aramil Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 bir arkadaşım övdü burayı merak ettim, gitmedim de daha önce gidilir mi hatun kişiyle? biraz baktım ne var ne yok diye. daha önce bulunanların yorumunu da duymak istedim. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 gidilir güzel yer. ama kişi başı 100-150'den aşağı çıkamayabilirsin yemek yiyeceksen. çıkamazsın hatta alkol de alıyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 menüsü hoşuma gitti, alkollü bir akşam yemeği diyorum. normalde böyle bir şey yapmam önce yalnız giderim mekana, fizibilite yapar ondan sonra sevgili, eş dost götürürüm de bu sefer boş boğazlık ettim işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 gidilir, yalnız değişmediyse 22:00den sonra gece kulübüne dönüşüyor, fyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 hm 22.00'a kadar yemek işini halledilir sanırım da demlenme kısmı hmmmmmm clup işi de iyi olabilir (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Benzer mekanlar dolu çevresinde, millet bilmediğinden ilk 360 diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 360 az, 720ye git. WOOOOOHOOOOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 ben de çok bilmiyorum ki o yüzden yaşayarak tecrübe ediyoruz şimdilik. civarda güzel manzaralı, menüsü keyifli, ambiyansı etkileyici başka mekan varsa gitmek isterim. tavsiye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 evet gittim tecrübe ettim ve tavsiye ediyorum. güzel sakin bir yemek ardından da biraz eğlenelim derseniz mekan değiştirmeden takılabiliyorsunuz. çoğunluğu turist misafirlerin. yemekler ve şaraplar gayet iyi seçime göre. ambiyansı ve ufak sürprizlerle gidilebilecek bir mekan (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 mekan gayet iyi, 22:00 - 00:00 - 02:00 şeklinde tarz değiştiriyorlar, ilk önce yemek sonra hafif house müzik gece yarısından sonra dj party ve 2' den sonra revu kızlarını masa üstlerinde görebilirsin, paraya kıyman lazım, kızların hepsi senden uzun, çoğu gelenler yabancı :) kapı giriş ücreti en son girdiğimde 40 liraydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar