ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 deadwoll said: ShadowFax said: Nasıl siliniyor? Deaktif etmenin Bi olayı yokmuş Ayarlardan bir yerlere girdim ben. Deaktive etme olayı göz önünde de silmeye saklamışlar. Bir de sil diyince hemen silmiyor 15 gün boyunca bekletiyor hesabı dondurup; arada mail atıyor vs. yokluyor sdf. Tüm data yi dl ettim. Sildim gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Tori said: BEYLER İNANMAYIN VK.COM'U PROMOTE ETMEK İSTEYEN SOVYET LOBİSİNİN OYUNLARI BUNLAR BANA DAHA BUGÜN KARI DÜŞTÜ BİRAZ ÖNCE SEVİŞTİM DE GELDİM, EKMEĞİNİZDEN OLMAYIN lan şu internet aleminde bir siteyi promote etmeye katkım olacaksa vk olsun. insan on kere spora başlamak isteyip başlamamasıyla bile utanıyor arkadaş. motivation arıyorsanız girin bakın, yalnız bağyansanız intihara kadar yolu var. onun dışında sosyal medya çok tırt bir şey. bi kere memurlar yazamıyor memurluk gitçek diye böyle sosyallik mi olur lan ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 ahaha tayyipe sallayan memurları atıyorlar de mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Ne sandıydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 FAcebooku kapattığımda sene 2004 idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 ShadowFax said: deadwoll said: ShadowFax said: Nasıl siliniyor? Deaktif etmenin Bi olayı yokmuş Ayarlardan bir yerlere girdim ben. Deaktive etme olayı göz önünde de silmeye saklamışlar. Bir de sil diyince hemen silmiyor 15 gün boyunca bekletiyor hesabı dondurup; arada mail atıyor vs. yokluyor sdf. Tüm data yi dl ettim. Sildim gitti. facebook'u kapatalı bir ayı geçti. Facebook bir kere reklam maili atmadı geri gelmem için. Kırıldım biraz asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar