1 kere bile kapanmadılar, kartlar stabildir, hatta 290 vardı bitanede onu kendi pc me taktım archeage ultra high da 60 fps sorunsuz oynuyorum 3 aydır. Ayrıca kartların garantileri de ortamala 1 sene daha devam ediyor, faturalarıda mevcut. Kartları evinin salonuna kurup 90 derecede 85% devirde calıstıran kişilerin rigleri ile kıyaslamayınız lutfen :) Edit arayın goruselim 5308786775 Beraber basladıgımız arkadasım tum kartlarını 500-550 den sattı yaklasık 15 gun once. Sahibinden de 500 -550 arası ilanım olacak, fakat burdan soranlara dedigim fiyatlar gecerlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar